Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016: ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΤΑ 45,7% ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ BETSECRET

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά για ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2017.

Δεύτερη μέρα λοιπόν του έτους και οφείλεις να ξεκινήσεις απ τον απολογισμό του 2016, ως συνέπεια προς εσάς τους αναγνώστες, ώστε να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι τι κάναμε στην προηγούμενη χρονιά. 

Άλλωστε αυτά τα 9 χρόνια, απ τις 26 Ιανουαρίου του 2008, εχουμε χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης και αυτό  με τιμά, ξέχωρα απ τις καλές ή κακές στιγμές!!

Το 2016 κατά την προσωπική μου άποψη και για μένα εδώ στο Betsecret, σε γενικές γραμμές ήταν μία πολύ καλή στοιχηματικά χρονιά, αρκετά κερδοφόρα όπου αν ο Δεκέμβριος εξελισσόταν στοιχειωδώς καλά, θα γράφαμε ένα πολύ καλό συν, στο κεφάλαιο μας.


Πιο συγκεκριμένα για να μιλήσουμε με νούμερα. Η στήλη με το Δυνατό σημείο ημέρας, ήταν μία η άλλη επί της ουσίας, τερματίσαμε με 25 ευρώ λιγότερα απ αυτά του αρχικού κεφαλαίου μας. Η στήλη με τη Βασική 2αδα της ημέρας, που αποτελεί και την αιχμή του δόρατος για το Betsecret και η στήλη που συγκεντρώνει και τα περισσότερα views, όσοι ακολούθησαν πιστά (και πιστέψτε με, δεν είναι λίγοι εκείνοι), αύξησαν το κεφάλαιο τους κατά 45,7%!!, όπως αποτυπώνεται και στην ως άνω φωτογραφία που είναι απ τη συγκεκριμένη στήλη, μετά και τα χθεσινά παιχνίδια (31/12). Ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό, αν αναλογιστεί κανείς ότι μιλάμε για τζόγο.

Πετύχαμε λοιπόν αύξηση του κεφαλαίου μας κατά 45,7% και το σημαντικότερο όπως παρατηρείται είναι ότι οι εύστοχες δυάδες ήταν μόλις 46 στις 118. Παρά ταύτα, με έξυπνη διαχείριση της κάβας και σωστά πονταρίσματα βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Και επαναλαμβάνω ότι αν στοιχειωδώς πήγαινε καλά ο τελευταίος μήνας θα είχαμε πολύ καλό συν....

Σε αυτό το ποσοστό φυσικά, αν προσθέσουμε και το τι κάναμε στο live σε Facebook και Twitter, όπου νομίζω ότι τα λόγια περιττεύουν άλλωστα το ποστ και οι φωτογραφίες υπάρχουν τόσο στο Facebook όσο και στο Twitter, καταλαβαίνετε ότι φτάνει πολύ υψηλά, για μία ακόμη χρονιά. 

Για την ιστορία και μόνο, το Betsecret, είναι απ τα πρώτα (αν όχι το πρώτο) site στην Ελλάδα που έδιναν εκτιμήσεις στο Live, στο Twitter απ τον Φεβρουάριο του 2008, όταν ακόμα δεν ήταν τόσο δημοφιλές το συγκεκριμένο Social media.

Μην παραλείπετε λοιπόν να κάνετε LIKE στη σελίδα μας και να ενταχθείτε στην παρέα μας. Αυτονόητο αλλά το γράφω, τα πάντα ειναι ελεύθερα και δωρεάν, όπως τόσα χρόνια...


Αυτά που κάνουμε άλλωστε στο live τα βλέπετε εξάλλου... Από φέτος θα ποσοτικοποιηθεί και το Live Betting μετά από 8 χρονια, δηλαδή σε κάθε πρόταση τόσο στο Facebook όσο και στο Twitter θα υπάρχει ποντάρισμα με ανάλογο αντίκρισμα στην κάβα μας.


Αυτά από εμένα και θα είμαστε πάλι μαζί την Πέμπτη 05/01!! 
Ήρθε η ώρα της ξεκούρασης...
Καλή χρονιά...