Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΖΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2016

Για τα χθεσινά, που είχαμε 2 στα 3 με την εκπληξη της Γεοβιλ και το goal/goal να περνά αλλά χάσαμε τον Παναθηναϊκό, όπου έχω να κάνω ένα μόνο σχόλιο:



Αυτό και τίποτε άλλο....

Πάμε στα σημερινά, στην τελευταία μέρα του έτους, στην τελευταία μέρα για το 2016

Πρέμιερ Σκωτίας: Στενχάουσμιουρ Αλόα 2 1,70 (15:00)
Καταρχήν η απόδοση του διπλού σημειώνει σημαντική πτώση ήδη απο χτές και πλέον κυμαίνεται σε οριακά επίπεδα. Η Αλόα αγνοεί την νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές, έχοντας χάσει πλέον την επαφή με την κορυφή, είναι ήδη στο -12, πλέον κινδυνεύει να χάσει και τα πλέι οφ. Κάνει κοιλιά τον τελευταίο 1,5 μήνα. Ωστόσο, το θετικό είναι οτι βρίσκει δίχτυα με ασταμάτητο ρυθμό. Άλλωστε έχει και την 2η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας πίσω απ την Λίβινγκστον. Πηγαίνει στη χειρότερη έδρα του πρωταθλήματος, αυτή της Στενχάουσμιουρ, που είναι προτελευταία και με την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Αν δεν κερδίσει και εκεί η Αλόα, ας το αφήσει για φέτος.... 

Πρέμιερ Λιγκ: Σαουθάμπτον Γουεστ Μπρομ Χ2 2,10 (17:00)
Όπως είχαμε επισημάνει έγκαιρα, ο Δεκέμβριος για τη Σαουθάμπτον προσφέρεται για κόντρα, στο μοναδικό παιχνίδι που δεν μας δικαίωση η κόντρα της, ήταν με τη Μπόρνμουθ, που την κέρδισε εύκολα με 3-1. Οι "Άγιοι" προέρχονται απ την ήττα με 4-1 κόντρα στην Τότεναμ, με τα δύο γκολ της Τότεναμ να μπαίνουν στα χασομέρια και να δίνουν διάσταση θριάμβου στη νίκη. Η Σαουθάμπτον δεν είναι σε καλή κατάσταση, φαίνεται αυτό. Σημαντικότατη η απουσία του Οστιν απ την επίθεση ενώ σήμερα θα λείψει και ο φορ Ρέντμοντ, κάνοντας το πρόβλημα για τον Πυέλ ακόμα πιο μεγάλο. Απ την άλλη έχουμε μία Γουεστ Μπρόμιτς, που είναι σε καλή κατάσταση, έχει τρεις ήττες στις τελευταίες έξι αγωνιστικές αλλά αυτές προήλθαν από Τσέλσι, Μάνστεστερ Γ και εσχάτως στην Boxing Day απ την Άρσεναλ. Σε όλα αυτα τα παιχνίδι η Γουεστ Μπρομ έχει επιδείξει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και όταν τα μεγαθήρια της Πρέμιερ Λιγκ, την κέρδισαν με τη ψυχή στο στόμα αδυνατώ να καταλάβω τον ξεκάθαρο φαβοριτισμό της Σαουθάμπτον, η οποία όπως προανέφερα, δεν είναι και σε καλή κατάσταση. Πάμε στο Χ2.

Α Αγγλίας: Φλιτγουντ Ολνταμ 1 2,00 (17:00)
Η Φλίτγουντ κόλλησε στο 0-0 με την Μπέρι, όντας στο μοναδικό παιχνίδι στη χρονιά που δεν βρήκε δίχτυα. Η Φλίτγουντ εντός έδρας είναι δυνατή (7-4-1), είναι σε καλή κατάσταση και μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, σήμερα θα επιδιώξει την επιστροφή στις νίκες, ωστε να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ, κόντρα στην ανεβασμένη εσχάτως Όλνταμ, που όμως παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και προέρχεται από δύο σερί ήττες. Η σοβαρή Φλίτγουντ, είναι σε θέση να το καθαρίσει το παιχνίδι. Δυαράκι ο άσσος.

Καλή τυχη.