Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

EΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΤΑ 1,20 ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΩ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ 3,00

Τρομερή η χθεσινή μέρα, πλήρωσε η δυάδα που προτάθηκε στο site με τον άσσο της Λέστερ (1,90) και το διπλό της Γιουβέντους (1,70) έστω και αν χρειάστηκε να μας βγάλει τη ψυχή. Πλήρωσε επίσης το επόμενο γκολ στο live για την Πόρτο (2,25) όπως επίσης και η ισοπαλία που προτάθηκε στο Facebook στο Λεβερκούζεν Τότεναμ (3,55). Τεράστια ισοπαλία, που ήταν σκέτη πρόκληση.



Μην ξεχνάτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις στο Live αλλά και κάποια παιχνίδια που ανεβάζω, όταν προκύπτουν ευκαιρίες, όπως χτες.



Πάμε στα σημερινά,

1160 2 2,85/3,00 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Ομολογώ ότι δυσκολεύτηκα να κατανοήσω το φαβοριτισμό της Ντιναμό Κ., κατά συνέπεια η αξία εξ ορισμού βρίσκεται προς τα δεξιά. Η Ντιναμό Κ. δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και εν πολλοίς εξαρτάται απ τα κέφια του Γιαρμολένκο, τα έχουμε πει αυτά και στο παιχνίδι με τη Μπεσίκτας. Ασχέτως του αν η Ντιναμό Κ. πήρε τελικά την ισοπαλία, η Μπεσίκτας ήταν εξαιρετική στο πρώτο μέρος, ανύπαρκτη όμως στο δεύτερο. Η Ντιναμό Κ. είναι στο -6 απ την κορυφή στο πρωτάθλημα Ουκρανίας και προέρχεται απ την ισοπαλία 1-1 με την Τσερνομόρετς. Απ την άλλη η Μπενφίκα ούτε εκείνη έχει εντυπωσιάσει, προέρχεται απ τη σφαλιάρα κόντρα στη Νάπολι την προηγούμενη αγωνιστική, χάνοντας με 4-2. Το σκορ την κολακεύει μάλιστα. Το σαβ/κο δεν είχε πρωτάθλημα καθ ότι υπήρχε το πορτογαλικό κύπελλο, ζορίστηκε για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντεσέμπρο, ομάδα 3ης κατηγορίας, αλλά έπαιζε με παρα πολλές αλλαγές. Το σημερινό παιχνίδι έχει ξεχωριστή σημασία διότι αν κερδίσει γίνεται αυτόματα το πρώτο φαβορί για πρόκριση, πίσω απ τη Νάπολι. Ως ομάδα θεωρώ καλύτερη τη Μπενφίκα, θα βρει σίγουρα το δρόμο προς τα δίχτυα, αν κρατήσει και είναι προσεκτική στα μετόπισθεν μπορεί να μας χαρίσει το 3αρακι του διπλού.

Καλή τύχη.