Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Χτες δεν δικαιώθηκε η επιλογή μου στο να ρισκάρω σε υψηλές αποδόσεις. Αφενός ο Παναθηναϊκός ήταν έκτρωμα και όσοι πιστεύουν ότι την ευθύνη την φέρει ΜΟΝΟ ο Πεδουλάκης είναι εκτός τόπου και χρόνου. Τι κάνει δηλαδή ο Αρτζι να μάθει στον Καλάθη να σουτάρει; Που κάποιοι τον έχρισαν και ηγέτη; Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς η Γιουνάιτεντ έπαιξε τόσο όσο να πάρει την ισοπαλία. Ο Μουρίνιο κατέβασε την ομάδα για να πάρει το 0-0. Το Λεβαδειακός Πλατανιάς παίζει να είχε πιο πολλές φάσεις απ το χθεσινό ντέρμπι. Όσοι επέλεξαν το 2 Draw no bet, πήραν τα λεφτά τους πίσω οι υπόλοιποι που πήγαμε στο διπλό.... μας έγραψε η ιστορία. Επίσης στο live, η Αντάλιασπορ (2,55) κατάφερε να ισοφαριστεί στο 91, στερώντας μας ένα καλό ταμείο στο live.

Αυτά με το χθεσινό μας απολογισμό και πάμε στα σημερινά,

1034 1 1,85/2,00 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Η Λέστερ είναι εμφανώς σε κακή αγωνιστική κατάσταση, πληρώνοντας εν πολλοίς το γεγονός οτι το καλοκαίρι δεν ενισχύθηκε όσο θα περίμενε κανείς και ουσιαστικά είναι η ίδια με πέρσι, με την απώλεια του Καντέ φυσικά να είναι τεράστια. Η αλήθεια ειναι ότι η Λέστερ έχασε και το άστρο που είχε πέρσι και ενώ δεν έπαιζε καλά κέρδιζε. Πολύ λίγη σε όλα τα ντέρμπι φέτος, έχασε και απ την Τσέλσι με κατεβασμένα χέρια, με τον Ρανιέρι να αφήνει στον πάγκο τόσο τον Σλιμανί όσο και τον Μαχρέζ, να τους ξεκουράσει ενόψει του σημερινού παιχνιδιού. Ήταν μία κίνηση που μου προξένησε εντύπωση δεν σας κρύβω, όλα τα ρεπορτάζ των Άγγλων τους είχαν για βασικούς. Προφανώς καταλαβαινω και απ αυτή την κίνηση ότι την Λέστερ φέτος την ενδιαφέρει το Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί όπου ήδη είναι καβάλα στο άλογο με τις δύο νίκες και αν σήμερα κερδίσει καθαρίζει την υπόθεση πρόκριση από τόσο νωρίς. Και για μία ομάδα σαν την Λέστερ αυτός είναι τεράστιος άθλος. Απ την άλλη η Κοπεγχάγη, καλοδουλεμένη, δυσκολοκατάβλητη ομάδα αλλά όπως και να το κάνουμε υστερεί σε ποιότητα. Ο άσσος πλέον ανέβηκε είναι δυαράκι, μια χαρά είναι.

1035 2 1,55/1,70 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Η Λυών απ την αρχή της χρονιάς είναι σταθερά κάτω του μετρίου και ήδη μετρά αρκετές γκέλες. Σίγουρα η απώλεια του Λακαζέτ της έχει στοιχίσει αλλά όπως και να το κάνουμε δεν δικαιολογούνται τέτοιες εμφανίσεις. Έχει ήδη 3 ήττες στα τελευταία 4 επίσημα παιχνίδια. Προέρχεται απ την ήττα με 2-0 κόντρα στη Νις όπου ο Λακαζέτ πήρε χρόνο συμμετοχής και επιστρέφει στην αρχική 11αδα αλλά μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι. Η Λυών έχει ήδη μία νίκη επί της Ντιναμό Ζακγρεμπ και σημερα υποδέχεται το μεγάλο φαβορί του ομίλου. Η Γιουβέντους επίσης δεν είναι σε καλή κατάσταση, ναι μεν κερδίζει αλλά δεν πείθει. Είναι νωρίς όμως να την κρίνουμε. Άλλωστε και τις προηγούμενες χρονιές του Αλεγκρι παρόμοιο ήταν το ξεκίνημα, θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να ανεβάσει στροφές. Παιχνίδι με παιχνίδι, νομίζω ότι ο Πιάνιτς μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τη μεγάλη Κυρία. Ιγκουαίν, Ντιμπάλα μπροστά μπορούν να διασπάσουν οποιαδήποτε άμυνα. Σήμερα μιας και είπα άμυνα, η Γιουβε θα έχει την σημαντική απουσία του Κιελίνι την θέση του οποίου θα πάρει ο Μπενατιά. Η Γιουβε θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να μην σκοράρει τουλάχιστον μία φορά κατά συνέπεια πάμε με το διπλό σε απόδοση 1,70

Καλή τύχη.