Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ

Μετά από ένα αδιάφορο μεσοβδόμαδο κουπόνι όπου δεν υπήρχε νόημα να ασχοληθούμε με φιλικά παιχνίδια γι αυτό και δεν ανέβασα στήλη. Βέβαια στο live την Πέμπτη, βγήκαν καλά κέρδη, με την εθνική. Γι αυτό μην ξεχνάτε να κάνετε Like στη σελίδα μας για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις μας στο live.



2613 2 1,91/2,00 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:00)
Ο Χόνγκσον αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από λίγος με την Αγγλία να πραγματοποιεί ένα ακόμα αποτυχημένο Euro. Παρ ότι ήμουν απο εκείνος, που έλεγα ότι βάσει ρόστερ ήρθε η ώρα η Αγγλία να κάνει ένα καλό τουρνουά, μόλις είδα τα παιχνίδια και το κοουτσάρισμα του Χογκσον, πχ με τον Κέιν να εκτελεί τα κόρνερ, παγκόσμια πρωτοτυπία ο φορ να εκτελεί τα κόρνερ, ο Βάρντι να μένει στον πάγκο και άλλες τέτοιες επιλογές, θυμάστε που τα γράφαμε στο Facebook σχολιάζοντας τα παιχνίδια. Πλέον η Αγγλία γύρισε σελίδα και στον πάγκο της θα κάθεται πλέον ο Big Sam, ο Σαμ Αλαρντάις. Ίσως ο ιδανικότερος να βγάλει την ταμπέλα λούζερ απ την Αγγλία. Το ρόστερ παραμένει υψηλού επιπέδου. Δεν ξέρω πολλές εθνικές που έχουν αντίστοιχο δίδυμο στους φορ Κέιν και Βάρντι. Απ την άλλη η Σλοβακία σε μέτρια επίπεδα κινείται, έκανε για τα δεδομένα της καλό Euro αφού αποκλείστηκε στους 16 απ την Γερμανία ωστόσο σήμερα θα έχει κάποιες απουσίες (Στοχ, Νέμετς, Βάις, Χροσόφσκι). Το διπλό που είναι δυαράκι έξω, μου κάνει και μπαίνει στο παιχνίδι μου.



2854 2 1,40/1,50 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις, η διαφορά δυναμικότητας θα φανεί και στο γήπεδο. Η Γερμανία θα θελήσει με το καλήμερα να δείξει ποιος ειναι το αφεντικό στον όμιλο, το διπλό στο 1,50 κρίνεται εύλογο.

Καλή τύχη.