Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Πολύ καλά κύλησε η χθεσινή μέρα, όπου είχαμε το απόλυτο στο live με 4 στα 5 όπου το μόνο που χάσαμε ήταν το ρίκο με το επόμενο γκολ της Ανζε σε αποδ 3,00. Γι αυτό μη ξεχνάτε να κάντε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις του live. Όσον αφορά τις εκτιμήσεις στο site, μείναμε στο φτωχό 1 στα 3 αφού η Ατλέτικο κόλλησε στο 0-0 με τη Λεγκανιές και δεν βγήκε η έκπληξη με τη Λίντς,




1605 1 1,75/1,85 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:15)
Η Λας Πάλμας εντυπωσίασε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπου κέρδισε εκτός έδρας τη Βαλένθια, σε ένα παιχνίδι όπου ήταν απολαυστική. Λιβάγια και Μπόταενγκ τα γκολ, οι δύο δυνατές μεταγραφές του καλοκαιριού. Η Λας Πάλμας που γενικά παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, δεν είναι απ τις ομάδες που θα πάνε να κλειστούν. Καλοδουλεμένη ομάδα απ τον Σετιέν όπου παρά τη μεγάλη νίκη στο Μεστάγια με 3-2, κρατά χαμηλούς τόνους. Απ την άλλη η Γρανάδα που και φέτος έχει ως στόχο την παραμονή, μέτριες εντυπώσεις άφησε στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ και δείχνει ανέτοιμη ότι θέλει ακόμα χρόνο. Πέραν τούτου, γνωστή και από πέρσι η αδυναμία της στα εκτός έδρας παιχνίδια, με μόλις 4 νίκες σε 19 αγωνιστικές. Το παιχνίδι έχει και παρασκήνιο, καθ ότι πέρσι η Γρανάδα τη σωτηρία της την οφείλει εν πολλοίς στη Λας Πάλμας, όπου έκατσε και έχασε και η Γρανάδα πήρε μία υπερπολίτιμη νίκη. Άσσος λοιπός στο 1,85.



1606 2 1,60/1,75 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Η Ρόμα έκανε χαρακίρι μεσοβδόμαδα και κατάφερε να αποκλειστεί απ την Πόρτο. Λέω κατάφερε διότι όταν μένεις με 9 παίχτες, ε δε γίνεται να σου φταίει κανένας άλλος. Και για την εμπειρία του Ντε Ρόσι τέτοια τάκλιν είναι ανεπίτρεπτα. Το κλίμα στην ομάδα μετά το 0-3, προφανώς και δεν είναι καλύτερο δυνατό και θα ψάξει σήμερα τη νίκη για να βγάλει μία αντίδραση και να πάει με ηρεμία στη διακοπή. Αντιμετωπίζει όμως μία Κάλιαρι που παρ ότι νεοφώτιστη, όπως γράφαμε και στο αφιέρωμα της Ιταλίας, έχει κάνει εξαιρετικές μεταγραφές που θα βάλει δύσκολα σε όποια ομάδα την υποτιμήσει. Ναι μεν έχασε 3-1 στην πρεμιέρα απ την Τζένοα, εν τούτοις ήταν αρκετά καλή. Και με τα κενά που έχει η Ρόμα στην άμυνα, δεν αποκλείω να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα όπως αντίστοιχα και η Ρόμα. Παρά ταύτα μεταξύ του goal/goal και του διπλού προτίμησα το διπλό, που το βρίσκουμε κατεβασμένο στο 1,75.

Καλή τύχη.