Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: MUST WIN ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, απ τη στιγμή που έχει τελειώσει η στοιχηματική σεζόν (και δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω) θα έχουμε επιλεχτικό παιχνίδι. Οι παλαιότεροι αναγνώστες το ξέρουν απλά το επαναλαμβάνω και για τους νεότερους φίλους αναγνώστες που με ρωτάνε. Δεν γίνεται απ τη μύγα να βγάλεις ξύγκι, αυτές τις μέρες γι αυτό και δεν ανεβάζω στήλη. Παρά ταύτα το κάνω στοχευμένα όποτε υπάρχει ενδιαφέρον. Όπως στο φιλικό της Αγγλίας με την Πορτογαλία ή την Κυριακή στο live όπου οσοι ακολουθούν σε Facebook και Twitter πληρώθηκαν πολύ καλά σημεία απ τη Β Πολωνίας και Β Αργεντινής. 

Και με το Euro η βάση θα δοθεί στο live, οπότε αναμένω σχόλια, ανταλλαγή απόψεων όπως κάνουμε πάντα σε Facebook και twitter. Οπότε κάντε ένα LIKE στη σελίδα μας για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις στο live.

558 1 1,67/1,80 κατά μ.ο διαδικτυακά (03:00)
Πάμε όμως στο σημερινό κουπόνι όπου ξεχωρίζει το παιχνίδι της ΗΠΑ με την Κόστα Ρίκα με το οποίο ανοίγει και η δεύτερη αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα. Οι οικοδεσπότες γνώρισαν δίκαιη ήττα κόντρα στην ανώτερη Κολομβία με 0-2 και το σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Κόστα Ρίκα είναι Do or Die. Αν δεν κερδίσουν σήμερα οι ΗΠΑ τότε λένε αντίο στην πρόκριση. Τόσο απλά. Η ομάδα του Κλίσμαν δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο στην πρεμιέρα κόντρα στην Κολομβία, μετριότατη εμφάνιση με τον Γερμανό τεχνικό πάντως να μένει σχετικά ικανοποιημένος κατά δήλωση του. Που την είδε την ικανοποίηση δεν ξέρω. Απ την άλλη η Κοστα Ρίκα πήρε την ισοπαλία με την Παραγουάη αλλά ούτε και εκείνη έθελξε με την απόδοση της. Μετριότατη εμφάνιση απ τους Κοστα Ρικανούς αλλά δεν περιμέναμε και κάτι το εντυπωσιακό. Θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα η απουσία του Κέιλορ Νάβας κάτω απ τα δοκάρια θα φανεί, διότι η Κοστα Ρίκα έφτασε ως εδώ και έκανε και καλές διοργανώσεις οφείλοντας πολλά και στον Κέιλορ Νάβας, θυμηθείτε τι είχε κάνει στο Mundial με την Ελλάδα πριν πάρει τη μεταγραφή του στην Ρεαλ. Μεσοεπιθετικά με Μπολάνιος και Ρουις κατά κύριο λόγο δεν είναι αμελητέα ποσότητα αλλά απ την άλλη το να μείνουν τόσο νωρίς οι διοργανωτές έξω θα μου κάνει εντύπωση. Πάμε στον άσσο που θα φορεθεί πολύ γι αυτον ακριβώς το λόγο και την απόδοση πάντως να παραμένει σε καλά επίπεδα του 1,80 κατά μ.ο.

Καλή τύχη.