Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΙΤΑΛΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ


Γλυκόπικρη γεύση μας άφησε η χθεσινή μέρα, όπου ναι μεν πλήρωσε η βασική 2αδα για ακόμη μία φορά και όσοι ακολουθείτε τη συγκεκριμένη στήλη έχετε ήδη αυξήσει την αρχική σας κάβα κατά 30%(!!) αλλά απ την άλλη χάθηκε η Μπέρτον, το οποίο με εξέπληξε. Επίσης στο live πήγαμε καλά, ήμασταν αρκετές ώρες μαζί σε facebook και twitter, κυνηγήσαμε και κάποιες μεγάλες αποδόσεις στο live (πχ το 3,00 της Σάντερλαντ, η το επόμενο γκολ της Τοτεναμ πάλι σε απόδοση 3,00) που δεν βγήκανε αλλά συνολικά στο Live νομίζω το πρόσημο βγαίνει θετικό. Αυτά όσον αφορά το χθεσινό μας απολογισμό και πάμε στα σημερινά:

1198 2 2,08/2,20 κατά μ.ο διαδικτυακά (16:00)
Το αιώνιο ντέρμπι της πόλης, Λάτσιο Ρόμα. Και πάντα σε ένα ντέμπι είναι επίφοβο το να κάνεις εκτιμήσεις διότι μπορείς εύκολα να εκτεθείς, όπως χτες για παράδειγμα που κάποιοι αδαείς έπαιζαν τον άσσο του 1,50 της Μπαρτσελόνα λες και έπαιζε με τη Χετάφε. Παρά ταύτα, σήμερα θα ασχοληθώ με το ντέρμπι της Ρώμης και η επιλογή θα ναι το διπλό της Ρόμα. Καταρχήν να πούμε ότι στο γήπεδο δεν αναμένεται ιδιαίτερη προσέλευση, θα υπάρχουν πολλές κενές θέσεις λόγω των διαμαρτυριών των οπαδών. Η Ρόμα πριν την διακοπή ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, έχει βελτιωθεί αισθητά με τον Σπαλέτι στον πάγκο και ουσιαστικά κρατά την τύχη της στα χέρια της όσον αφορά την 3η θέση ενώ υπάρχουν ελπίδες και για την 2η θέση αν και πιο δύσκολο. Πριν την διακοπή έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Ιντερ και στάματησε ένα νικηφόρο σερί 8 αγώνων. Απ την άλλη στη Λάτσιο υπάρχει γκρίνια, μιζέρια στην ομάδα. Μία ακόμη χρονιά πάει στα σκουπίδια απ ότι φαίνεται, ο Πιόλι είναι σε δύσκολη θέση και άπαντες περιμένουν αυτό το παιχνίδι για να σώσουν λίγο απ το γόητρό τους μέσα στη σεζόν. Ωστόσο σήμερα η Λάτσιο έχει σημαντικές απουσίες μιας και θα λείψουν ο χαφ Λουλιτς, ο χαφ Μιλίνκοβιτς, ο στοπερ Ραντου και οι μπακ Μπάστα, Κονγκο, Σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν και ο Πιολι θα πάει σε μία πειραματική άμυνα. Νομίζω η Ρομα το γκολ θα το βρει, οπότε το διπλό στο 2,20 μου κάνει.

γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ Ρασινγκ στο 93 3-3 και φυσικα για ξανα πληρωθειτε οσοι ακολουθησατε στο live
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

1313 1 1,70/1,75 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Η Ιντερ είναι στο -5 απ την 3η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, επί της ουσίας κυνηγά τη Ρόμα δηλαδή. Όπως προαναφέραμε την προηγούμενη αγωνιστική, οι ομάδες έμειναν στο 1-1 όπου η Ιντερ είχε και σημαντικότατες απουσίες, πρακτικά δεν έχει επιθετικό!! Σήμερα τόσο ο Ικάρντι όσο και ο Παλάσιο με τον Γιόβετιτς επιστρέφουν ενώ και ο Κοντογκμπια ειναι στη διάθεση του Μαντσίνι. Πλήρης η αποστολή δηλαδή. Απ την άλλη η Τορίνο κινείται σταθερά σε μέτρια επίπεδα, είναι πάντως στο +5 απ τη ζώνη του υποβιβασμού και εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της. Γενικότερα φέτος η Τορίνο δε θυμίζει σε κάτι την ομάδα των προηγούμενων ετών ένεκα και της αποδυνάμωσης της. Πόσο μάλλον που σήμερα θα της λείψουν οι, κατά τεκμήριο, καλύτεροί της παίχτες ο φορ Ιμόμπιλε και ο χαφ Άκουα ενώ εκτός είναι και ο βασικός στόπερ Γκλικ. Η Τορίνο ενδεχομένως να ψάξει αντίδραση μετά τη σφαλιάρα στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους αλλά νομίζω ότι αν η Ιντερ παρουσιαστεί σοβαρή θα το πάρει το παιχνίδι. Ο άσσος στο 1,75.

Καλή τύχη.