Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΑΤΟΥ: ΑΠΟ 1,53 ΜΕΧΡΙ 3,00

Μετά από ένα γεμάτο μεσοβδόμαδο κουπόνι, που θύμιζε κάτι από σαβ/κο συνεχίζουμε σε αμείωτους ρυθμούς και σήμερα σε ένα κουπόνι που δε μπορώ βέβαια να πω ότι με ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Μετρημένες επιλογές σε μετρημένο ποντάρισμα.

1205 1 1,98/2,03 κατά μ.ο διαδικτυακά (15:00)
Η Σονένχοφ κάνει μία μεγάλη κοιλιά τον τελευταίο μήνα, πάνω στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και εκεί που έδειχνε ότι ήταν το απόλυτο αφεντικό της 2ης θέσης στη Γ Γερμανίας και ως εκ τούτου κράταγε στα χέρια της, την απευθείας άνοδο, πλέον βρίσκεται στην 4η θέση, μετρώντας 4 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια. Είναι στο -4 απ τη δεύτερη Άουε και πλέον τα περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών αρχίζουν και λιγοστεύουν. Η Σονένχοφ που ανέβηκε τη σεζόν 2014-15 στην Γ κατηγορία φέτος θεωρείται απ τις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο,  ωστόσο και η Άουε κι η Οσναμπρικ που επίσης διεκδικούν την άνοδο, έχουν καλό υλικό, εμπειρία και φυσικά η υπόθεση άνοδος αναμένεται ιδιαίτερα σκληρή. Η Σονένχοφ δεν είναι και ότι το πιο αξιόπιστο κυκλοφορεί εντός έδρας (5-5-4). ωστόσο είναι ομάδα που έχει το γκολ και υποδέχεται την Φορτούνα Κολωνίας που εκτός έδρας είναι αδύναμη (2-4-8) και θα απουσιάσει ο πρώτος της σκόρερ Κοενινγκς (28/13). Είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο δε θα παίξει ο Κοενινγκς. Θεωρώ ότι η Σονένχοφ που προέρχεται απ τη νίκη επί της Τσεμνίστερ, οφείλει αν θέλει να ελπίζει σε άνοδο τέτοια παιχνίδια να τα καθαρίζει. Τόσο απλά. Ο άσσος τόσο στον ΟΠΑΠ όσο έξω είναι δυαράκι, νορμάλ, μου κάνει και μπαίνει στο παιχνίδι μου.

1244 2 Draw no bet 3.00 κατά μ.ο διαδικτυακά (16:30)
Εδώ θεωρώ ότι αποδόσεις κάπου ίσως αδικούν τη Χοφενχάιμ, υπό την έννοια ότι ανέμενα το διπλό κάπου στο 3,50 το βρίσκω στο 4,00!! Η Χοφενχάιμ είναι με την πλάτη στον τοίχο, είναι κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού και στο -3 απ τη σωτηρία. Σίγουρα εκτός έδρας δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο (1-4-7) ωστόσο με τον 28χρονο προπονητή τον Ναγκέλμαν κάτι φαίνεται να αλλάζει δειλά δειλά, προέρχεται και απ τη νίκη εντός έδρας επί της Αουγκσμπουργκ. Νίκη ζωτικής σημασίας θα τη χαρακτήριζα. Απ την άλλη η Στουτγάρδη σταθερά βρίσκεται σε μέτρια επίπεδα, είναι στο +5 απ τη ζώνη του υποβιβασμού, προέρχεται από δύο σερί ήττες και εντός έδρας μετρά (5-1-6). Κι αν με το Αννόβερο δεν άξιζε να χάσει μεσοβδόμαδα έχασε με κάτω τα χέρια. Θα πάρω το ρίσκο και θα πάω στο 2 draw no bet, έτσι ώστε και στην ισοπαλία να πάρω το κεφάλαιο μου πίσω.

1315 Goal/Goal 1,42/1,53 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Η Καούντεμπιθ ειναι ο ορισμός της ομάδας για τα πολλά γκολ, όσα βάλουμε και όσα φάμε είναι το παιχνίδι της. Μετρά ήδη 21 over σε 27 αγωνιστικές. Μετρά 6 σερί γκολ/γκολ και over. Η Ερντρόνιανς απ την άλλη μπορεί να έχει μοιρασμένα στατιστικά, ωστόσο εκτός έδρας δέχθηκε γκολ στα 9 απ τα τελευταία 10 παιχνίδια της και σκόραρε στα 7 εξ αυτών. Νομίζω κόντρα στην άμυνα της Καουντεμπιθ που είναι μακράν η χειρότερη της κατηγορίας ένα γκολ θα το βρει οπότε θα πάμε στη λύση τόσο του αμφίσκορου όσο και των πολλών τερμάτων. 

Καλή τύχη.