Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΣΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΙΑΣ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ....

Καθόλου καλά δεν τα πήγαμε χτες, 1 στα 3 έδειξε ο απολογισμός μας. Ναι μεν πέρασε και εύκολα ο άσσος της Ες Ες μετά τις 9 συνεχόμενες ήττες, είδαν χαρά στα σκέλια τους, αλλά τόσο το διπλό του Παναθηναικού όσο και της Λούτον δεν πέρασαν. Κι αν για το διπλό της Λούτον, πάλι θα το ξανά έπαιζα, ομολογώ ότι αν γνώριζα την 11αδα που θα κατέβαζε ο Στραματσόνι πραγματικά θα έπαιζα όχι διπλό, άσσο. Δεν κάνω τον μετά Χριστό προφήτη αλλά όταν είδα μέσα Αντζα, τον Τριανταφυλλόπουλο και τον Εσιέν λέω δε βγαίνει διπλό. Εξάλλου τα έγραφα στο twitter.

Ήταν λάθος παίξιμο και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πότε παίζουμε λάθος. Για να περάσουμε στα σημερινά, προσωπικά τον άσσο του Λεβαδειακού τον έχω παίξει απ την προηγούμενη Κυριακή, ασχέτως του αν βγει, μπορεί να έρθει 0-5, για μένα με τα δεδομένα που έχω, είναι σωστό παίξιμο.

1140 1 2,30 (17:15)
Καταρχήν τον άσσο του Λεβαδειακού σας τον έχω γράψει στο facebook ήδη απ την προηγούμενη Κυριακή, μια βδομάδα πριν. Ο Λεβαδειακός μετρά πέντε σερί παιχνίδια χωρίς νίκη και μετά το εκρηκτικό ξεκίνημα, κάνει κοιλιά. Το ενδιαφέρον όμως είναι με ποιες ομάδες κάνει την κοιλιά. Αναφέρω ήττα απο Πλατανιά, ισοπαλία με Βέροια, ήττα απο Πανιώνιο, ισοπαλία με Καλλονή. Όλες οι ομάδες της "κλίκας" δηλαδή. Το πάθημα έγινε μάθημα πέρσι στον Κομπότη. Ενδιαφέρον είναι ένα ωραίο τριγωνάκι, με τον Λεβαδειακό να χάνει απ τον Πανιώνιο, ο Πανιώνιος να χάνει απ τη Ξάνθη και σήμερα να παίζει Λεβαδειακός Ξάνθη. Με τη Ξάνθη μάλιστα να έχει και σημαντικές απουσίες, θα λείψουν σίγουρα πέντε παίχτες και άλλοι δύο είναι αμφίβολοι. Εκ των οποίων οι 4 βασικοί. Η Ξάνθη εκτός έχει γίνει μετρ των Χ, όπου μετρά πέντε ισοπαλίες σε έξι παιχνίδια, εκτιμώ όμως ότι σήμερα ο Λεβαδειακός με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα επιστρέψει στις νίκες. Άσσος λοιπόν.

1169 2 1,50 (18:15)
Η Άρσεναλ προέρχεται από δύο σερί παιχνίδια χωρίς νίκη με αποτέλεσμα να έχει πέσει απ την κορυφή και να βρίσκεται στο -2. Μεσοβδόμαδα βέβαια νίκησε εύκολα τη Ντ. Ζάγκρεμπ και πλέον θα παίξει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ στο Καραισκάκη. Σήμερα φιλοξενείται απ τη Νόριτς, όπου μετρά 5 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια, έχει σημαντικά κενά στα μετόπισθεν και το πληρώνει αυτό. Κόντρα στην Τσέλσι την προηγούμενη αγωνιστική, έπαιξε συντηρητικά, το πάλεψε αλλα λύγισε τελικά. Να μείνει για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη η Αρσεναλ, μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο για αυτό και θα πάω στο διπλό το οποίο κυμαίνεται στο 1,62. Not bad.

1213 2 2,00 (20:15)
Η Γαλατασαράι έφτασε αισίως τα 4 παιχνίδια χωρίς νίκη και σήμερα ντεμπουτάρει στον πάγκο ο 66χρονος Ντενιζλί όπου καλείται να ανατρέψει την εικόνα κ την ψυχολογία της Γαλατασαράι. Η Γαλατα προέρχεται στο πρώτάθλημα απ την ισοπαλία με 3-3 κόντρα στην Αντάλιασπορ όπου προηγήθηκε ισάριθμες φορές και ισοφαρίστηκε. Μάλιστα έκανε το 3-2 στο 90 για να δεχθεί τη μαχαιριά στις καθυστερήσεις. Ανάλογο το σκηνικό και στην ήττα με 3-2 απ τη Ριζεσπορ όπου πάλι δέχθηκε το γκολ στις καθυστερήσεις. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε φυσιολογικά απ την Ατλέτικο στη Μαδρίτη και πλέον όντας στο -7 απ την κορυφή οφείλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες ώστε να μη χάσει άλλο έδαφος. Η Κασίμπασα προφανώς δεν είναι αμελητέα ποσότητα, προφανώς δε θα είναι εύκολο το ντεμπούτο του Ντενιζλί αλλά ίσως η παρουσία του Ντενιζλί, ενός πολύπειρου τεχνικού, δύναται να οδηγήσει σε "στρίψιμο" τη Γαλατα. Αρκεί να μην μπάζει από παντού πίσω. Διπλό στο 2,10.

1226 1 1,65 (21:00)
Προτελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Χιλής, με τις Κόλο Κόλο και Ουν. Κατόλικα να μάχονται για το πρωτάθλημα. Πρώτη η Κόλο Κόλο με 30, πίσω η Ουν. Κατόλικα με 29. Όπως αντιλαμβάνεστε περιθώρια για γκέλα δεν υφίστανται. Η Κατόλικα έχει εύκολο παιχνίδι με τη Σαν Λουις Ντε Κιγιότα ενώ η Κόλο Κόλο υποδέχεται την Κονσεπσιόν που είναι 3η στη βαθμολογία και κάνει καλό πρωτάθλημα. Δεν είναι αδιάφορη για σήμερα ωστόσο θεωρώντας ότι η Ουν. Κατόλικα θα κερδίσει τη Σαν Λουις η Κόλο Κόλο είναι αναγκασμένη να κερδίσει. Και η Κονσεπσιόν δέχεται εύκολα το γκολ. Η Κόλο Κόλο προέρχεται και απ τη νίκη πρόκριση στο κύπελλο επί της Παλεστίνο, συνεπώς θα πάω στον άσσο, του οποίου η απόδοση βρίσκεται σε πτώση.

ΥΓ: Τώρα να κάνουμε κουβέντα για το 1,65 του άσσου της Βάσκο στην προτελευταία αγωνιστική με τη Σάντος, το θεωρώ ντροπή, όταν την προηγούμενη αγωνιστική την πληρωθήκαμε ξεκούραστα στο 2,70.