Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Εκτιμήσεις Πέμπτης (Κοκκίνης Μ.)

Καλησπέρα σας! Πριν από όλα, θέλω να ευχηθώ στον καλό φίλο και εξαίρετο συνάδελφο Στέλιο, Χρόνια Πολλά!!! Είναι ένα παιδί από τα καλύτερα που έχω γνωρίσει ως τώρα στην ζωή μου και  χαίρομαι πολύ που είμαστε και πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες στην σελίδα της betsecret!!! Του εύχομαι τα καλύτερα πάντα στην ζωή του, υγεία πάνω από όλα και πολλές στοιχηματικές επιτυχίες!!!

Στα δικά μας τώρα.Άσχημη η χθεσινή μέρα, αφού η Μάντσεστερ μας την έκανε...και μας έστειλε κουβά! Η χαμηλότερη απόδοση της τριάδας για την ακρίβεια...Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά. Στο άλλο παιχνίδι τελικά δεν ήρθε η βολική ισοπαλία μεταξύ Γιούβε-Σίτι, αλλά ο άσσος της Γκλάντμπαχ απέναντι στην Σεβίλλη επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά. Με τα πολλά, πάμε στα σημερινά παιχνίδια, μιας που η ώρα έχει περάσει αρκετά. 

Πλούσιο το κουπόνι σήμερα με το Europa League και έχω σταμπάρει αρκετά παιχνίδια, για την ακρίβεια γύρω στα 8-10..Δεν γίνεται να τα παίξουμε όλα όμως προφανώς, οπότε κατέληξα σε μια τετράδα (που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να επιβεβαιωθεί) και σε μια δυάδα που κατ' εμένα αξίζει να παιχτεί. Συγχωρέστε με που δεν προλαβαίνω να κάνω ανάλυση των αγώνων, όμως ο χρόνος με πιέζει.

ΤΕΤΡΆΔΑ:

ΑΛΚΜΑΑΡ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ: 1 στο 1,90

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΠΟΡΝΤΟ: 1 στο 1,45

ΜΠΡΑΓΚΑ-ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ: 1 στο 1,60

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ: Over στο 1,70

ΔΥΑΔΑ ΙΣΟΠΑΛΙΩΝ:

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: X στο 3,60

ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: X στο 3,40

Από εκεί και πέρα θα επιβεβαιωθούν λογικά και το Over της Σάλκε , της Σπάρτα Πράγας και της Μόλντε, αλλά όπως είπα δεν μπορούμε να τα παίξουμε όλα.

Καλό απόγευμα και καλή επιτυχία!!

Kokki.