Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Εκτιμήσεις Παρασκευής (Κοκκίνης Μ.)

Καλησπέρα σας! Τις τελευταίες 2 μέρες περνάμε μια "μίνι" κρίση, αφού για λίγο σχετικά δεν βγαίνουν οι προτάσεις μου!! Ευτυχώς ο Στέλιος το διορθώνει κάπως με τις προτάσεις του στο live, γι' αυτό τον λόγο του αποδίδω τα εύσημα για άλλη μία φορά!!!

Στα σημερινά τώρα, για άλλη μια φορά έβαλα πολλά παιχνίδια στο μάτι και πολλά σημεία που αξίζουν να παιχτούν μόνα, όπως για παράδειγμα το διπλό της Μονπελιέ στην Λυών στο 6,50 ή ακόμα και το Χ2 στο 2,40...Προκλητικότατο κατ' εμέ...Η Μονπελιέ πετυχαίνει την Λυών σε κατάσταση σοκ μετά τον αποκλεισμό της στο Champions League εντός από την πρωτάρα Γάνδη!!! Μπορεί βέβαια και να αντιδράσει και να κερδίσει και με 4-0, ωστόσο θεωρώ πως λίγα ψιλά, μπορούν να παιχτούν στο διπλό ή στο Χ2 άνετα. 

Στα υπόλοιπο κουπόνι όπως είπα και πριν, έχω βάλει πολλά παιχνίδια στο μάτι, όμως εν τέλει κατέληξα στα παρακάτω παιχνίδια βάζει στατιστικής/φόρμας/προϊστορίας κτλ κτλ, στην εξής τετράδα για σύστημα 3/4:

ΜΕΤΣ-ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ: 1 στο 2,00

ΚΛΕΡΜΟΝ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Over στο 2,25

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ: Over στο 1,75

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ-ΠΡΟ ΒΕΡΣΤΣΕΛΙ: 1 στο 2,05

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ (ME ΡΙΣΚΟ):

ΛΥΩΝ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ: 2 στο 6,50 ή Χ2 στο 2,40

Από εκεί και πέρα ωραίος και ο άσσος της Καμπούρ στην Ολλανδία στο 1,83 όπως και ο άσσος της Μπούρσασπορ στην Τουρκία στο 2,05.