Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση, μετά το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Αύριο θα συγκαλέσω εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου προτίθεμαι να υποβάλω την παραίτηση μου. Θα εισηγηθώ στο Διοικητικό Συμβούλιο να εξετάσει εάν θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα».

Και αφού προηγουμένως είχε εκδώσει ανακοίνωση η ΠΑΕ, όπου επί της ουσίας κατηγορεί το διαιτητή της αναμέτρησης για τα όσα ακολούθησαν σε συνέπεια της διακοπής.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα τη βία. Μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό δύο- τρεις άφρονες οπαδοί του Παναθηναϊκού προχώρησαν σε μεμονωμένες ενέργειες ρίχνοντας φωτοβολίδες κατά την έξοδο ποδοσφαιριστών της αντιπάλου ομάδας.

Δύο ώρες μετά το συμβάν και παρότι στη συνέχεια δεν συνέβη το παραμικρό, ο διαιτητής κατά παράβαση των κανονισμών προχώρησε στην απόφαση της μη διεξαγωγής του αγώνα, παραγνωρίζοντας τις συνέπειες της απόφασης του αυτής, η οποία ήταν βέβαιο ότι θα οδηγούσε στα απαράδεκτα και απολύτως καταδικαστέα επεισόδια που είδε όλη η Ελλάδα και έπληξαν τον Παναθηναϊκό αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το αρμόδιο όργανο που θα επιληφθεί, θα τοποθετήσει το θέμα στη σωστή του διάσταση για την καθόλα λανθασμένη και ανεύθυνη απόφαση του διαιτητή»

Αναμενόμενη η παραίτηση του Γιάννη Αλαφούζου μετά τα όσα έγιναν απόψε στη Λεωφόρο, όπου αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθηναικός, έχει δίκιο ως προς το κομμάτι ότι ο Παππάς έπραξε λάθος που δεν ξεκίνησε το παιχνίδι, διότι όντας μέσα στη Λεωφόρο, δε έπεφτε καρφίτσα. Με την ανακοίνωση της διακοπής το γήπεδο έγινε ζούγκλα απ τα ουγκ της εξέδρας και είδατε όλοι τι επακολούθησε.

ΥΓ1: Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γίνει στο παιχνίδι του β γύρου στο Καραΐσκάκη, μα πάρα πολύ περίεργος....

ΥΓ2: Άραγε όλα αυτά τα ουγκ της εξέδρας την επόμενη μέρα, θα βάλουν λεφτά στον Παναθηναϊκό; Διότι ποιο κορόιδο θα βρεθεί να επενδύσει σε αυτόν τον Παναθηναϊκό;