Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: ΔΥΑΔΑ ΑΣΣΩΝ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE

Ούτε κεφτέ με πιρούνι δεν πετύχαμε το διήμερο στο Τσάμπιονς Λιγκ ενώ ο φίλος και συνεργάτης Μιχάλης Κοκκίνης που πόσταρε στο facebook τις εκτιμήσεις του λόγω έκλειψης χρόνου, όχι μόνο έκανε το απόλυτο τόσο την Τρίτη όσο και την Τετάρτη αλλά μιλάμε και για απόδοσεις του 3,20, 3,50, 4,50. Είναι σε φόρμα ο Μιχάλης, όπου μάλλον ο αέρας της Γερμανίας του έχει κάνει καλό και προσαρμόζεται στις εκεί συνθήκες. Σήμερα νομίζω θα ανεβάσει κανονικά στο site.

Μεγάλο ταμείο δεύτερο συνεχόμενο όπως και χτες, με Χ στο Παρί Ρεαλ (3,50) και 1 Γαλατα στο 3,20. Για όσους ακολούθησαν, ο Μιχάλης είναι σε φόρμα και το αποδεικνύει.
Posted by Betsecret.net on Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015
1888 1 1,80 (20:00)
Must win παιχνίδι για τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος έχει ήδη 2 ήττες και αν σήμερα δεν κερδίσει νομίζω λέει αντίο στην υπόθεση πρόκριση. Ο Αστέρας απ την άλλη ξεκίνησε με την ισοπαλία κόντρα στη Σπάρτα Πράγας, εν συνεχεία μάζεψε 4 απ τη Σάλκε και λίγα ήταν και κατά γενική ομολογία ο Αστέρας Τρ. μέχρι στιγμής φέτος δεν έχει κάνει κάποιο καλό παιχνίδι. Δεν έγιναν οι μεταγραφές εκείνες που θα έκαναν τη διαφορά στην Ευρώπη. Αλλά ούτε και στο πρωτάθλημα πηγαίνει ιδιαιτέρως καλά, την Κυριακή έμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό. Ο ΑΠΟΕΛ απ την άλλη σίγουρα δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος αλλά μέσα στο ΓΣΠ παραδοσιακά είναι δυνατός, γνωρίζουν και οι ίδιοι καλύτερα από εμάς ότι το αποψινό παιχνίδι θα κρίνει τα πάντα για τη συνέχεια και νομίζω ότι θα το πάρουν το παιχνίδι. Άσσος λοιπόν.

1910 1 1.95 (22:00)
Καταρχήν το 1,95 του ΟΠΑΠ, είναι απ τις μικρότερες αποδόσεις της αγοράς έξω ο άσσος κυμαίνεται πέριξ του 2,10. Η Φενερ με τη νίκη της Κυριακής επί της Καισερισπόρ μπήκαν προς το παρόν τα προβλήματα που είχαν ανακείψει με τον Περέιρα, κάτω απ το χαλί. Είχαμε αναφερθεί εκτενώς και την Κυριακή. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι ο Πορτογάλος δε παίζει το κεφάλι του στις δύο αναμετρήσεις που ακολούθουν. Τη σημερινή με τον Άγιαξ και της Κυριακής με τη Γαλατασαράι. Ο Περέιρα δεν πρόκειται να κάνει ροτέισον, για να το πω απλά δεν τον παίρνει και να κάνει ροτέισον. Έχει ξεκινήσει με ήττα εντός έδρας, πήρε ισοπαλία εκτός απ τη Σέλτικ και σήμερα η νίκη είναι μονόδρομος αλλιώς μπλέκει πολύ άσχημα. Ο Άγιαξ απ την άλλη δε μπορούμε να πούμε ότι τρομάζει, δεν έχει παίξει και κανένα τρομερό ποδόσφαιρο ενώ και ως ομάδα είναι ένα σκαλί πιο κάτω απ τη Φενέρ. Το θέμα όμως είναι εμπιστεύεσαι αυτή τη Φενέρ; Η απάντηση μου είναι ΟΧΙ. Αλλά θα παίξω άσσο γιατί η απόδοση είναι καλή, νομίζω είναι εύλογη και κατά συνέπεια αξίζει να παιχτεί. Για μένα ο άσσος υπό φυσιολογικές συνθήκες έπρεπε να δίνει οριακά κάτω από 2,00, συνεπώς υπάρχει αξία.

Καλή τύχη.