Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Εκτιμήσεις Πέμπτης (Κοκκίνης Μ.)

Καλησπέρα σας! Μετά από ένα απόλυτα πετυχημένο στοιχηματικά διήμερο στο Champions League, σειρά παίρνει σήμερα το Europa League!!! Πολλά τα μηνύματα που δέχτηκα, τις τελευταίες 2 μέρες, αφού παρόλο που δεν πρόλαβα να ανεβάσω στήλες λόγω έλλειψης χρόνου, πρότεινα στο προσωπικό μου λογαριασμό του Facebook λίγο πριν ξεκινήσουν οι αγώνες τα σημεία καθώς και ενημέρωσα τον φίλο και συνάδελφο Στέλιο να γράψει τις προτάσεις μου λίγο πριν ξεκινήσουν οι αγώνες πάλι στην σελίδα της Betsecret στο Facebook, ακολουθήσατε πολλοί και πήγατε δυνατά ταμεία με αποδόσεις όπως 3,75 , 3,50 , 3,20 κτλ..

Μιας κ ουτε σήμερα πρόλαβε να ανεβάσει στηλη στο site ο Κοκκίνης Μ. μου στειλε με ραβασάκι τη δυάδα του για το Champions league: Παρί Ρεαλ Χ (3,50) και Γαλατασαράι Μπενφίκα 1(3,20) σε μονά αποδεκτά παιζόμενα.
Posted by Betsecret.net on Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

Για την ακρίβεια όσοι έπαιξαν χθες την δυάδα μου 11πλασίασαν τα λεφτά τους!!! Το καλύτερο δώρο για μένα είναι να βλέπω τον κόσμο να πηγαίνει ταμεία. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και σήμερα!!! Οι προτάσεις μου για σήμερα είναι η παρακάτω τριάδα:

ΑΠΟΕΛ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 1 στο 1,95

ΠΑΟΚ-ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Goal/Goal στο 1,83

ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Over στο 2,05

Θετικός είμαι και για το παρακάτω over (αλλά δεν θα μπει στο παιχνίδι μου, γιατί δεν μπορούμε να τα παίζουμε όλα) : Αλκμααρ-Αουγκσμπυργκ over στο 1,80 .

Καλό απόγευμα και καλή επιτυχία!!!!

Kokki.