Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΔΥΑΔΑ

Μετά από ένα διήμερο ξεκούρασης όπου δεν υπήρχε στοιχηματικό ενδιαφέρον, σήμερα έχουμε γεμάτο πρόγραμμα με τα παιχνίδια για τα Προκριματικά των ομίλων για το Euro 2016, εκεί όπου φυσικά η Εθνική μας με τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν δε θα δώσει το παρών. Βέβαια αν ισχύουν οι δηλώσεις του Μόρα, που έδειξε απ τους λίγους που έχουν συναίσθηση τι σημαίνει η φανέλα με το εθνόσημο βγαίνει ένα κλίμα ότι πάμε να τελειώσουμε με το κεφάλι ψηλά. Δε ξέρω όμως αν το συμμερίζονται και οι υπόλοιποι παίχτες, διότι με Μήτρογλου κορυφή που δεν πετυχαίνει ούτε κεφτέ με πιρούνι δεν πας πουθενά. Δεν αποκλείω σήμερα να κάτσει το παιχνίδι στη μέση, μάλιστα υπάρχει σημαντική υποχώρηση της απόδοσης της Ισοπαλίας.

Πάμε στις επιλογές μας,

804 1 1,58 (21:45) Έπεσε η απόδοση στον ΟΠΑΠ
Μεγάλο παιχνίδι για τους Ρουμάνους αφού με νίκη σήμερα εξασφαλίζουν την πρόκριση τους στο Euro 2016. Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στην Ρουμανία είναι ότι, με το που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα εξαφανίστηκαν άμεσα μιας και η προσμονή απ τους Ρουμάνους είναι μεγάλη. Να διευκρινίσουμε ότι η Ρουμανία κέρδισε την ένσταση που είχε καταθέσει για την τιμωρία για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την Ουγγαρία και κατά συνέπεια το αποψινό παιχνίδι θα έχει κανονικά φιλάθλους. Η Ρουμανία είναι ούτως ή άλλως ανώτερη της Φιλανδίας, η Φιλανδία χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να προκριθεί μέσω της 3ης θέσης, πρακτικά ξέρουν και οι ίδιοι ότι δεν έχουν καμία ρεαλιστική πιθανότητα. Συνεπώς, η Ρουμανία που έχει την καλύτερη άμυνα όχι μόνο του ομίλου αλλά όλων των ομίλων σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι Φιλανδοί δεν βρίσκουν εύκολα δίχτυα, ο άσσος στο 1,72 έξω είναι ικανοποιητικός. Στο 1,58 στον ΟΠΑΠ είναι για γέλια.

2555 2 1,75 (+3,50)
Με το καλημέρα στη μπασκετική χρονιά έχουμε το ντέρμπι των αιωνίων στο ΣΕΦ. Και σε λίγες μέρες έρχεται και το ντέρμπι στο πρωτάθλημα συνεπώς θα χορτάσουμε μπάσκετ. Η περσινή χρονιά ήταν απογοητευτική για τον Παναθηναϊκό, ήταν κατώτερος του Ολυμπιακού ποιοτικά καθ ότι δεν έγιναν οι μεταγραφές που έπρεπε ενώ σαν μην έφταναν όλα αυτά πήγε και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος χωρίς τους τρεις βασικούς, τρεις παίχτες κλειδιά τον Παππά, τον Γκιστ και τον Μπατίστα, Απόρροια αυτών των παραγόντων ήταν ο Ολυμπιακός να πάρει δίκαια και πανεύκολα ένα πρωτάθλημα και να σπάσει την πράσινη κυριαρχία. Φέτος όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έριξε χρήμα στην ομάδα, καταρχήν στον πάγκο πλέον θα κάθεται ο Τζόρτζεβιτς ο οποίος έχει δέιξει εξαιρετικά δείγματα δουλείας ενώ ήρθαν παίχτες που ανεβάζουν επίπεδο όπως ο Καλάθης, ο Πάβλοβιτς ο Ραντούλιτσα, ειδικότερα όπου μετά από χρόνια έχει ο Παναθηναϊκός κανονικό 5αρι. Ο Ολυμπιακός απ την άλλη θα προτάξει την ομοιογένεια που έχει ως ομάδα, με τον Σφαιρόπουλο συνεχίζει στον πάγκο. Αποκτήθηκαν οι Αθηναίου, Χάκετ, Γιανγκ, Μιλουτίνοφ και ο Τολιόπουλος αντίθετα παρελθόν απ το λιμάνι αποτελούν ο Σλούκας, ο Ντάνστον και ο Πέτγουει. Σίγουρα δεν αναμένω εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού όπως πέρσι, θεωρώ ίσως ένα κλικ καλύτερο τον Παναθηναικό, προφανώς δεν θα έχει δέσει ακόμα αλλά σε βάθος χρόνου είναι καλύτερος έστω για ένα κλικ. Εν τούτοις επειδή βλέπω ότι παιχνίδι θα πάει στην κόψη του ξυραφιού θα πάω στο διπλό με χάντικαπ.

Για τους πιο τολμηρούς, το 2,50 του διπλού που κυκλοφορεί έξω, για μένα είναι πρόκληση και το έχω παίξει ήδη.

Καλή τύχη.