Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΔΥΑΔΑ ΜΕ CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ EUROBASKET

Η εθνική μας δεν τα κατάφερε τελικά κόντρα στην Ισπανία και αποκλείστηκε απ τη συνέχεια του Eurobasket. Η Εθνική το πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά κάτι τα χαζά λάθη, κάτι ένα μπλακ άουτ στις αρχές του 4ου δεκάλεπτου όπου οι Ισπανοί ξέφυγαν στο +5 έκρινε εν πολλοίς τον αγώνα. Τρομερή εμφάνιση απ τον Αντετοκούμπο που έκανε όργια, πήδαγε στο θεό, έπαιρνε ριμπάουντ, έσωνε επιθέσεις, έβαζε τρίποντα αλλά στο τέλος δεν παρέλειψε και εκείνος να κάνει ένα χαζό λάθος στα τελευταία δευτερόλεπτα. Κρίμα πραγματικά κρίμα για μία Εθνική που είχε όλα τα φόντα για μετάλλιο. Δεν πειράζει όμως, αυτά έχει το μπάσκετ.

Στα του Τσάμπιονς Λιγκ τώρα, όπου χτες ήμασταν μαζί σε facebook και twitter και σχολιάζαμε τα παιχνίδια λεπτό προς λεπτό, κύλησαν πολύ φυσιολογικά τα παιχνίδια, με τα φαβορί να επιβεβαιώνονται εύκολα αλλά αυτό που σίγουρα έκανε εντύπωση και το έγραψα είναι η ανατροπή της Γιουβέντους μέσα στην έδρα της Σίτι με τα γκολ του Μάντζουκιτς και του Μοράτα, στο 70 και στο 81 αντίστοιχα. Η οποία Γιουβέντους τόσο με την Ουντινέζε στην πρεμιέρα όσο και με την Κιέβο ήταν τραγική. Αλλά αποδεικνύεται οτι η φανέλα στο Τσάμπιονς Λιγκ της Σίτι είναι της πλάκας, παρά το μπάτζετ των εκατομμυρίων.

1-2 η Γιουβέντους κάνει την ανατροπή μέσα στη Σίτι. Ομολογώ ότι κάθε άλλο παρά το περίμενα μιας κ η Γιουβέντους ήταν τραγική στην serie a
Posted by Betsecret.net on Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015
Πάμε στα φρέσκα τώρα, προφανώς το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν δεσπόζει στο αποψινό πρόγραμμα, αλλά θα μου επιτρέψετε να μην ασχοληθώ στοιχηματικά. Γενικότερα το πρόγραμμα δεν είναι καλό, με ιδιαίτερα χαμηλές αποδόσεις, ενδεχομένως θα υπάρξει ενδιαφέρον στο live. 

2013 1 (-1,50) 1,60 (21:45) (για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ)
Θα κρατήσω όμως το -1,50 στο ασιατικό για την Τσέλσι κόντρα στην Μακάμπι. Η Τσέλσι όπου έχει μόλις μία νίκη σε 5 αγωνιστικές στην Πρέμιερ (!!) έχοντας δεχθεί 12 γκολ (!!). Παράδοξο για ομάδα του Μουρίνιο, με άσχημες εμφανίσεις ωστόσο αναμένω  ότι κόντρα στην Μακάμπι θα γίνει το απαιτούμενο ξέσπασμα, θεωρώ ότι ο Μουρίνιο θα διορθώσεις τα κακώς κείμενα και η επιλογή στο ασιατικό -1,50 φαίνεται πολύ καλή!!

2507 1 1,47 (22:00)
Ιταλία Λιθουανία. H Ιταλία κάνει εξαιρετικό τουρνουά και δίκαια είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Η Ιταλία πέρασε εύκολα το Ισραήλ με το 52-82, να αντικατοπτρίζει και την εικόνα του παιχνιδιού. Φαίνεται ότι η Ιταλία πάει για μεγάλα πράγματα. Απ την άλλη η Λιθουανία υπερέβαλλε ευατόν κόντρα στη Γεωργία με 85-81. Με τον Ματσιούλις να κάνει το παιχνίδι της ζωής του, να κρατά μόνος του τη Λιθουανία, χωρίς ίχνος υπερβολής, να κοβεί να βάζει πόντους, έκανε τα πάντα. Θα ξανά κάνει το παιχνίδι της ζωής του; Φαντάζομαι πως όχι. Προφανώς υπάρχει μία κούραση παραπάνω για τη Λιθουανία αλλά ας μην θεωρηθεί ότι η Ιταλία θα το πάρει εύκολα το παιχνίδι. Θα πάει οριακά αλλά νομίζω ότι η Ιταλία θα το πάρει το παιχνίδι και θα βρεθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Καλή τύχη.