Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΜΕΣΑ: Ο ΛΙΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ

Ο Λίλα το Σάββατο σκοράροντας το 5-1 μέσα στο Καραΐσκάκη, θεώρησε σωστό, να πανηγυρίσει σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό. Που προφανώς συμβόλιζε τον αετό της μεγάλης Αλβανίας, ας μην κρυβόμαστε πίσω απ το δαχτυλό μας. Και ο συγκεκριμένος δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Για θυμηθείτε τι έγινε στο Αλβανία Σερβία, εκεί όπου κυριαρχούσε το αίσθημα για τη Μεγάλη Αλβανία και τους τσαμπουκάδες που έγιναν στο γήπεδο, πρώτος ήταν ο Λίλα.

Ένα tweet μου, επί του θέματος προκάλεσε χαμό στο Twitter, με διάφορους που έκαναν ότι δεν καταλάβαιναν τον πανηγυρισμό του Λίλα και αρεσκόντουσαν στα μπινελίκια που μου χώνανε. Και εμμένω και το ξανά λέω. Ναι Κύριοι λοιπόν διακοπή συμβολαίου εδώ και τώρα. Γιατί ακόμα και σήμερα ο Λίλα συνεχίζει να προκαλεί. Λέγοντας, ε και τι έγινε;

Δεν το παίζω κανένας υπερπατριώτης αλίμονο, για μπάλα μιλάμε αλλά το κάνει ξεκάθαρα για να προκαλέσει και δεν γίνεται να μένει αναπάντητο. Και αναρρωτιέμαι αν στην Αλβανία εκεί όπου γκρεμίζουν με το έτσι θέλω εκκλησίες, πάει ένας Έλληνας και πανηγυρίσει με την Ελληνική σημαία, τι θα γίνει; Πόσο μάλλον όταν εσύ πανηγυρίσεις, υπονοώντας τη σημαία της μεγάλης Αλβανίας, που περιλαμβάνει κομμάτι και της Ελλάδας.

Και κάτι τελευταίο για τα ουγκ στο twitter που με προκαλούσαν συνέχεια με διάφορους χαρακτηρισμούς, εντάξει δε θα δώσω πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων, ούτε θα πάρω την άδεια για το τι θα γράφω ή δεν θα γράφω στο twitter. Οι παλαιότεροι αναγνώστες το ξέρετε, δεν το έχω κρύψει άλλωστε, ότι ανήκω στο χώρο της κεντροαριστεράς.