Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ....

Ακόμα και χτες σε μία νεκρή μέρα στοιχηματικά βγάλαμε στο live το 2,50 του άσσου της Γκέτεμποργκ. Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό στο live σε Facebook και Twitter κάνουμε παπάδες και όσοι με ακολουθείτε το ξέρετε αυτό. Εξάλλου όλα τα δελτία ανεβαίνουν και τα γραπτά μένουν. Γι αυτό κάντε LIKE στη σελίδα μας για να μη χάνετε ανάρτηση!!

Κατά τα γνωστά στο #live όσοι ακολουθήσατε τον δρόμο τον ξέρετε.... Έχει γίνει συνήθεια πλέον... #bet Betsecret.net

Σήμερα η βραδιά έχει Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Ολυμπιακό να ταξιδεύει στο Λονδίνο, με σκοπό να κάνει την έκπληξη κόντρα στους Κανονιέρηδες. Η νίκη της Ντ. Ζάγκρεμπ επί της Αρσεναλ την πρώτη αγωνιστική περιέπλεξε πολύ τα πράγματα και η Άρσεναλ απόψε είναι με την πλάτη στον τοίχο διότι πολύ απλά αν δεν κερδίσει σήμερα αρχίζουν και χτυπούν καμπανάκια όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Ολυμπιακός δεν είναι χαμένος από χέρι, δεν αποκλείω να βρει δίχτυα, η άμυνα της Άρσεναλ πελαγοδρομεί αλλά το θέμα είναι πόσο θα αντέξει και ο Ολυμπιακός. Είναι και αυτό ένα ζητούμενο. Στοιχηματικά όμως το παιχνίδι που θα με απασχολήσει είναι το Πόρτο Τσέλσι.

991 Χ 3,10 2 2,65 (21:45)
Όπως γράφω και στον τίτλο, εκεί όπου ξυπνούν αναμνήσεις.... και φυσικά αναφέρομαι στο Ζοζέ Μουρίνιο που επιστρέφει στο Ντραγκάο, εκεί όπου απ το 2002 έως το 2004, έφτιαξε το όνομα του, πήρε ότι κούπα υπήρχε και χωρίς υπερβολή η Πόρτο υπήρξε το "διαβατήριο" για να μπει στην ελίτ των προπονητών ο Πορτογάλος τεχνικός. Σίγουρα τα συναισθήματα θα είναι ανάμικτα για τον Special One. Σήμερα βέβαια θα τεθεί αντιμέτωπος και με τον Ικερ Κασίγιας με τον οποίο στη Μαδρίτη δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις ή μάλλον ήταν σε κόντρα για να το πούμε ξεκάθαρα. Αγωνιστικά τώρα, η Τσέλσι πραγματικά απ την αρχή της χρονιάς δε βλέπεται, Δε μπορώ να θυμηθώ ομάδα του Μουρίνιο που να ναι τόσο τραγική. Με άμυνα να μπάζει απο πάντου, παίχτες ντεφορμέ και πραγματικά σε κάνει να απορείς. Στο Τσάμπιονς Λιγκ βέβαια ξεκίνησε με το δεξί νικώντας εύκολα 4-0 τη Μακάμπι. Απ την άλλη η Πόρτο δεν έχει θέλξει με το ποδόσφαιρο που παίζει και μπορεί να παρέμεινε για 22ο σερί παιχνίδι  αήττητη στο πρωτάθλημα αλλά έμεινε στο 2-2 κόντρα στη Μορειρένσε όπου και ισοφαρίστηκε στο 88. Στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ ήρθε 2-2 με τη Ντιναμό Κιέβου, σε ένα θα έλεγα δίκαιο αποτέλεσμα με βάση τα όσα είδαμε στο χορτάρι. Αναμφίβολλα το Ντραγκάο είναι το δυνατό της χαρτί όπου είναι αήττητη για 9 μήνες σε όλες τις διοργανώσεις, Αναμένω ένα αμφίρροπο παιχνίδι, θεωρώ ότι ο Μουρίνιο κάπου θα συμμαζέψει την Τσέλσι δηλαδή δε γίνεται να συνεχίσει έτσι ομάδα. Δε σας κρύβω ότι σκεφτόμουν το διπλό λόγω απόδοσης αλλά βάζοντας απ την άλλη πλευρά της ζυγαριάς την εικόνα της Τσέλσι και τη δυναμική του Ντραγκάο, δεν αποκλείω να κοπεί στη μέση το καρπούζι. Και η Τσέλσι ξέρει ότι με το βαθμό, μάλλον θα εξασφαλίσει την πρωτιά. Αν φύγει όμως απ το Χ βλέπω να πηγαίνει προς τα δεξία το παιχνίδι. Το διπλό έξω ξεπερνα και το 3,00. Στον ΟΠΑΠ υπάρχει η χαμηλότερη απόδοση της αγοράς.

Καλή τύχη και τα λέμε σε facebook kai twitter το βράδυ για live betting.