Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΙΤΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΔΥΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ

 
Ξεκινώντας με τον καθιερωμένο απολογισμό μετά τα όργια της Παρασκευής όπου πέρασαν τα πάντα με αποκορύφωμα το 3 στις 3 ισοπαλίες, χτες δεν πήγαμε καλά και όπως λέμετις επιτυχίες και τις χαιρόμαστε έτσι οφειλουμε να λέμε και τις αποτυχίες και να μην κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλό μας γιατί δε χωράμε κι άλλωστε. Έτσι λοιπόν ναι μεν πέρασε μεν άνετα το δυνατό μου σημείο ο άσσος της Τσέλσι που έφτανε ακόμα και στο 2,40 αλλά τα υπόλοιπα δεν μας έκαναν το χατίρι. Πήγαμε εξαιρετικά βέβαια στη στήλη με τα Χ όπου είχαμε 3 στα 4 και με το σύστημα yankee που προτάθηκε πλρωθήκατε καλά όσοι ακολουθήσατε.

Ο Κωστής Μάλλιαρος κράτησε τα κεκτημένα στο site, 3 στα 3, back to back, και όσοι ακολουθήσατε την 3αδα με συντελεστή στο 9, μάλλον πληρωθήκατε καλά.

Εξαιρετικός και σήμερα ο Μαλλιαρός Κ. έβγαλε την 3αδα, με συνολική απόδοση στο 9,00
Posted by Betsecret.net on Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015
Πάμε στα φρέσκα,

586 1 1,72 (13:00)
Ομολογώ ότι δεν μ αρέσει να παίζω τα παιχνίδια εκείνα που είναι ξεκάρφωτα, μόνα τους στο πρόγραμμα, όπως η Σεβίλλη που αγωνίζεται σε μία περίπου ώρα. Παρά ταύτα, σήμερα θα κάνω μία εξαίρεση. Η Σεβίλλη παρά τις καλές μεταγραφές που έκανε, δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα καθώς μετρά 2 ισοπαλίες και μία ήττα. Ωστόσο, μεσοβδόμαδα, που μας πλήρωσε κιόλας, την στηρίξαμε κόντρα στη Γκλάντμπαχ για το Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα ξεμπούκωσε και νίκησε 3-0 τη Γκλάντμπαχ σε ένα παιχνίδι που ο διαιτητής της έδωσε τρία πέναλτι στο β ημιχ (!!). Δε μπορώ να θυμηθώ άλλο παιχνίδι που ομάδα έχει πάρει τρία πέναλτι. Παρά τα τρία πέναλτι, που προφανώς κλείδωσαν τη νίκη, η Σεβίλλη ήταν πολύ καλή και θύμισε την περσινή της ομαδα. Σήμερα υποδέχεται τη Θέλτα με μοναδικό σκοπό τη νίκη. Η Θέλτα με μία πρώτη ματιά κάποιος μπορεί να πει οτι έχει ξεκινήσει τρομερά με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Και έτσι είναι. Βάλτε όμως στην εξίσωση ότι ΚΑΙ στα τρία παιχνίδια οι αντίπαλοί της έπαιζαν από νωρίς με 10 παίχτες. Αυτό δε θα γίνεται κάθε μέρα και ούτε η Θέλτα θα πάει για πρωτάθλημα, συνεπώς άσσος.

619 2 1,75 (16:30)
Η Γιουβέντους μετά από τρεις αγωνιστικές στη Serie A δεν έχει ακόμα νίκη (!!) Πρωτοφανές σίγουρα, πόσο μάλλον όταν συνδυάζονται αυτά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και με άσχημες εμφανίσεις. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι ξαφνικά παρά την αποδυνάμωση ιδιαίτερα στα χαφ, η Γιουβε δεν παύει να είναι η μεγάλη Κυρία. Κάτι που μας απέδειξε περίτρανα με τη νίκη μέσα στο Σίτι οφ Μάντσεστερ και με ανατροπή παρακαλώ. Το θέμα είναι ότι η ομάδα του Αλέγκρι οφείλει να ξεκολλήσει και στο πρωτάθλημα. Σήμερα δοκιμάζεται στο Λουίτζι Φεράρις, μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα, αν δείτε και την παράδοση είναι μοιρασμένη σχεδόν 17-11-20. Ωστόσο, πιστεύω οτι η νικη επί της Σίτι θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση και αφύπνιση αν θέλετε στους Μπιανκονέρι για να κάνουν σεφτε. Προφανώς το διπλό θα είναι το πιο φορτωμένο σημείο της ημέρας αλλά και εγώ θα ακολουθήσω τη μάζα.

Καλή τύχη