Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΕΤ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ, Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟ 2,40

Χτες είχαμε όργια στο Betsecret και όσοι διαβάσατε σίγουρα θα πληρωθήκατε. Ο Κωστής Μαλλιαρός στο come back που έκανε στο site, έβγαλε εύκολα την 3αδα που πρότεινε.
Εξαιρετικός ο Μαλλιαρός Κ. στο come back του, εύκολα κ ξεκούραστα πλήρωσε η 3αδα του
Posted by Betsecret.net on Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015
Η δική μου απάντηση στο 3 στα 3 του Μαλλιαρού ήταν άμεση με 3 στα 3 Χ όπου πλήρωσε σχεδόν 27 φορές τα λεφτά σας.

Κάνουμε όργιααααααα λέμε στο BetSecret.... 3 στα 3 Χ και 27 φορές τα λεφτά σας όσοι ακολουθήσατεεεεεε
Posted by Betsecret.net on Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015
Νομίζω κάτι παραπάνω από εξαιρετικά κύλησε η χθεσινή μέρα, πάντα τέτοια να έχουμε. Βέβαια προς θεού δεν θα πιάνουμε κάθε μέρα 3 στα 3 Χ αλλά ΄ήταν καλό χτες το απόλυτο.

Φυσικά αύριο έχουμε τις εκλογές όπου ήδη απ τις αρχές τις εβδομάδας έχει ανέβει σχετικό άρθρο με προτάσεις και ανάλυση των αποδόσεων για το τι περιμένουμε. Ενώ χτες στο Facebook ανέβηκε και η δεύτερη δυνατή πρόταση για τις εκλογές, μετά τη βασική μου πρόταση, στις αρχές της εκλογικής περιόδου, με το Under 4.6% του Λαφαζανοφ σε αποδ. 2,15 που πλέον το line και η απόδοση έχει κατέβει αισθητά.

To δεύτερο δυνατό bet για τις εκλογές είναι το Under 3.75% για τον Λεβέντη (αυτόν που έχει βρε όλο του το σόι στα ψηφοδέ...
Posted by Betsecret.net on Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015
 Πάμε όμως και στα σημερινά,

530 1 2,18 (14:45)
Το μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου με την Τσέλσι να υποδέχεται την Άρσεναλ. Μία Τσέλσι που είναι σε τραγική κατάσταση, μετά από πέντε αγωνιστικές μετρά μόλις μία νίκη (!!) και έχει δεχθεί 12 γκολ παρακαλώ (!!) Δε μπορώ να θυμηθώ ομάδα Μουρίνιο με ανάλογα στατιστικά. Μεσοβδόμαδα πάντως ξέσπασε κόντρα στην Μακάμπι με 4-0 όπως το αναμέναμε και μας πλήρωσε. Το παιχνίδι καθ αυτό δεν επιδέχεται σχολιασμού αλλά την παράσταση έκλεψε για ακόμη μία φορά ο Special One, που δήλωσε ότι είχε ξεχάσει πως είναι να νικάς και είναι είπε πολύ ωραίο το συναίσθημα της νίκης. Δεκτό. Σήμερα υποδέχεται τον Βενγκέρ που παραδοσιακά υπάρχει μεγάλη εχθρότητα μεταξύ τους και το ζητούμενο για τον πορτογάλο τεχνικό είναι αν θα μπορέσει να συμμαζέψει αμυντικά την ομάδα του. Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη χρονική συγκυρία για να πάρει μπροστά η μηχανή της Τσέλσι. Η Άρσεναλ απ την άλλη προέρχεται από την ήττα με  2-1 κόντρα στη Ντ. Ζάγκρεμπ όπου ήταν τραγική με όλη τη σημασία της λέξης και δίκαια ηττήθηκε με τους Κροάτες να τις δίνουν χώρο και να την παίζουν έξυπνα. Η παράδοση είναι με το μέρος των μπλε. Ενώ ο Βενγκέρ έχει κερδίσει τον Μουρίνιο όλη κι όλη μία φορά! Ο άσσος έξω κυκλοφορεί στο 2,40 τη στιγμή που στο αντίστοιχο περσινό (5/10/14) πλήρωνε μετά βίας στο 1,70. Προφανώς λοιπόν υπάρχει αξία στο 2,40, κατά τη γνώμη μου αγγίζει τα όρια του value. Άσσος λοιπόν.

558 Χ 3,60 2 4,75 (17:00)
Πραγματικά δυσκολεύομαι να κατανοήσω το σετ των αποδόσεων. Πως γίνεται να δίνεις τον άσσο μόλις στο 1,55 σε μία νεοφώτιστη ομάδα που μέχρι πριν 2-3 χρόνια ήταν στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Εντάξει νοικοκυρεμένο σωματείο η Μπόρνμουθ, τρομερή η δουλειά του Χάουι γι αυτό και πήρε τις ανόδους τη μία πίσω απ την άλλη αλλά δεν έγινε ξαφνικά και Γιουνάιτεντ για να είναι το γκραν φαβορί κόντρα στη Σάντερλαντ. Η οποία ναι μεν δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά ο Αντβοκαατ αργά ή γρήγορα θα τη σουλουπώσει. Στο τελευταίο με την Τότεναμ ναι μεν έχασε άλλα όσοι το είδατε θα διαπιστώσατε ότι ήταν πέρα για πέρα άδικο. Είναι σε άνοδο. Πήρε και τον Τόιβονεν ο οποίος δείχνει με το καλημέρα ότι προσαρμόζεται εύκολα και θεωρώ ότι οι αποδόσεις την αδικούν, για την ακρίβεια τις θεωρώ τελείως λάθος. Συνεπώς στην κόντρα και ήσυχη τη συνείδηση.

651 goal/goal 1,60 (17:00)
Με επιθετικές αρετές και οι δύο ομάδες, βρίσκουν δίχτυα με χαρακτηριστική ευκολία, αρέσκονται στο επιθετικό στυλ παιχνιδιού. Η Κόβεντρι εντός έδρας έχει σκοράρει δύο γκολ τουλάχιστον στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει. Αντίστοιχα και η Τσέστερφιλντ εκτός έδρας στα δύο τελευταία παιχνίδια σκοράρε δύο φορές. Αμφότερες οι ομάδες δεν θα κάτσουν πίσω να διαφυλάξουν το σκορ, είναι ομάδες που θα βγουν μπροστά και ταυτόχρονα οι άμυνες είναι αφερέγγυες. Συνεπώς το αμφίσκορο μπαίνει στο δελτίο μου.

849 over 2.5 1.62 (03:30)
Κλείνω τις σημερινές προτάσεις με ένα over για τους ξενύχτηδες. Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ. Ειδικά το Σικάγο είναι η χαρά των πολλών γκολ. Ενδεικτικά στα τελευταία έξι παιχνίδια: 3-3, 0-1, 3-2, 1-1, 3-4, 2-3 ενώ το Ορλάντο απ την άλλη στα 3 τελευταία εκτός έχει δεχθεί μία 5αρα, μία 4αρα και ένα καλώς τα παιδιά 3-0. Νομίζω ότι η επιλογή στα πολλά γκολ μάλλον είναι εύλογη.

Καλή τύχη.