Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ SPECIAL BETS ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

Γιουβέντους Μπαρτσελόνα ο αυριανός τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ εκεί όπου το Τρεμπλ είναι μόνο για έναν. Τόσο η Γιουβέντους όσο και η Μπαρτσελόνα έχουν κατακτήσει ήδη το ντάμπλ στις εγχώριες διοργανώσεις και αδημονούν για το βαρύτιμο τρόπαιο. Φυσικά, σε έναν τελικό σαν και αυτόν, οι εταιρίες στοιχημάτων έχουν δώσει ρεσιτάλ, με όλη τη σημασία της λέξης, στα ειδικά στοιχήματα. Ενδεικτικά, χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, αξίζει να δείτε τι επιλογές έχει η stoiximan. 

Να αρνηθεί να δώσει ο Σουαρές το χέρι στον Εβρά 
Ναι απόδοση 6,00

Θα δαγκώσει ο Σουάρες οποιονδήποτε παίχτη
Ναι απόδοση 70,00

Θα εισέλθει φίλαθλος στο γήπεδο;
Ναι απόδοση 4,00

Και άλλα τέτοια ωραία. Σίγουρα έχουν το χαβαλέ τους αλλά κάποια εξ αυτών ίσως να κρύβουν καλά κέρδη. Ας τα δούμε λοιπόν:

1. Να μπει γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ..... Ναι σε απόδοση 6,00
Όταν έχεις τον Πίρλο μέσα, νομίζω από μόνο του λέει πολλά και το 6,00 της απόδοσης είναι εξαιρετικό. Για Fun bet φυσικά.

2. Θα εισέλθει φίλαθλος στο γήπεδο;........ Ναι σε απόδοση 4,00
Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω θα δούμε ότι μόνο σπάνιο δεν είναι κάτι τέτοιο να συμβεί. O Jimmy Jump καραδοκεί άλλωστε έχει και μία... "λατρεία" με τον Μέσι.


3. Ομάδα που θα κάνει το πρώτο σουτ εντός εστίας....... Μπερτσελόνα απόδοση 1,60
Στη λογική φυσικά ότι αναμένουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας απ τους Μπλαουγκράνα.

4. Σκόρερ απ τον πάγκο...... Ναι σε απόδοση 3,50
Εδώ αξίζει να παιχτεί μόνο λόγω απόδοσης. Αναλογιστείτε ότι αν η Μπαρτσελόνα το καθαρίσει το παιχνίδι, μπορεί στα τελευταία λεπτά να δούμε κάποιον σκόρερ σαν τον Πέδρο. Ή ακόμα αν το παιχνίδι πάει στην κόψη του ξυραφιού, ο Αλέγκρι να τραβήξει ένα χαρτί απ τον πάγκο όπως του Γιορέντε.

5. Μέσι VS Μοράτα.... Head to Head Μέσι 2,20
Ο Μέσι όπως είπε και ο Μπουφόν μοιάζει σαν εξωγήινος να παίζει με γήινους. Ο Μέσι είναι σε τρομακτική κατάσταση, το γκολ που έβαλε με τη Μπιλμπάο, θύμισε Μαραντόνα. Ο Μοράτα απ την άλλη θέλει ψωμιά ακόμα. Στο Head to Head, ο Μέσι μπορεί να σκοράρει ο Μοράτα το βλέπω δύσκολο, Το 2,20 είναι καλό.

6. Μέσι κερδισμένα φάουλ..... Over 3.50 απόδοση 1,75
7. Νειμάρ κερδισμένα φάουλ.... Over 3.50 απόδοση 1,75
Να πω την αμαρτία μου, το line στο 3,50, το βλέπω σαν να κλέβω εκκλησία. Αναμένω σκληρό παιχνίδι απ τη Γιουβέντους και φυσικά τα φάουλ θα εστιαστούν σε αυτούς τους δύο κατά κύριο λόγο. Το line στο 3,50 είναι χαμηλό.

8. Προσπάθειες προς την εστίας.... Over 9.50 απόδοση 1,70
Αναμένω παιχνίδι που θα έχει φάσεις, κυρίως απ τη Μπαρτσελόνα που όπως και να το κάνουμε είναι το μεγάλο φαβορί. 1-2 προσπάθειες θα της έχει και η Γιουβέντους άλλωστε η Μπαρτσελόνα δεν φημίζεται και για τα μετόπισθεν της. Ως εκ τούτου, το over 9.50 μου κάνει.

Μην παραλείπετε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις για live betting και όχι μόνο....