Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΕΚΙΤΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΘΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΜΟΝΗΣ

Σήμερα επί της ουσίας το ενδιαφέρον στο κουπόνι είναι στα πλέι οφ της Σουπερλιγκ, φυσικά όχι για την πρώτη θέση την οποία πήρε διά περιπάτου ο Παναθηναϊκός αλλά κυρίως για τη δεύτερη θέση. Εκεί όπου ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρ. εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα μονομαχήσουν την τελευταία αγωνιστική. Πιο αναλυτικά:

158 1 1,50 (18:15)
Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεδομένου ότι όπως προανέφερα ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει την πρωτιά. Ωστόσο, βλέποντας τις σημαντικότατες απουσίες του Αστέρα Τρ. και σε συνδυασμό με τη μπάλα που έχει παίξει ο Παναθηναϊκός εν τέλει ο άσσος της ομάδας του Αναστασίου μπήκε στο παιχνίδι μου. Ούτως ή άλλως το κλίμα στη Λεωφόρο θα ναι πανηγυρικό μετά και τη μεταγραφή του Εσιέν, ο κόσμος θα δώσει βροντερό παρών στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς και σίγουρα ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να χαριστεί επ ουδενί στον... Μποροβήλο. Ο Αναστασίου θα κάνει κάποιες αλλαγές στην ομάδα. Ο κίνδυνος-θανατος που λέγεται Τριανταφυλλοπουλος θα πάρει τη θέση του αποχωρήσαντα Σιλντενφελντ, ο Δώνης μάλλον θα πάρει φανέλα βασικού όπως φυσικά και ο Μπέργκ που πλέον είναι έτοιμος όχι όμως για 90λεπτο. Απ την άλλη για τον Αστέρα εκτός είναι ο πρώτος σκόρερ Μπαράλες, ο βασικός φορ Πάρα, ο ο βασικός χαφ Μάσα, ο βασικός στόπερ Γκοιάν, ο επίσης βασικός δεξιός μπακ Λουις, ο φορ Μπαντιμπαγκά, ο αμυντικός μέσος Κουρμπέλης και ο Κίπερ Κοσίτσκι. Σημαντικές απουσίες για τον Αστέρα όπου κακά τα ψέματα, το παιχνίδι που θα κρίνει τη δεύτερη θέση είναι αυτό της άλλης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ. Εκεί θα κριθούν όλα, απλά ο Αστέρας θα παίξει για ένα δύο αποτελέσματα, ανάλογα με το τι θα έχει κάνει ο ΠΑΟΚ το βράδυ. Ο άσσος έχει υποχωρήσει αισθητά και κυμαίνεται πλέον σε επίπεδα ΟΠΑΠ.

179 1 1,75 (20:30)
Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο, σήμερα θέλει νίκη και μόνο νίκη για να ελπίζει βάσιμα στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Ένας κάκιστος ΠΑΟΚ, που πραγματικά δε βλέπεται. Ειδικά στη Λεωφόρο αν ο Παναθηναικός δεν κατέβαζε ταχύτητα, κάλλιστα το σκορ μπορεί να ξεπέρναγε και τα δάχτυλα του ενός χεριού. Το 2-0 τον κολακεύει, πόσο μάλλον όταν ακυρώθηκε και πεντακάθαρο γκολ του Μπέργκ. Σήμερα ωστόσο στην Τούμπα, ήρθε η ώρα να σηκώσει κεφάλι. Ένας must win παιχνίδι, έχει και επιστροφές (Μακ, Αθανασιάδης, Τζιώλης) κόντρα στον Ατρόμητο ο οποίος επίσης δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Υπάρχει ποιότητα μπροστά με τον Ναπολεόνι, τον Ουμπιντες και τον Μαρσελίνιο αλλά δεν πείθει. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα και αν δεν έχει κερδίσει ο Αστέρας πριν, ο ΠΑΟΚ με νίκη γίνεται το φαβορί για τη δεύτερη θέση αφού την τελευταία αγωνιστική θα παίξει για δύο αποτελέσματα. Άσσος λοιπόν όπου και εδώ έχει υποχωρήσει αισθητά η απόδοη

Καλή τύχη.