Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΤΟ VALUE BET ΤΗΣ ΑΛΤΑΧ ΚΑΙ EUROVISION

Μετά από ένα Σ/Κ με ανάμικτα συναισθήματα όπου το Σάββατο πιάσαμε πάτο και την Κυριακή επανήλθε η τάξη με ένα ωραιότατο 4 στα 4 με συνολική απόδοση στο 16+. Από εκεί και πέρα, ήδη ασχολούμαι με τα παιχνίδια του Σ/Κ αλλά και με τη Eurovision. 

Οι παλαιότεροι αναγνώστες, γνωρίζουν ότι κάθε χρόνο ασχολούμαστε με τη Eurovision και αν εξαιρέσει κανείς την περσινή χρονιά συνεχώς πληρώνει. Αυτά όμως θα τα δούμε αναλυτικά το σάββατο, αφού πρώτα έχουμε πάρει μία γεύση απ το τι θα δούμε απόψε και μεθ αυριο στους δύο ημιτελικούς. Επ ευκαιρίας, να σας πω ότι θα δημιουργηθεί ξεχωριστή ενότητα για Eurovision, ώστε εκεί να υπάρχουν όλα τα σχετικά άρθρα. 

Πάμε τώρα και στα δικά μας, σε ένα κουπόνι με ελάχιστες επιλογές το σημερινό όπου έχω κρατήσει μόνο ένα σημείο στο οποίο η απόδοση προκαλεί και δε σας κρύβω ότι το έχω παίξει ήδη απ την Κυριακή το βράδυ. 

115 2 2,95 (19:00)
Ας ξεκινήσω λίγο με τις διακυμάνσεις των αποδόσεων. Κυριακή βράδυ παίζω το διπλό της Αλταχ σε γνωστή εταιρία, σε απόδοση 3,60. Τη Δευτέρα το διπλό έχει φτάσει στο 3,75 στην ίδια εταιρία ενώ σχεδόν σε όλες ο άσσος της Ριντ γνωρίζει κατακόρφυη πτώση, χωρίς ιδιαίτερο λόγο δεδομένου του ότι η Ριντ είναι αδιάφορη. Σήμερα το διπλό έχει πέσει αισθητά σε νορμάλ επίπεδα στο 3,10, για τους λόγους που αναφέρω παρακάτω. Ο ΟΠΑΠ φυσικά το έριξε στο 2,95. Η Ριντ όπως προείπα είναι παντελώς αδιάφορη σε αντίθεση με την Αλταχ που καίγεται για τη νίκη ώστε να παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League. Βέβαια να τονίσουμε ότι η Ριντ κάθε άλλο παρά έχει χαριστεί, μη ξεχνάμε ότι πριν λίγες μέρες έριξε 4 στη ΒΑΚ Πέλετς. Εντός έδρας η Ριντ έχει απολογισμό (6-5-5). Η Αλταχ απ την άλλη, εκεί που πήγαινε τρένο τον Μάρτιο κάπου κάνει κοιλιά το τελευταίο εικοσαήμερο αν και το σάββατο έκανε την έκπληξη και πήρε ισοπαλία απ την Σάλτσμπουργκ. Η Άλταχ είναι ομάδα έδρας, εκεί τσακίζει κόκκαλα εκτός έδρας χάνει πολύ απ τη δυναμική της. Σήμερα όμως φιλοξενείται από μία Ριντ που θα έχει σημαντικότατες απουσίες. Έχει δύο βασικούς αμυντικούς εκτός και έναν ενιότε βασικό. Από εκεί και πέρα, ως αμφίβολοι δίνονται οι δύο βασικοί επιθετικοί της, και τρεις βασικοί χαφ. Όπως καταλαβαίνετε, ο προπονητής της Ριντ αν και εφόσον προκύψουν απουσίες θα πρέπει να κάνει αλχημείες για να καλύψει τα κενά. Το διπλό στο 3,60 που το πήρα την κυριακή το βράδυ ήταν ο ορισμός του value, τώρα στο 3,10 έχει αξία.

Όσοι θέλετε να ρισκάρετε και λίγο στη Eurovision:

Πρόκριση για Μολδαβία σε αποδ. 2,75

Καλή τύχη.