Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...

Ούτε κεφτέ με πιρούνι δεν πετύχαμε χτες, 0 στα 3. Είναι φανερό ότι τον τελευταίο 1,5 μήνα δεν πάμε καλά. Το γραψα και μέσα στη βδομάδα το ξανά γράφω και σήμερα. Στα τόσα χρόνια που παίζω στοίχημα, ουδέποτε θυμάμαι τόσες πολλές εκπλήξεις στο φινάλε των πρωταθλημάτων. Δείτε χτες τι έγινε στη Serie B. Αναστήθηκαν και οι πεθαμένοι. Δείτε στη Bundesliga. Από ένα σημείο και ύστερα, πραγματικά απορείς. Μην πάμε φυσικά και στην άλλη άκρη και να λέμε ότι όλα είναι στημένα, να μαστε σοβαροί. 

Δε θα αλλάξω τακτική ούτε και σήμερα. Θα παίξω κίνητρο... Χειρότερα από χτες δεν γίνεται να πάμε....πιάσαμε πάτο...

355 2 1,75 (15:30)
Τελευταία αγωνιστική στην Eredivisie, με τις Αλκμάαρ και Φέγενορντ να μάχονται για μία θέση στο Europa League. Είναι ισόβαθμες στους 59 βαθμούς και η τελευταία αγωνιστική θα κρίνει τα πάντα. Σε περίπτωση ισοβαθμίας η Φέγενορντ είναι πάνω απ την Αλκμάαρ. Για να το πούμε πιο απλά, η Φέγενορντ με ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα απ την Αλκμάαρ  βγαίνει στο Europa League, Η Φέγενορντ όμως έχει δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, στην έδρα της Τσβόλε. Η οποία Τσβόλε εντός μετρά (10-4-2). Ασχέτως αν απ την Παρασκευή πέφτει πολύ το διπλό εν τούτοις εγώ θα επιλέξω το διπλό της Αλκμάαρ η οποία παίζει με τη σαφώς υποδεέστερη Εξέλσιορ. Η Εξέλσιορ είναι αδιάφορη, σώθηκε και μαθηματικά μετά και την ισοπαλία με την Ουτρέχτη. Δεν έχει νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές ενώ εντός έδρας μετρά (4-5-7). Η Αλκμάαρ απ την άλλη όπως προανέφερα θέλει νίκη και παράλληλα μη νίκη της Φέγενορντ για να πάρει το εισιτήριο του Europa League. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες που σε συνδυασμό με τις γκέλες της Φέγενορντ, οδηγούμαστε σε ένα απρόσμενο φινάλε. Επιστρέφει και ο παιχταράς Γκουντέλι (31/11) για την Αλκμάαρ και το διπλό είναι το ξεκάθαρο σημείο.

366 over 1.50 (16:00)
Αμφότερες οι ομάδες έχουν γίνει η χαρά των γκολ και του over και όντας αδιάφορες μάλλον θα έχουμε και πάλι, παιχνίδι με πολλά τέρματα. Δείτε ας πούμε τα τελευταία αποτελέσματα της Έμπολι, 2-3, 1-0, 4-2, 2-2, 2-2, 0-4. Στη Βερόνα επίσης ψάχνουν γκολ για να βγάλουν τον Τόνι πρώτο σκόρερ στη Serie A (θα πέσει φωτιά να μας κάψει...).

379 1 1,75 (16:30)
Προτελευταία αγωνιστική στη Β Γερμανίας και όσον αφορά τον υποβιβασμό γίνεται χαμός. Πέντε ομάδες παλεύουν για την αποφυγή του. Έχουμε και λέμε. 14η η Γκρόιτερ με 34, 15η η Σαν Παουλί με 34, 16η και στα πλέι άουτ η Αουε με 34, 17η και υποβιβάζεται η Μόναχο 1860 και τελευταία με 31 η Ααλεν. Έτσι λοιπόν, όπως διαμορφώνεται η αγωνιστική και σε συνδυασμό με την τελευταία αγωνιστική αν σήμερα η Σαν Παουλί δεν κερδίσει θα πέσει. Τόσο απλά. Τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός με την Ντάρμσταντ που θα καίγεται για τη νίκη γιατί θα παλεύει για την άνοδο. Σήμερα είναι ευκαιρία για τη Σαν Παουλί που έχει κάνει ένα εκπληκτικό ντεμαράζ τις τελευταίες αγωνιστικές και εκεί που λέγαμε ότι μάλλον θα κούναγε μαντίλι πλέον είναι στα πόδια της η σωτηρία. Βασίζεται στην έδρα της, (7-3-6), προέρχεται από τεράστια νίκη  εκτός έδρας επί της Καιζερσλάουτερν με 2-0 και υποδέχεται την παντελώς αδιάφορη Μπόχουμ, η οποία ναι μεν δεν χαρίζεται σε ΚΑΝΕΝΑΝ, αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα η Σαν Πάουλι δε γίνεται να χύσει την καρδάρα με το γάλα και μαζί την κατηγορία. Για μένα είναι παιχνίδι δίχως αύριο εκτός και αν χάσουν και οι τρεις απο κάτω αλλά και πάλι όταν τελευταία αγωνιστική παίζεις εκτός με τη Νταρμασταντ, και είσαι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα, ε διάολε δε μπορεί να ελπίζεις σε παραμονή. Άσσος λοιπόν στο 1,85.

421 Χ 3,15 2 3,15 (20:00)
Προτελευταία αγωνιστική στην Πριμέρα και τέσσερις ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Πάμε για φινάλε θρίλερ. Τρεις ομάδες ισοβαθμούν στους 31 βαθμούς, πάνω απ την υποβιβασμένη Κόρδοβα, η μία εξ αυτών η Γραναδα. Η Γρανάδα τελευταία αγωνιστική παίζει με την Ατλέτικο εντός έδρας. Και σήμερα εκτός με την αδιάφορη Σοσιεδάδ. Η Λα Κορούνια υποδέχεται την αδιάφορη Λεβάντε, η Ειμπάρ που είναι πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού παίζει εκτός με τη Χετάφε ενώ η Αλμερία εκτός με την Σεβίλλη. Θεωρητικά το πιο βατό έργο το έχει η Λα Κορούνια. Ωστόσο, αν η Γρανάδα που είναι κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού, θέλει να ελπίζει σε αποφυγή του υποβιβασμού το σημερινό παιχνίδι στο Ανοέτα, είναι κάτι παραπάνω από κομβικό. Αν σήμερα χάσει μπλέκει άσχημα, διότι θα ψάχνει νίκη και συνδυασμό αποτελέσματων την τελευταία αγωνιστική. Η Γρανάδα οκ, εκτός είναι τραγική (2-4-12) αλλά θα της δώσω σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης διότι αφενός η Σοσιεδάδ δεν με πείθει σε καμία περίπτωση και αφετέρου λόγω απόδοσης. Η Γρανάδα παίζει την ύπαρξη της. Και στο 3,50 που είναι έξω, δέχομαι να το πληρώσω και ας πέσουμε παρέα....

Καλή τύχη.