Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΒΕΤ ΣΤΗ EUROVISION 2015

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα ασχοληθούμε με τα ειδικά στοιχήματα στο διαγωνισμό της Eurovision. Τα ειδικά στοιχήματα και οι αποδόσεις είναι απ τη Stoiximan

Η βασική μου πρόταση είναι: 

1. Θέση Ελλάδος: 14η ή πιο κάτω σε απόδοση 1,60

Κατόπιν,

2. Head to Head: Ελλάδα Κύπρος: Ελλάδα 1,55
Εκτιμώ πάντως ότι Ελλάδα και Κύπρος, θα ναι πολύ κοντά στη βαθμολογία

3. Πόσα δωδεκάρια θα κερδίσει η Ισπανία: Over 0.50 1.50
Με δεδομένο ότι αναμένουμε την Ισπανία από 11η εως16η θέση, νομίζω θα πάρει ένα 12ρι. Πιθανόν απ την Πορτογαλία. Να στηρίξουμε και τους γείτονες.

4.  Head to Head: Πολωνία Λιθουανία: Πολωνία 1,80
Η Πολωνία αποτέλεσε το βασικό μου σημείο για πρόκριση στο β ημιτέλικο, όπως το είχα γράψει άλλωστε και επιβεβαιώθηκε. Η Πολωνέζα τραγουδίστρια με ωραία φωνή, είναι καθηλωμένη μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε, σε αναπηρικό καροτσάκι και δίνει μάθημα ζωής στη σκηνή της Eurovision. Μπορεί να μαζέψει 12αρια, αλλά θα παίρνει βαθμούς από τις χώρες, εκτιμώ ότι θα συγκινήσει. Και αποτελεί επιλογή μου. Η Λιθουανία έχει ένα γιουροβιζινιακό κομμάτι, ας μου επιτραπεί η φράση, με ντουέτο. Χαρούμενο τραγούδι αλλά μέχρι εκεί. 

5. Head to Head: Σουηδία Ιταλία: Σουηδία 1,50
Η Σουηδία είναι το απόλυτο φαβορί όχι μόνο να βρεθεί πάνω απ την Ιταλία αλλά για να πάρει και την πρωτιά. Το σκανδιναβικό μπλοκ όπως και να το κάνουμε ήταν, είναι και θα είναι δυνατό. Ως εκ τούτου, είναι καλό το 1,50 για τη Σουηδία. Και εγώ αν ημουν μπουκ δε θα το έδινα πιο πάνω.

6. Πόσα 12ρια θα κερδίσει η Σουηδία: Over 6.5 1,50
Το line είναι στο 6,50 τη στιγμή που αν δούμε την τελευταία 10ετία, ο νικητής έχει πάρει πάνω από 7 12ρια. Μόνη εξαίρεση μέσα στη 10ετία, το Αζερμπαιτζάν το 2011 που πήρε μόλις 3. Ως εκ τούτου, στην υπόθεση ότι η Σουηδία θα πάρει την πρωτιά, πάμε και στο over 6.50 στα δωδεκάρια.
Καλή τύχη.

7. Head to Head: Ην. Βασίλειο Γερμανία: Γερμανία 1,50
Αμφότερες οι εκ των Big5 χώρες, θα βρεθούν στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα και προς τις τελευταίες θέσεις, ειδικά το Ην. Βασίλειο είναι το πρώτο φαβορί για την τελευταία θέση. Το Black Smoke της Γερμανίδας ένα (σχετικά) καλό ποπ κομμάτι, εκτιμώ ότι θα τερματίσει πιο πάνω απ το Ην Βασίλειο.