Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΓΓΛΟΥΣ, ΓΑΛΛΟΥΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ

Το τελευταίο κουπονί της στοιχηματικής σεζόν αυτό το Σ/Κ, καθ ότι όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα πλην της Ιταλίας τελειώνει αυτό το Σ/Κ με ότι συνέπαγεται αυτό. Τόσο σήμερα όσο και αύριο είναι μέρες κατ εξοχήν για live betting αφού το ραδιοφωνάκι θα έχει την τιμητική του, θα παίζει δυνατά... Φυσικά θα είμαστε μαζί για να τα βλέπουμε όλα αυτά. 

Συνεπώς μη ξεχνάτε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις εκτιμήσεις στο live, info της τελευταίας στιγμής και άλλα πολλά. Φυσικά όλα αυτά τα βρίσκετε και στο twitter, εκεί όπου οι followers αυξάνονται συνεχώς και σας ευχαριστώ θερμά γι αυτό. 

Αρκετά όμως φλυάρησα και πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα.

226 Χ 3,40 (16:30)
Φραιμπουργκ 34β
Αννόβερο 34β
Στουτγάρδη 33 πλέι άουτ
Αμβούργο 32 υποβιβασμός
Πάντεμπορν 31 υποβιβασμός
Πως έρχονται έτσι τα πράγματα που τελευταία αγωνιστική στη Bundesliga, όπου απ τις πέντε ενδιαφερόμενες ομάδες για την αποφυγή του υποβιβασμού οι τέσσερις παίζουν μεταξύ τους. Ήδη από την Τετάρτη στο facebook σας είχα προιδεάσει για αυτη την ισοπαλία.  Καταρχήν, τόσο η Φράιμπουργκ όσο και το Αννόβερο έχουν καλύτερο συντελέστη απ τις τρεις ομάδες που βρίσκονται από κάτω, άρα σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερούν. Ένα το κρατούμενο.  Το Αννόβερο με νίκη καθαρίζει και μένει, το ίδιο και η Φράιμπουργκ, ο χαμένος μπλέκει άσχημα. Με ισοπαλία αμφότερες και μαθηματικά γλιτώνουν τον απευθείας υποβιβασμό. Ενώ αν την ίδια ώρα η Στουτγάρδη δεν κερδίζει στην έδρα της Πάντεμπορν, τότε με την ισοπαλία βολεύονται αμφότερες και παραμένουν χεράκι χεράκι στην κατηγορία. Στην υπόθεση όμως ότι η Στουτγάρδη κερδίζει τότε τόσο το Αννόβερο όσο και η Φράιμπουργκ θα θέλουν νίκη για να γλιτώσουν τα πλέι αουτ. Αλλά σας ρωτώ, αν ήσασταν εσείς προπονητής της Φραιμπουργκ ή του Αννόβερο θα ρισκάρατε να ανοιχθείτε για να πάρετε το παιχνίδι, τη στιγμή που με ήττα μπορεί να βρεθείς στη Β κατηγορία; Εγώ δεν θα το έπαιρνα. Νομίζω ότι θα έχουμε ένα προσεχτικό παιχνίδι, θα είναι στο Χ και αν η Στουτγάρδη δεν κερδίζει εκεί θα μείνει. Ωραίο το σενάριο, αλλά υπάρχει και δράκος. Και ο δράκος φυσικά είναι οτι μιλάμε για Γερμανία και όχι για Ελλαδιστάν, συνεπώς η θεωρία της βολικής ισοπαλίας μπορεί να αποδειχθεί μόνο μαθηματικά και όχι στην πράξη. Σε κάθε περίπτωση ομως αξίζει η απόδοση.

215 Χ 3,00 2 2,45 (19:15)
Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε στη Β Ισπανίας, εκεί όπου μεσοβδόμαδα είδαμε μπόλικες εκπλήξεις. Λεγκανές Οσασούνα το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να είναι παντελώς αδιάφοροι ενώ η Οσασούνα να ψάχνει βαθμούς ή βαθμό ώστε να παραμείνει πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Λεγκανές έχω την αίσθηση ότι απλά περιμένει καρτερικά τη λήξη, έχασε και απ την τελευταία Ουέλβα, στην προηγούμενη αγωνιστική. Η Οσασούνα απ την άλλη είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, υπό την έννοια ότι δείχνει να έχει σφυγμό, ασχέτως αν ηττήθηκε την τελευταία αγωνιστική απ τη Λας Πάλμας. Ήταν όμως καλή και δεδομένης της διαφοράς δυναμικότητας που υπάρχει, το πάλεψε. Αν δεν αδιαφορίσει η Λεγκανές το παιχνίδι μόνο εύκολο δε θα ναι για την Οσασούνα δεδομένου ότι εκτός έδρας η Οσασούνα έχει μόλις δύο νίκες σε 19 παιχνίδι, ενώ η Λεγκανές εντός έδρας είναι πολύ δυνατή έχοντας υποστεί μόλις τρεις ήττες. Καθαρά σημείο κινήτρου, ποντάροντας ότι η Λεγκανές να είναι κάπως πιο χαλαρή.

217 1 1,70 (19:30)
Απλά τα πράγματα, η Μπιλμπάο κερδίζει και βγαίνει Europa League. Η Μπιλμπάο μαζί με τη Μάλαγα διεκδικούν την 7η θέση που οδηγεί σε έξοδο στο Europa League και οι Βάσκοι θέλουν τη νίκη αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Μάλαγα, υπερτερεί η Μάλαγα. Η Μάλαγα την ιδια .ώρα παίζει εντός με τη Σεβίλλη. Άρα η Μπιλμπάο θέλει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα απ τη Μάλαγα για να παραμείνει στην 7η θέση. Η Μπιλμπάο προέρχεται απο σπουδαία νίκη και με ανατροπή στην έδρα της Έλτσε από 2-0 σε 2-3. Με τα γκολ να μπαίνουν στο 80, στο 87 και στο 93!!! Η Βιγιαρεάλ απ την άλλη είναι παντελώς αδιάφορη, έχει εξασφαλισμένη την 6η θέση και σήμερα θα έχει σημαντικότατες απουσίες. Αφού εκτός είναι ο Τζοβάνι Ντος Σάντος (26/1), ο πρώτος σκόρερ Βιέτο (32/12), ο πολύ καλός κίπερ Ασένχο (34/0), ο Ούτσε (23/6) και ο μπακ Ρουκάβινα (20/0). Αν και το Σαν Μαμές δεν είναι το ίδιο δυνατό όπως τα προηγούμενα χρόνια εν τούτοις η Μπιλμπάο μπορεί να πάρει τη νίκη. Άσσος λοιπόν στο 1,70, έξω είναι λιγο πιο πάνω αλλά με πτωτικές τάσεις.

255 Χ 2,35 (19:30) έπεσε η απόδοση απ το αρχικό 2,65
Η ισοπαλία στο Γρανάδα Ατλέτικο, κυκλοφορεί σε αποδόσεις Serie B. Ο λόγος; Μα φυσικά ότι βολεύονται αμφότερες. Η Ατλέτικο κλειδώνει την 3η θέση και η Γρανάδα σώνεται και μαθηματικά. Πλέον στο 2,35 έχει χάσει μεγάλο μέρος της αξίας του.

Καλη τύχη.