Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΕΝΑ ΒΟΛΙΚΟ Χ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Χτες δυστυχώς η Ορλεάν δεν μας επιβεβαίωσε στο δυνατό μας σημείο μιας και ισοφαρίστηκε στο 83, σε ένα παιχνίδι όπου η Νιμ έκανε 1-2 φάσεις σε όλο το ματς. Η Ορλεάν μετά και απ αυτή τη γκέλα πλέον μπλέκει σοβαρά στην υπόθεση υποβιβασμός. Αντίθετα η Κερετάρο έστω και στο 90 πέρασε και περιμένει τα αποτελέσματα της υπόλοιπης αγωνιστικής για να δει αν θα συμμετέχει στα πλέι οφ. Πάμε όμως στα φρέσκα,

189 1 1,45 (15:00)
Τρεις αγωνιστικές για το φινάλε με τις Χολστάιν και Ντουίσμπουργκ να πηγαίνουν στήθος με στήθος για τη 2η θέση που οδηγεί απευθείας στη Β Γερμανίας. Η Χολστάιν με την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής έπεσε στην 3η θέση και η Ντούισμπουργκ έκανε την προσπέραση αλλά αυτή την αγωνιστική ίσως έρθει πάλι τούμπα η κατάσταση. Και αυτό γιατί η Ντούισμπουργκ δίνει δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ερφουρτ ενώ η Χολστάιν υποδέχεται την παντελώς αδιάφορη και ντεφορμέ με μία μόλις νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια Φορτ. Κολωνίας. Εντός έδρας η Χόλσταιν είναι πολύ δυνατή μετρώντας (11-4-2) ενώ αντίστοιχα η Φορτ. Κολωνίας εκτός έδρας μετρά (4-4-9). Πάμε με το κίνητρο και τον άσσο στο 1,60. Στην Ασία το line έχει ανέβει απ το -0,75 στο -1 για τη Χολστάιν ενώ σχεδόν σε όλες τις εταιρίες παρατηρείται πτώση στην απόδοση του άσσου.

198 Χ 2,65 (16:00)
Τράπανι και Μόντενα ισοβαθμούν στους 46 βαθμούς, στο +2 απ τη γραμμή των πλέι αουτ και στο +6 απ τη γραμμή του απευθείας υποβιβασμού. Με δεδομένη τη χθεσινή ήττα της Βίρτους Εντέλα, νομίζω ότι μία ισοπαλία δε θα χαλούσε καμία απ τις δύο ομάδες. Βάζουν ένα βαθμό ακόμα στο σακούλι και οδεύουν για τη σωτηρία. Αναμένω ένα παιχνίδι όπου ο Γιάννης θα φοβάται το θεριό και το θεριό το Γιάννη. Διότι όποια ομάδα χάσει ενδεχομένως να περιέλθει σε δύσκολη θέση ειδικά αν η Κροτόνε κερδίσει, που θα κερδίσει, την υποβιβασμένη Βαρέζε τη Δευτέρα το βράδυ. Συνεπώς, επειδή για Ιταλία μιλάμε ίσως συμβιβαστούν στο Χ. Φυσικά αυτό το βλέπουν και οι μπουκ, το Χ παίζεται στο 2,80 ενώ ο ΟΠΑΠ φυσικά το έχει κατεβάσει εξαρχής στο απαράδεκτο 2,65.

212 1 1,80 (17:00)
Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Χαλ παλεύει για να μείνει στην κατηγορία, όντας μόλις στο +1 απ τη Σάντερλαντ αλλά και με παιχνίδι παραπάνω άρα όπως γίνεται αντιλειπτό το σημερινό παιχνίδι, είναι κάτι παραπάνω από κομβικής σημασίας. Η Μπέρνλι απ την άλλη είναι τελευταία και υποβιβασμένη. Έσβησαν την προηγούμενη αγωνιστική οι όποιες ελπίδες υπήρχαν για παραμονή απ την ήττα κόντρα στη Γουεστ Μπρομ. Φωνάζει δίκαια για την κόκκινη που δέχθηκε ο Νταφ, ο οποίος σήμερα παίζει κανονικά αφού η Αγγλική ομοσπονδία δικαίωσε την Μπέρνλι. Μία Μπέρνλι που εκτός έδρας χάνει απ τα αποδυτήρια (1-5-11), Ήδη άπαντες στην Μπέρνλι έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην επόμενη μέρα στην Τσάμπιονσιπ. Η Χαλ εδώ που έφτασαν τα πράγματα θα πρόκειται για αυτοκτονία αν καταφέρει και χάσει την κατηγορία κόντρα στην τελευταία Μπέρνλι, διότι τις τελευταίες δύο αγωνιστικές η Μπέρνλι παίζει με την Τότεναμ και τη Μάντσεστερ Γ, Από που θα πάρει βαθμούς δηλαδή; Δυαράκι ο άσσος και φυσικά αποτελεί επιλογή μου.

215 1 1,85 (19:30)
Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε και το αποψινό παιχνίδι της Στουτγάρδης κόντρα στη Μάιντζ έχει χαρακτήρα Do or Die για τους γηπεδούχους. Αν δεν νικήσει η Στουτγάρδη έπεσε. Τόσο απλά. Η Στουτγάρδη είναι στο -4 απ την Πάντεμπορν που είναι πάνω απ τη γραμμή του υποβιβασμού και στο -5 απ το Αμβούργο (που έπαιξε χτες και ήρθε 1-1 με τη Φραιμπουργκ). Όπερ και σημαίνει ότι αν σήμερα κερδίσει η διαφορά απ το Αμβούργο ψαλιδίζεται στους δύο βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική έχει στην έδρα της το Αμβούργο. Και όλα θα κριθούν σε αυτό το παιχνίδι. Δυο τελικοί παραμονής για τη Στουτγάρδη που όμως απαραίτητη προϋπόθεση είναι η νίκη σήμερα κόντρα στην παντελώς αδιάφορη Μάιντς. Θα πάω στον άσσο, που κυκλοφορεί στο 2,00, διότι πολύ απλά διότι ακόμα και Χ να φέρει έπεσε. Τόσο απλά. Την ατάκα μου την ξέρετε, εμείς θα χάσουμε ένα δελτίο και η Στουτγάρδη την κατηγορία!! Στην Ασία το line έχει μεταβληθεί απ το -0,25 στο -0,50 για τη Στουτγάρδη τη στιγμή που σχεδόν σε όλες τις εταιρίες πέφτει η απόδοση του άσσου ακόμα και κάτω του 2,00.

Καλή τύχη.