Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΔΥΑΔΑ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ

Όπως έγραφα και χτες στο facebook, το κουπόνι με τα προκριματικά των εθνικών ομάδων για το Euro 2016 ειδικά χτες, ήταν τελείως αδιάφορο, με τις αποδόσεις να κυμαίνονται στο 1,10. Βέβαια βγήκε μία καλή ευκαιρία στο live με το διπλό της Σουηδίας που είχε φτάσει στο 1,80 και προτάθηκε στο facebook απ τον Κωστή Μαλλιαρό. Και σέμερα εννοείται ότι θα έχουμε προτάσεις για live Betting, οπότε κάντε ένα LIKE στη σελίδα του Betsecret για να ενημερώνεστε άμεσα για τις προτάσεις στο live. 

Από εκεί και πέρα, σήμερα απ τα προκριματικά θα κρατήσω το διπλό της Ιταλίας που κυκλοφορεί σε αξιοπρεπείς αποδόσεις του 1,85 αλλά και το διπλό της Γουίκομ στη Β' Αγγλίας. Για μία δυάδα συνολικής απόδοσης κοντά στο 4,00. Πιο αναλυτικά:

168 2 2,00 (17:00)
Η Γουίκομ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, παλεύοντας για την απευθείας άνοδο. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενώ βρίσκει εύκολα το δρόμο προς στα δίχτυα, όπου στα πέντε απ΄ τα έξι τελευταία παιχνίδια σκοράρε τουλάχιστον δύο φορές. Εκτός έδρας έχει μόλις μία ήττα σε 19 παιχνίδια (11-7-1). Τρομερές επιδόσεις για εκτός έδρας, όπου είναι και οι καλύτερες σε όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας. Αναλογιστείτε ότι η Τσέλσι εκτός έδρας έχει απολογισμό (9-4-2). Η Ντάγκεναμ απ την άλλη, βρίσκεται επίσης σε πολύ καλή κατάσταση με τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια, αλλά ερωτάται κανείς, τι ακριβώς κυνηγά από εδώ και πέρα η Ντάγκεναμ, όντας στο +12 απ τη ζώνη του υποβιβασμού και στο -9 απ τα πλέι οφ. Προσέξτε όμως, άλλο Ελλάδα και άλλο Αγγλία, η λέξη αδιάφορος στη νοοτροπία των Αγγλών ΔΕΝ υφίσταται αλλά ότι δεν έχει στόχους είναι γεγονός. Αν σε αυτό συνυπολογίσουμε και το θέμα με τον Λαμπάντι, που φέρεται να δάγκωσε αντίπαλό του, μιμούμενος τον Σουάρες και τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα, οδηγώντας σε αποπροσανατολισμό την ομάδα, το διπλό στο 2,10 αξίζει.

156 2 1,70 (21:45)
Ιταλία και Κροατία ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του ομίλου έχοντας από 10 βαθμούς, λίγο πιο πίσω τους η Νορβηγία με 9 ενώ στην 4η θέση έχει μείνει η Βουλγαρία με 4 βαθμούς. Ο Κόντε έχει φτιάξει ένα πολύ καλά δουλεμένο σύνολο, έχοντας ανανεώσει και το ρόστερ. Ο Αντόνιο Κόντε, κάνει δυνατές προπονήσεις, δέχεται επικρίσεις γι αυτό, διότι απόρροια των δυνατών προπονήσεων είναι κάποιοι τραυματισμοί, ο κυριότερος του Μαρκίζιο που θα λέιψει κιόλας. Με το κλασικό 3-5-2 οι Ιταλοί με μόνη κύρια απουσία αυτή του Αντρέα Πίρλο. Η Βουλγαρία απ την άλλη δεν έχει επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο σε αυτές τις 4 πρώτες αγωνιστικές, βυθισμένη στη μετριότητα, με παίχτες κυρίως απ το εγχώριο πρωτάθλημα. Και μπορεί στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες οι Βούλγαροι να μετράνε μία νίκη και δύο ισοπαλίες αλλά θεωρώ ότι δύσκολα σήμερα θα διατηρήσουν αυτήν την παράδοση. Το διπλό στο 1,85 κρίνεται ως εύλογο και όχι δίκαιο όπως λένε μερικοί, διότι δεν υπάρχουν δίκαιες και άδικες τιμές, όπως έλεγε κάποτε και στο Πανεπιστήμιο ένας καθηγητής μου. 

Καλή τύχη.