Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΑΠΟ 1,50 ΜΕΧΡΙ 2,60

Σε γενικές γραμμές πολύ καλά κύλησε το κουπόνι μεσοβδόμαδα και ειδικά την πέμπτη όπου ήταν και η μόνη μέρα που υπήρχε στοιχηματικό ενδιαφέρον. Πέρασε το δυνατό μου σημείο με τον άσσο της Βόλφσμπουργκ ενώ ο Μιχάλης Κοκκίνης έβγαλε πάλι 3 στα 4, με καλές αποδόσεις αλλά πάντα κάτι γίνεται και του χαλάει το απόλυτο και αν δείτε η Ρίβερ το άξιζε το διπλό, προηγήθηκε κιόλας αλλά ισοφαρίστηκε στο β ημίχ. 

Αυτά όμως ανήκουν πια στο παρελθόν και ότι κάναμε, κάναμε, πάμε στα σημερινά, όπου κάνει πρεμιέρα στο κουπόνι του ΟΠΑΠ ή μάλλον επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια ξανά στο κουπόνι του ΟΠΑΠ, η Τσεχία. Είναι φανερό ότι ο ΟΠΑΠ εμπλουτίζει το κουπόνι του, ενόψει και της παρουσίας του στο διαδίκτυο. Το θέμα βέβαια δεν είναι τα περισσότερα πρωταθλήματα αλλά οι αποδόσεις!!

401 2 1,50 (15:00)
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, το έδειξε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και φυσικά συνεχίζει να πληρώνει. Σήμερα παίζει με τον Εργοτέλη, κεκλεισμένων των θυρών φυσικά και δε νομίζω ότι χρειάζονται ειδικές αναλύσεις για το διπλό. Ο Εργοτέλης για πολλούς και διάφορους λόγους, θα παλέψει σκυλίσια για τη νίκη αλλά νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στην Αθήνα έχοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στις αποσκευές του. Στο 1,57 περίπου το διπλό, λογικό.

198 2 2,30 (16:30)
Η Σάλκε πραγματικά λίγο έλειψε να κάνει την Ευρώπη να παραμιλά και τη βασίλισσα να χάσει το στέμμα της μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Πραγματικά η ομάδα του Ντι Ματέο έπαιξε εξαιρετικά μέσα στη Μαδρίτη, έκανε πλάκα στη Ρεάλ, κατέθεσε ψυχή, αυταπάρνηση μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Κέρδισε 4-3 και λίγο έλειψε στα χασομέρια να κάνει το 3-5 και ο Κρ. Ρονάλντο δε θα χε μαντίλιγ για να κλάψει. Φήμες λένε ότι ακούστηκαν πολλές προσευχές στο Μπερναμπέου, βλέποντας τη Ρεαλ να είναι έρμαιο στις ορέξεις της Σάλκε, που μπορεί να έμενε πίσω στο σκορ αλλά το πάλευε το γύρισε και πέτυχε μία σπουδαία νίκη, που μπορεί να μην της έδωσε την πρόκριση σίγουρα ομως της δινει την απαιτούμενη ώθηση για τη συνέχεια. Σήμερα φιλοξενείται στην έδρα της Χέρτα, όπου και με μπακαλίστικη λογική να το δει κανείς, όταν ρίχνεις 4 μέσα στη Ρεαλ, ε δε γίνεται να δίνεσαι αουτσάιντερ μέσα στην έδρα της μέτριας Χέρτα. Το διπλό εκ των πραγμάτων και ας φάει πέντε σήμερα η Σάλκε έχει αξία, εκεί στο 2,60 που κυκλοφορεί έξω. Δεν είναι και κανένα μεγαθήριο η Χέρτα, προς θεού.

206 1 1,55 (17:00)
Έχουμε ίσως το πιο συναρπαστικό και αμφίρροπο πρωτάθλημα Τσάμπιονσιπ των τελευταίων ετών όπου θα γίνει σφαγή για τις θέσεις που οδηγούν κατ ευθείαν στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ. Η Γουοτφορντ, ισοβαθμεί με άλλες τρεις ομάδες στην πρώτη θέση και εντός έδρας μετρά (11-3-4). Προέρχεται από την ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Γουλβς και όταν θέλεις να ανέβεις, τέτοια παιχνίδια σαν τα σημερινά στην έδρα σου τα καθαρίζεις. Η Ρέντιγκ είναι στη μέση της βαθμολογίας, παντελώς αδιάφορη, δεν υπονοώ ότι θα κάτσει να χάσει αλίμονο Μάρτη έχουμε εξάλλου και μιλάμε για Αγγλία αλλά εννοώ ότι δεν έχει κάποιο ορατό στόχο. Πέραν του ότι η Ρέντινγκ τη Δευτέρα παίζει με τη Μπράντφορντ για το Λιγκ Καπ, που είναι ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς. Γι αυτό εξάλλου και ο προπονητής της Ρέντινγκ αναμένεται να προβεί σε αλλαγές φρεσκαρίσματος στην 11αδα. Ο άσσος στο 1,70 που κινείται έξω, είναι εύλογος κάτω από αυτές τις συνθήκες και μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Καλή τύχη.