Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (Kostis_Malliaros)

Καλησπερα στους φιλους και στις φιλες του betsecret !!!!!
Επανερχονται σιγα σιγα τα πραταθληματα , επανερχομαι και γω με την στηλη μου μιας και τοσο καιρο που επαιζαν μπαλα κυριως στο νησι , ημουν εξω απο τα νερα μου.
Παμε να δουμε τι εχουμε για σημερα !!!

Ξεκιναμε με τον ΑΣΣΟ στον αγωνα Σοσιεδαδ - Βαγιεκανο !!!
Ανεβασμενη απο την ελευση του Μογιες η Σοσιεδαδ αλλα μονο μεσα στο Ανοετα. Μια εδρα καστρο οπου πριν απο 20 μερες μην ξεχνατε ηττηθηκε η Μπαρτσελονα (!!!) και μια εδρα που η Σοσιεδαδ σε πνιγει απο τα πρωτα κιολας λεπτα. Στην αντιπερα οχθη η Βαγιεκανο ειναι μια ομαδα πολυ καλη απο την μεση και μπροστα .... αλλα η αμυνα της θυμιζει παιδικη χαρα. Η τελευταια φορα που δεν δεχτηκε γκολ ηταν ...περσι σε εναν εκτος εδρας αγωνα με την αλμερια , αλλα μην νομιζετε κατι σημαντικο απλα ηταν η εξαιρεση του κανονα. Μεσοβδομαδα η Σοσιεδαδ ξεκουρασε παικτες για τον σημερινο αγωνα. παμε με την εδρα και τον ασσο.

Δευτερο σημειο για σημερα το κατεξοχην 2-3 γκολ στο Μονακο - Ναντ. Ο προπονητης της Μονακο ειναι ο γνωστος σε εμας τους Ελληνες Λεοναρτνο ζαρντιμ. Οπως ολοι θυμαστε δεν ειναι και πολυ φιλους του επιθετικου ποδοσφαιρου και αυτο φαινεται και στα αποτελεσματα της Μονακο. Τα σκορ 2-0 και 2-1 πραγματικα κανουν παρτι.


                                                                  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ:

ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ         1         (1,90)

ΜΟΝΑΚΟ - ΝΑΝΤ             2/3  ΓΚΟΛ          (1,95)