Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΆΚΑΜΨΗΣ...

Λίγο ξενέρωτο και δίχως νόημα το μεσοβδομαδο κουπόνι που πέρασε γι αυτό και δεν ανέβασα και στήλη με προτάσεις όπως είδατε. Χτες ο Κωστής Μαλλιαρο ανέβασε μια δυάδα στο Facebook, η οποία και πλήρωσε για όσους ακολούθησαν. Γι αυτό υπενθυμίζω να κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις, τόσο τις δικές μου όσο και των συντακτών. Σήμερα το κουπόνι έχει ενδιαφέρον, υπάρχουν σημεία και λογικά θα είμαστε μαζί αργά το απόγευμα για να κάνουμε live betting γιατί κάπου το τελευταίο καιρό έχουμε χαθεί από το twitter και το facebook. Μην χρονοτριβώ άλλο και πάμε στην προτεινόμενη τριάδα,

131 1 1,80 (15:00)
Είναι από τα παιχνίδια must win για τον Πανιώνιο, ένα εξάποντο. Διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά, μπορεί να διασπάσει εύκολα την άμυνα του Πανθρακικού που εκτός έδρας μετρά, (0-3-7), κοινώς δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα εκτός έδρας, παρ ότι δείχνει μία καλή εικόνα, κατά γενική ομολογία. Σιχαίνομαι όταν συμπορεύομαι με τη μάζα, αλλά θα πάμε με τον άσσο του Πανιωνίου, που είναι σχεδόν δυαράκι.

149 1 1,80 (16:00)
Η αντεπίθεση της Κατάνια ξεκίνησε. Η ομάδα της Σικελίας που από πρώτο φαβορί για την άνοδο κατάντησε να βρίσκεται στα μπαράζ υποβιβασμού, με το καλημέρα στο β γύρο έδειξε ότι θα ξεκινήσει ένα ντεμαράζ για να προλάβει το τρένο της ανόδου ρίχνοντας εύκολα 4 γκολ στη Προ Βερτσέλι. Όπως σας είχα πει και την προηγ. Βδομάδα η Κατάνια έχει ενισχυθεί αρκετά, έχει κάνει καμιά 10ρια ενδεκαδάτες μεταγραφές και σημερα υποδέχεται εντός έδρας την Περούτζια που είναι στη μέση της βαθμολογίας και έχει κάνει την ισοπαλία επιστήμη, έχοντας 12 σε 23 αγωνιστικές. Εκτός έδρας μετρά (1-6-4). Η απόδοση του άσσου πέφτει σε αρκετές εταιρίες και κυμαίνεται πλέον λίγο πιο πάνω από τον ΟΠΑΠ.

241 Χ 3,35 2 2,50/ 2 Draw No Bet (19:30)
Καταρχήν οι αποδόσεις του ΟΠΑΠ, αγγίζουν τα όρια του γελοίου, δεδομένου ότι το διπλό είναι στο 2,50 ενώ έξω κυμαίνεται γύρω στο 3,00 και έχει άλλο νόημα η διπλή ευκαιρία. Η Ντόρτμουντ τελείωσε έναν πρώτο γύρο όντας στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα (!!!) Φαντάζομαι κάτι τέτοιο ουδείς περίμενε στη Βεστφαλία. Ήταν ένα σοκ για όλους. Δικαιολογίες σίγουρα υπάρχουν, στους πολλούς τραυματισμούς. Τραυματισμοί σημαντικοί, ικανοί να αλλάξουν την εικόνα της Ντόρτμουντ. Αναφέρομαι φυσικά στου Ρόις, του Χούμελς, του Παπασταθόπουλου και σε άλλες. Ας κάνουν και κανένα αγιασμό δε χάθηκε ο κόσμος. Η Λεβερκούζεν από την άλλη ναι μεν μπορεί να βρίσκεται στην 3η θέση αλλά εμένα με το ποδόσφαιρο που παίζει δεν με ενθουσιάζει και την αμαρτία μου τη λέω. Στην κόντρα λοιπόν είτε σε Χ2, είτε σε Draw no Bet.

Καλή τύχη