Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (Κοκκίνης Μ.)

Καλησπέρα σας, δεν μας θέλει τις τελευταίες μέρες, γι' αυτό τον λόγο και είχαμε την χθεσινή αποχή! Σήμερα δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο στο κουπόνι ωστόσο θα ρισκάρω με 3 αγώνες σε ένα σύστημα 2/3 με λίγα λεφτά!

Στην Β΄ Γαλλίας η Νανσί παίζει με την νεοφώτιστη Ορλεάν. Μέχρι και πριν λίγο καιρό, η Νανσί βρισκόταν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και πιο συγκεκριμένα στην πρώτη τετράδα. Ωστόσο τους τελευταίους αγώνες παραπαίει και γνωρίζει ήττες, ούτε σκοράρει με την ίδια ευκολία όπως πριν λίγο καιρό. Η Ορλεάν έχει μικρό ρόστερ και δεν τρέφει όνειρα ανόδου, παρά μόνο να μείνει στην κατηγορία. Περιμένω αντίδραση από την Νανσί και η Ορλεάν νομίζω είναι ιδανικός αντίπαλος γι'αυτό. Άσσος.

Στην Β΄ Ιταλίας η Μπολόνια παίζει με την Περούτζια. Η Περούζια βρίσκεται ακριβώς στο μέσο της βαθμολογίας και δεν στέκεται πάντα στο ύψος των περιστάσεων παίζοντας μέτρια μπαλίτσα. Από την άλλη μεριά η Μπολόνια βρίσκεται στην τέταρτη θέση, αλλά με νίκη της σήμερα περνάει ΜΟΝΗ στην δεύτερη θέση, μειώνοντας την διαφορά στους 6 βαθμούς από την πρωτοπόρα και εντυπωσιακή φέτος Κάρπι και παίρνοντας ταυτόχρονα απόσταση 3 βαθμούς από τους διώκτες της. 'Ασσος και εδώ.

Τέλος στο παιχνίδι στην Χιλή τα ξημερώματα βλέπω ένα ωραιότατο Over. Επομένως έχουμε για σήμερα:

ΝΑΝΣΙ-ΟΡΛΕΑΝ: 1 στο 1,70

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ: 1 στο 1,90

ΜΠΑΡΝΕΤΣΕΑ-ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ: Over στο 1,65 (απόδοση ΟΠΑΠ)

Καλό μεσημέρι και καλή επιτυχία!

Kokki.