Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (Κοκκίνης Μ.)

Καλησπέρα σας!!! Πρώτη επίσημη ανάρτηση μου σήμερα στην σελίδα της BetSecret.net και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον φίλο πρώτα και συνάδελφο Στέλιο που με την πρόταση που μου έκανε, μου δίνει την δυνατότητα να γράφω στην σελίδα αυτή!!! Ελπίζω να τον βγάλω ασπροπρόσωπο και να πάμε μαζί αρκετά ταμεία (όπως έχετε πάει μαζί του χρόνια τώρα και με εμένα τους τελευταίους μήνες)!! Σε εποχές οικονομικής κρίσης, τα λίγα λεφτά, το χαρτζηλίκι που μπορεί να προσφέρει το στοίχημα, είναι μια ανακούφιση και ένα στήριγμα. Οι πιο πολλοί ίσως να με γνωρίζετε από το προσωπικό μου blog, το http://kokkibet.blogspot.gr/ , το οποίο θα συνεχίσω να διατηρώ, μιας που και σε αυτό θα μεταφέρω τις ίδιες προτάσεις με εδώ και καθώς γράφει και εκεί ο άλλος συνάδελφος Μήτσος. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τα σημερινά:

ΦΟΥΛΑΜ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ 

Πρώτη στάση για σήμερα τη Τσάμπιονσιπ Αγγλίας. Η Φούλαμ που μέχρι πέρυσι ήταν στα σαλόνια της Πρέμιερ υποδέχεται την Μπράϊτον που θα έχει σήμερα στον πάγκο της υπηρεσιακό προπονητή. Αν μιλούσαμε για την αρχή, για τις πρώτες αγωνιστικές της Τσάμπιονσιπ ο άσσος της Φούλαμ θα έδινε το πολύ, ταβάνι το 1,60, μιας που θα μιλούσαμε για μια ομάδα που αποτελούσε ακλώνητο φαβορί για την επάνοδο στην Πρέμιερ. Βέβαια το πράγμα κάπου στράβωσε με αποτέλεσμα τώρα να βρίσκεται λίγο πιο κάτω από την μέση της βαθμολογίας. Αντίπαλος της σήμερα η Μπράϊτον που βρίσκεται στην προτελευταία θέση και που εκτός έδρας έχει ρεκόρ (1-5-5)...Ο άσσος δίνεται 2,30 έξω και θεωρώ πως έχει τον πρώτο λόγο..Επειδή όμως φοβάμαι και λίγο τις μέρες αυτές, θα προτιμήσω τα πολλά goal, δηλαδή το over που δίνεται έξω στο ικανοποιητικό 1,85. Είναι ένα στατιστικό που η ομάδα της Φούλαμ επιβεβαιώνει στους περισσότερους αγώνες και πιστεύω ότι θα συμβάλλει ακόμα περισσότερο και το γεγονός πως οι δύο άμυνες είναι..ελβετικά τυριά. Νομίζω πως αν δεν επιτευχθούν σε αυτόν τον αγώνα 3 goal τουλάχιστον, θα μιλάμε για μεγάλη έκπληξη.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΟΥΟΝΣΙ

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ενδείκνυται για καθαρή κόντρα της Λίβερπουλ. Η Λίβερπουλ εδώ και καιρό δεν πατάει καλά, σαφώς δεν είναι η ίδια ομάδα με πέρυσι. Μόνο που λείπει ο Σουάρεζ είναι αρκετό. Βρίσκει απέναντι της την Σουόνσι η οποία μάλιστα περνάει την Λίβερπουλ στην βαθμολογία (!!!) κατά 3 βαθμούς και το ότι δίνεται φαβορί η Λίβερπουλ, γίνεται καθαρά λόγω φανέλας. Η Σουόνσι νομίζω βγάζει μια φρεσκάδα και είναι ο ορισμός της ομάδας (για εμένα προσωπικά). Οπότε θα προτιμήσω το Χ2 που πληρώνει ικανοποιητικά και ας κερδίσει η Λίβερπουλ 4-0. Δεν θα με νοιάζει.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά. Η Τραμπ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και η αντίπαλος της σήμερα στην..16η. Μεγάλες οι διαφορές ποιοτικά μεταξύ των δύο ομάδων. Η Τραμπ τους τελευταίους αγώνες είναι συνώνυμο του Over και του goal/goal, ενώ και η αντίπαλος της σε γενικές γραμμές βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει μακρία από την έδρα της έστω ένα τέρμα. Οπότε εδώ, 3 σημεία έχω: 1, over kai Goal/Goal. Μια καλή σκέψη είναι ο συνδυασμός άσσου και over που δίνει 2,62!!!!

Τι κρατάμε τελικά:

ΦΟΥΛΑΜ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Over στο 1,85

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΟΥΟΝΣΙ: X2 στο 2,15 (για αυτούς που δεν θέλουν να ρισκάρουν Goal/Goal στο 1,72)

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ: Over στο 1,70

Καλή μας επιτυχία και καλό απόγευμα!!!

Kokki.