Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ....

Η τελευταία στήλη με προτάσεις για το 2014, μιας και χρονιάς που δεν μπορώ να πω ότι κύλησε ιδανικά. Τα ποσοστά μας κινήθηκαν σχετικά αυξημένα σε σχέση με το 2013 ενώ η στήλη με το δυνατό σημείο ημέρας, έφερε ακριβώς το ίδιο ποσοστό σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Είναι γεγονός ότι η τελευταία διετία, δεν έχει πάει όπως ανέμενα και είναι σημείο προβληματισμού. Κάποια στιγμή θα τα πούμε πιο αναλυτικά, μέσα στον Ιανουάριο, όπου το Betsecret κλείνει 7 χρόνια!!
Μη ξεχνάτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για τις προτάσεις μας στο live, για τα δελτία που ανεβαίνουν και φυσικά για να κάνουμε κουβεντούλα και να σχολιάζουμε τα παιχνίδια.

Όσον αφορά τα σημερινά παιχνίδια έχω κρατήσει μία δυάδα, 

205 2 2,05 (14:00)
Καταρχήν το 2,05 του ΟΠΑΠ είναι η μικρότερη απόδοση που κυκλοφορεί στην αγορά. Η μέση τιμή του διπλού κυμαίνεται γύρω στο 2,30!! Αμφότερες οι ομάδες είναι σε πολύ καλή κατάσταση με την Τότεναμ να έχει τρεις σερί νίκες και τη Γιουνάιτεντ να μετρά εφτά νίκες στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της. Η ομάδα του Φαν Χάαλ δείχνει να βρίσει ρυθμό, α προβλήματα στα μετόπισθεν όμως παραμένουν και αν δεν ήταν ο Ντε Χέα θα μιλάγαμε για διαφορετικά αποτελέσμαα. Φαίνεται η δουλειά του Ολλανδού πάντως, η Μάντσεστερ προσαρμόζεται σε αυτό το 3-5-2 του Φαν Χάαλ, ο Ρούνει είναι σε τρομακτική κατάσταση ενώ και ο Φαν Πέρσι βρίσκει φόρμα. Ο Φαλκάο μάλλον σήμερα θα μείνει στον πάγκο. Η Τότεναμ από την άλλη, μπορεί να προέρχεται από τρεις σερί νίκες αλλά οι δό εξ αυτών ήταν με τις τελευταίες Μπέρνλι και Λέστερ. Το βάζουμε και αυτό στην εξίσωση. Αυτός που έχει πάρει από το χέρι την Τότεναμ δεν είναι άλλος φυσικά από τομν Έρικσεν που κάνει τρομερά πράγματα και έχει συνεισφέρει τα μέγιστα μέχρι στιγμης, πέτυχε και το νικητήριο γκολ στη Boxing Day κόντρα στη Λέστερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Παρ ότι μιλάμε για ένα ντέρμπι και το παιχνίδι κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι για τη Μάντσεστερ εν τούτοις θεωρώ ότι το μομέντουμ είναι με τη Γιουνάιτεντ και μπορεί να περάσει νικηφόρα από την έδρα των πετεινών.

225 Goal/Goal 1,55 (17:00)
Η Μπρέντφορντ είναι η ομάδα ορισμός του γκολ/γκολ και των πολλών τερμάτων. Η Μπρένφορντ μετρά 10 σερί over και 9 γκολ/γκολ σε αυτά τα δέκα παιχνίδια. Η Γουλβς μπορεί να μην έχει τέτοια ποσοστά ωστόσο βάζει και δέχεται γκολ. Εκτιμώ ότι ενα γκολ θα το βαλει. Γι αυτό και καταλήγω στο αμφίσκορο.

Καλή τύχη