Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (Kostis_Malliaros)

Καλησπέρα φίλοι του site.
3 στα 5 είχαμε στις χθεσινές προβλέψεις μας , πέρασαν τα διπλα που πρότεινα αλλά στα goal/goal (ειδικά του πλατανια) η τύχη μας γύρισε την πλατη. Πάμε στα σημερινά :

Ξεκινάω απο τα δικα μας. Λεβαδιακος - Κερκυρα και στηρίζω τον Ασσο. Οι λογοι ειναι και αγωνιστικοί αλλα και ....εξωαγωνιστικοι. Κατι το περσινό πρωτάθλημα , κατι αποτελέσματα του φετινού , κατι και η ανάγκη που εχει ο Λεβαδιακος για τους 3 βαθμούς καθως δεν εχει νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα με οδήγησαν στον Ασσο. Σημαντικές απουσίες δεν υπάρχουν για τις δυο ομάδες.

Δεύτερο ματς σήμερα Μπορντο - Ρεν. Πολύ δυνατή φέτος η Μπορντο ειδικά στην έδρα της , μεσοβδομαδα πήρε μεγάλη ισοπαλία στην εδρα της Σεντ Ετιεν και μάλιστα θα μπορούσε να πάρει και διπλό αν της δυνατόν πεναλτι (ηταν πεναλτι) στο 92'. Από την άλλη η Ρεν φετος δεν πατάει καθόλου καλά , η άμυνα της ειδικά είναι τραγική. Δεν βλεπω πως θα μπορέσει να πάρει αποτέλεσμα σήμερα στην έδρα της Μπορντο. Ασσος

Κλείνω με τον αγώνα Οστανδη - Κλαμπ Μπριζ και το διπλό !!!!! Τεράστια φανέλα οι φιλοξενούμενοι , πολύ καλύτερο ροστερ και φυσικά διαφορετικοί στόχοι απο την Οστανδη. Καμιά απουσία για την Μπριζ που κατεβαίνει πάνοπλη για το διπλό. Μαζί της και γω και λόγω απόδοσης !!!!


                                                              ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ:

ΛΕΒΑΔΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ     1     (1,75)

ΜΠΟΡΝΤΟ - ΡΕΝ     1     (1,80)

ΟΣΤΑΝΔΗ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ    2     (1,95)