Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (Kostis_Malliaros)

Γεια σας και πάλι φίλοι και φίλες του betsecret.

Είμαστε εδώ για άλλο ένα Σ/Κ και έχουμε μπροστά μας ένα από τα μεγαλύτερα κουπόνια της σεζόν. Όλος ο πλανήτης παίζει μπάλα , πολλά σημεία , πολλά φαβορί , πάμε να κάνουμε τις επιλογές μας.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και εμείς ξεκινάμε με το διπλό στον αγώνα Ουραλ - Τσσκα Μοσχας. Δύσκολο πρόγραμμα έχει βγάλει η Τσσκα , έχει παίξει  με όλους τους μεγάλους και πλέον στις πρώτες 8 αγωνιστικές έχει 6 νίκες και 2 ήττες. Όταν λοιπόν η Ζενιτ είναι στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς διαφορά ΗΔΗ από την 8η αγωνιστική , καταλαβαίνετε ότι περιθώρια για γκέλα δεν υπάρχουν για την Τσσκα. Ο μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας είναι ότι μεσοβδομαδα η Τσσκα υποδέχεται την Μπαγερν. Διπλό από μένα.

Ερχόμαστε στα δικά μας. Πλατανιας - Αστερας Τριπολης. Όσοι έχετε δει αγώνες των δυο ομάδων μάλλον θα συμφωνήσετε μαζί μου. Για τον Αστέρα όλοι βλέπουμε ότι έχει μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα , σκοράρει συνέχεια και πλέον παίρνει και αποτελέσματα εκτός Τριπολης και όχι μόνο στην Ελλάδα. Για τον Πλατανια πάλι αυτό που βλέπω είναι μια ομάδα τελείως άναρχη , χωρίς σύστημα , χωρίς ταλέντο με παίκτες αμφιβόλου αξίας και ένα τερματοφύλακα που θυμίζει Κοσταντζο. Το μόνο που σώζει μέχρι τώρα τους Χανιώτες είναι ότι σκοράρουν γι αυτό και γω προτείνω goal/goal και από κει και πέρα ας έρθει ότι σημείο θέλει. Φαβορί βέβαια είναι ο Αστερας.

Βιγιαρεαλ -Ρεαλ Μαδριτης και επιλέγω ξερό ΔΙΠΛΟ. Δεν κάνει άλλη γκέλα η Ρεαλ , δεν της το επιτρέπει ο εγωισμός της , δεν της το επιτρέπει η φανέλα και δεν της το επιτρέπουν τα εκατοντάδες εκατομμύρια που έχει επενδύσει (και χρωστάει). Πιστεύω ότι έχει αρχίσει ένα σερί που δύσκολα θα σταματήσει , τουλάχιστον για αντιπάλους τύπου Βιγιαρεαλ. Η φετινή Ρεαλ είναι φτιαγμένη για πολύ μεγάλα πράγματα. Αν και όχι οπαδός της πρέπει να αναγνωρίσω την τεράστια ποιότητα που υπάρχει.

Επίσης χωρίς ιδιαίτερη αιτιολόγηση καθώς έχουμε να κάνουμε με ομάδες που κατεξοχήν σκοράρουν και δέχονται γκολ θα επιλέξω τα goal/goal στους αγώνες :

Βολσφμπουργκ - Βερντερ Βρεμης
Κρου - Κολτσεστερ


                                                              ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ:


ΟΥΡΑΛ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ     2     (1,57)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ    GOAL/GOAL    (1,83)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ     2     (1,67)

ΒΟΛΣΦΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ    GOAL/GOAL    (1.53)

ΚΡΟΥ - ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ     GOAL/GOAL     (1,61)