Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (Kostis_Malliaros)

Καλησπέρα και από μένα !!!
Μέτα από μια καλή Παρασκευή ακολούθησε ένα καταστροφικό Σάββατο. Τόσο το μονότερμα της Καρλσρούη δεν απέδωσε καρπούς , όσο και η τραγική για άλλη μια φορά Μάντσεστερ Γιουν .
Πάμε στα σημερινά :

Ξεκινάμε από την Σουηδία και τον αγώνα Νορκεπινκ - Αικ . Απομένουν 9 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος η Μάλμε προηγείται με 7 βαθμούς της Αικ αλλά σε τόσες αγωνιστικές όλα γίνονται ειδικά τώρα που η Μάλμε θα έχει και υποχρεώσεις για το Τσαμπιονς Λιγκ . Μια ομάδα σαν την Νορκεπινκ η οποία παραπαίει οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού δεν νομίζω ότι μπορεί να σταθεί εμπόδιο κόντρα σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό !!!!

Δεύτερος αγώνας για σήμερα Οντενσε - Κοπεγχαγη . Σερί αρνητικά αποτελέσματα και αποκλεισμός από το Τσαμπιονς λιγκ , βέβαια εντός προγράμματος όταν έχεις αντίπαλο μια ομάδα σαν την Λεβερκουζεν . Το θέμα είναι όμως ότι πλέον η Κοπεγχαγη μπορεί να ασχοληθεί με το πρωτάθλημα , πράγμα που δεν έκανε . Να σας θυμίσω ότι στον αγώνα με την Μιντιλαντ είχε 5-6 αλλαγές βασικών . Ο σολμπακεν είναι πολύ καλός προπονητής πιστεύω ότι από δω και στο εξής η Κοπεγχάγη όπως είναι και το λογικό θα αρχίσει να αναβαίνει .

ΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ :

Νορκεπινκ - Αικ  2  ( 2,15)

Οντενσε - Κοπεγχαγη 2 (2,05)