Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Η Μάντσεστερ Γιουν. χτες μας χάλασε τη δυάδα. Σημείο που προτάθηκε τόσο από μένα όσο και από τους άλλους δύο συνεργάτες τον Κωστή και το Νίκο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η τραγική αμυντική λειτουργία της Γιουνάιτεντ. Μόνο με θαύμα δε θα τρώει αυτή η ομάδα γκολ. Ο Ντι Μαρία είχε στιγμές που χάζεψε 2-3 αντιπάλους αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Ναι μεν η Γιουνάιτεντ δεν έπαιξε καλά αλλά και ο γκριζομάλης ρεφερι δεν της έδωσε καταφανέτστατο πέναλτι στο 87 όπου ο αμυντικός της Αστον Βίλα έκανε απόκρουση κανονική μέσα στην περιοχή. Η Καλλονή αντίθετα πέρασε άνετα και επιβεβαίωσε στην πράξη ότι ήταν το δυνατό σημείο της ημέρας. Αυτά με τον χθεσινό απολογισμό και πάμε στα σημερινά όπου πάλι έχω κρατήσει μία δυάδα. 

355 2 1,65 (18:00)
Μία ισοπαλία και μία ήττα για τη νεοφώτιστη Λέστερ, σε δύο δύσκολα παιχνίδια με Έβερτον και Τσέλσι, έδειξε καλά στοιχεία, παρά τη δεδομένη διαφορά δυναμικότητας. Φάνηκαν βέβαια και κάποια προβλήματα στα μετόπισθεν και αν αφήσει τους αντίστοιχους χώρους και σήμερα κόντρα στην Άρσεναλ θα το πληρώσει. Η Λέστερ μαζί με την Μπέρνλι θεωρούνται οι πιο αδύναμες ομάδες της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Η Άρσεναλ από την άλλη δεν έχει ξεκινήσει καλά, μία νίκη και μία ισοπαλία έχει στο πρωτάθλημα. Με όχι καλές εμφανίσεις ή μάλλον για να ακριβολογώ οι εμφανίσεις της ήταν κάτω του μετρίου. Ίσως επειδή οι παίχτες του Βενγκέρ είχαν και το μυαλό τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ που όπως και να το κάνουμε εκεί ήταν όλο το ενδιαφέρον και ο πρώτος στόχος της χρονιάς. Θεωρώ ότι τώρα απαλλαγμένοι από αυτό το βάρος οι Κανονιέρηδες θα βρουν τους κατάλληλους χώρους και θα το πάρουν το παιχνίδι. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, απόντος του Ζιρού στην κορυφή θα βρεθεί ο Σάντσεθ έχοντας στα πλάγια του Οζίλ και Καθόρλα. Διπλό λοιπόν σε απόδοση 1,80 και όχι στο αστείο 1,65 του ΟΠΑΠ.

405 1 1,75 (21:45)
Σημείο που προκύπτει από την ανάλυση των ομάδων στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε μαζί με το φίλο Ιταλό και μπορείτε να διαβάσετε κλικάροντας στη στήλη αφιερώματα. Η Τσεζένα με την Έμπολι είναι οι πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας και θα χρειαστεί να συμβούν πολλά για να μείνουν στην κατηγορία. Η Έμπολι επί της ουσίας όπως γράφω και στο αφιέρωμα έχει ένα ρόστερ επιπέδου Serie B. Η Ουντινέζε από την άλλη ναι μεν είναι ένα ερωτηματικό, πρέπει να τη δούμε στη μετά Γκουιντολίν εποχή και στο πως θα δουλέψει την ομάδα ο Στραματσάνι  ωστόσο δεν παύει να είναι 1-2 σκαλιά πάνω από την Έμπολι και θεωρώ ότι ο άσσος στο 1,80 που κυκλοφορεί είναι εύλογος. 

Καλή τύχη.