Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Χτες η εθνική μας ήταν κατώτερη των προσδοκιών και έχασε εύκολα με 3-0 από την Κολομβία. Ναι μεν τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν φτηνά αλλά από την άλλη ως ομάδα δεν είχαμε ούτε αρχή ούτε μέση ούτε τέλος. Ο Σάντος με τις επιλογές που έχει κάνει και ενώ ήξερε ότι ο Μήτρογλου προερχόταν από τραυματισμό και δεν μπορεί να πετύχει ούτε κεφτέ με πιρούνι προτίμησε να πάρει τον Γκέκα και όχι ας πούμε τον Αθανασιάδη. Αποτέλεσμα αυτού η εθνική να μην έχει φορ. Και ο Γκέκας να καταφέρει να χάσει το άχαστο με κενή εστία!! Κατά τα λοιπά, με αυτό το 4-3-3 που παίζουμε δεν υπάρχει κέντρο, δεν γίνεται να παίζεις τέτοιο σύστημα έχω στα χαφ τον αργοκίνητο Κατσουράνη. Αυτά είναι λάθη που τα πληρώσαμε χτες. 

Προσωπικά, όπως ανέλυσα, ανέμενα όχι ένα διαφορετικό παιχνίδι αλλά πίστευα ότι θα ήμασταν πιο σφιχτοί πίσω και θα μπορούσαμε να αγχώσουμε τους Κολομβιανούς που ήταν σαν να παίζουν εντός έδρας. Δεχθήκαμε το γκολ από τα αποδυτήρια, δεν μας έκατσε να ισοφαρίσουμε με τον Κονέ. Φάγαμε το δεύτερο, εξίσου φτηνό και κατόπιν ο Γκέκας έχασε το άχαστο. Και απλά στα χασομέρια οι Κολομβιανοί έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη.

Χτες βέβαια στοιχηματικά η μεγάλη κηδεία στο Live έγινε με την Ουρουγουάη. Έβλεπα και στο Twitter όλοι μπήκαν γερά στον άσσο με την ισοφάριση της Κόστα Ρίκα, όταν έκανε το 1-2 πήγαμε με επόμενο γκολ και καταλήξαμε να ψάχνουμε τον πάτο του κουβά.... 

Στα σημερινά τώρα, στις 19:00 έχουμε το Ελβετία Ισημερινός όπου ουσιαστικά όποια ομάδα κερδίσει θα αποκτήσει και τεράστιο προβάδισμα για πρόκριση με τη Γαλλία. Παιχνίδι που δεν μπορείς να καταλήξεις εύκολα σε σημείο και το No bet είναι μονόδρομος από όποια πλευρά και αν το δει κανείς. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στις 22:00, στη Γαλλία παίζει με την Ονδούρα, ίσως την πιο αδύναμη ομάδα του Μουντιάλ, το μόνο έχει να επιδείξει είναι η δύναμη, το πάθος αλλά από δυνατότητες είναι περιορισμένες. Εν τω μεταξύ δεν έχει και τον παίχτη ηγέτη που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Η Γαλλία θα το πάρει και μάλλον εύκολα το παιχνίδι. Το 1,33 του άσσου δεν μου λέει κάτι και κατά συνέπεια επιλογή είναι το -1,50 στο ασιατικό (για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ) σε απόδοση 2,05.

01:00 έχουμε την πρεμιέρα του έκτου ομίλου όπου αναμετρούνται τα δύο φαβορί του ομίλου, η Αργεντινή με τη Βοσνία, που μη ξεχνάμε ότι είναι και η βασική μας πρόταση για τις προκρίσεις ομίλων στα ειδικά στοίχηματα που είχα ανεβάσει πριν το μουντιάλ. Για μένα η Αργεντινή είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης, την έχω για ψηλά, για 4αδα και γιατί όχι για τελικό. Φαντάζομαι ότι όλοι καταλαβαίνετε τους λόγους, από την άλλη όμως επειδή σέβομαι τη Βοσνία η οποία έχει το εύκολο γκολ, ποιοτικό ρόστερ, άλλωστε το διαπιστώσαμε και στον όμιλο της εθνικής  μας, έχει μία πολύ καλή φουρνιά από τη μέση και μπροστά γιατί πίσω υπάρχουν κενά τα οποία θα εκμεταλλευτεί ο Μέσι με την παρέα του. Ο άσσος που κυκλοφορεί στο 1,40, δεν μου κάνει και το αφήνω για το Live. Επιλογή όμως Anytime Scorer Ιγκουαίν στο 2,37.