Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΤΙ ΔΕΙΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ BOOK ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΠΟΨΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ EUROVISION

Απομένουν λίγες μόλις ώρες πριν το μεγάλο τελικό της Eurovision και πάμε να δούμε τι συμπεράσματα εξάγονται από τις αποδόσεις των μπουκ. Έχω επιλέξει ενδεικτικά τις τρεις μεγάλες εταιρίες. Την Bet365, τη Stoiximan και τη Sportingbet.

***  Σε λίγο θα ανεβούν προτάσεις - ειδικά στοιχήματα και μία γνώμη για όλα τα τραγούδια***


Στη Bet365 λοιπόν, βλέπουμε τη Σουηδία (3,50), την Αυστρία (4,00) και την Ολλανδία (4,50). Να φαίνονται ως τα τρία μεγάλα φαβορί για τη νίκη. Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως για την Αυστρία, (ξέρετε την τρανσέξουαλ με το μουσι). Ακολουθεί η Αρμενία στο (6,00) ενώ η Ελλάδα παίζεται στην ένατη θέση από άποψη αποδόσεων στο 23,00. Σε κάθε περίπτωση μέσα στην 10αδα.


Εδώ βλέπουμε τις αποδόσεις στην Bet365, για τερματισμό χώρας στην πρώτη 10αδα. Σουηδία (1,071), Ολλανδία (1,16), Αυστρία (1,20), Αρμενία (1,22), Ουγγαρία (1,28) και Ουκρανία (1,30). Αυτά είναι τα έξι ακλόνητα φαβορί για τη 10αδα. Η Ελλάδα στην 9η θέση βάσει αποδόσεων στο (1,57), την 10αδα κλείνει το Αζεμπαιτζάν (1,66).


Συνεχίζουμε με τη Stoiximan, για να δούμε τις αποδόσεις για τη θέση της Ελλάδας. Βλέπουμε ότι σαφές φαβορί είναι το 5η-10η θέση με απόδ. (2,25). Ενώ επεται με αποδ. (4,00) το 11η-15η θέση και 16η-26η θέση. (Σε λίγο που θα ανέβουν προτάσεις και ειδικά στοιχήματα, θα δείτε ότι η επιλογή για 5η-10η θέση για Ελλάδα στο 2,25, θα είναι στις επιλογές μου)


Συνεχίζουμε τη Stoiximan και μερικά ειδικά στοιχήματα για την Ελλάδα. Βλέπουμε ότι το line για τους βαθμούς της Ελλάδας είναι στους 92,5. Πολύ οριακό. Τώρα για το ποια χώρα θα μας δώσει 12αρι, δύσκολα το βλέπω για τις χώρες που έχει βάλει η εταιρία, ίσως η Αρμενία αλλά πάλι σας λέω δύσκολο. Επίσης, παρατηρούμε ότι η Ελλάδα δίνεται σαφές φαβορί στο 1,50 σε Head to Head με το Αζερμπαιτζαν. Ενώ αντίστοιχα η Αρμενία σε Head to head με την Ελλάδα, δίνεται σαφές φαβορί του 1,35. Λογικό.


Στην Sportingbet, έχουμε στοίχημα για το ποια χώρα από τις Big5 θα αναδειχθεί νικήτρια μεταξύ αυτών των χωρών. Το Ην Βασίλειο, είναι το απόλυτο φαβορί μόλις στο (1,45). Δε θα διαφωνούσα αλλά το να παίξεις μια χώρα που συνήθως έπαιζε στις τελευταίες θέσεις, είναι λίγο δύσκολο. Άλλα ίσως ήρθε η ώρα για κάτι καλό για το Ην. Βασίλειο.


Συνεχίζουμε με τη Sportingbet και τις αποδόσεις για νικητή στις Βαλκανικές χώρες (Ελλάδα, Ρουμανία, Μαυροβούνιο και Σλοβενία). Σαφές φαβορί η Ελλάδα να είναι η καλύτερη βαλκανική χώρα σε αποδ. (1,40). Λογικό.

Συνοψίζοντας, τα φαβορί για 5αδα είναι Σουηδία, Ολλανδία, Αυστρία, Αρμενία, Ουγγαρία. Όλες οι εταιρίες έχουν ως φαβορί για νικητή την Σουηδία. Ενώ η Ελλάδα παίζεται βάσει αποδόσεων στην 8η-9η θέση. Υπενθυμίζω ότι σε λίγο θα ανέβει κείμενο με προτάσεις για ειδικά στοιχήματα. Ενώ στο αριστερό μέρος του site, υπάρχει ειδικό section με όλα τα άρθρα για τη Eurovision.