Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δεν πήγαμε καλά χτες, αφού μόνο η Ιντερ πέρασε από την τριάδα που προτάθηκε. Σε αντίθεση με το live όπου αν εξαιρέσουμε το ρίσκο που πήρα και το γραψα στην πρόταση για επόμενο γκολ Τορκί, στις υπόλοιπες προτάσεις είχαμε το απόλυτο. Πάμε στα σημερινά,

305 2 1,70 (15:00)
Ο Παναθηναικός είναι σε εξαιρετική κατάσταση, πάει τρένο και δεν στέκομαι στο μεγάλο διπλό στο Καραισκάκη που το πληρωθήκαμε καλά αλλά στο γεγονός ότι παίζει καλά, κάνει γεμάτες εμφανίσεις ασχέτως αν του κάθεται το αποτέλεσμα. Σίγουρα στο μυαλό των παιχτών θα υπάρχει και το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την ΟΦΗ αλλά δε θέλει να μείνει και πίσω στις θέσεις των πλέι οφ. Ο φορμαρισμένος Μπεργκ θα είναι κανονικά στην 11αδα ενώ ο Πράνιτς, ο Κουτρουμπής, ο Σπυρόπουλος και ο Πέτριτς είναι εκτός. Ο Αναστασίου για κάποιο λόγο πάλι θα βάλει τον Μέντες σέντερ μπακ και τον Τριανταφυλλόπουλο δεξιά. Ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να βάλει τον Τριαντα στόπερ και τον Μαρινάκη δεξιά σε ένα πιο ορθολογικό σχήμα. Από την άλλη και ο ΠΑΣ είναι σε σχετικά καλό φεγγάρι αλλά αδιάφορος για το υπόλοιπο της σεζόν μιας και ήδη έχει σωθεί ενώ Ευρώπη δεν προλαβαίνει. Σήμερα αναμένεται καυτή ατμόσφαιρα στις Ζωσημάδες αφενός διότι ο ΠΑΣ είναι φίλα προσκείμενος..... και δε θα μπορούσε να εμφανιστεί αδιάφορος και αφετέρου διότι οι οπαδοί πιστεύουν ότι ο Παναθηναικός φέρει ευθύνη για τη μη αδειοδότηση της ομάδας πέρσι, αστειότητες. Εν πάση περιπτώσει, πάω με το διπλό που έξω κυκλοφορεί στο 1,90. 

317 1 1,90 (17:00)
Ο σπουδαίος τελικός του Λιγκ Καπ της Σκωτίας, στο ουδέτερο της Γλασκώβης, με την Αμπερντίν να ζει για αυτό το παιχνίδι μιας και θα είναι η πρώτη της κούπα μετά από 24 χρόνια. Απ την ομάδα θρύλο του Φέργκιουσον. Υπάρχει τρομερή αισιοδοξία και ενθουσιασμός στους οπαδούς, με την Αμπερντίν να έχει 40.000 οπαδούς στο πλευρό της. Η Αμπερντίν κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας σε αντίθεση με την Ινβερνές όπου κινείται στην μετριότητα και δεν έχει επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο. Νομίζω ότι έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι καταστάσεις, η Αμπερντίν θα πανηγυρίσει την πρώτη της κούπα και εμείς θα πληρωθούμε τον άσσο. Το 1,90 του ΟΠΑΠ είναι στο μ.ο των ξένων εταιριών.

322 1 1,40 (19:00)
Η Ρεάλ ή η Μπαρτσελόνα παίζει με το Λεβαδειακό ; Όταν σου δίνουν ένα τέτοιο παιχνίδι στο 1,40 είναι σαν να σου λένε ότι ο άσσος είναι τελειωμένος πριν ξεκινήσει. Ένας άσσος του 1,90 προσφέρεται στο 1,40. Must win για τον Πανιώνιο κόντρα σε έναν Λεβαδειακό που εκτός έδρας χάνει από τα αποδυτήρια με 13 ήττες σε 14 παιχνίδια. Δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο, όλη η Ελλάδα άσσο θα παίξει, όπως και τον Πλατανιά.