Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Πουλάω τρέλα και όποιος θέλει αγοράζει.... κάπως έτσι πρέπει να ξεκινήσω τη σημερινή στήλη και θα καταλάβετε παρακάτω τι εννοώ. Καταρχήν, όσον αφορά το Σ/Κ ήταν νομίζω εξαιρετικό, είχαμε το απόλυτο στις εκτιμήσεις τόσο το Σάββατο όσο και τη Κυριακή, με πολύ καλές αποδόσεις αμφότερες οι δυάδες. 

Θα θελα όμως να σταθώ λίγο στο παιχνίδι της Σαμπντόρια με τη Λιβορνό, το οποίο έγραψα στο Twitter την Κυριακή, λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, για πιθανή έκπληξη. 0-2 το αποτέλεσμα του ημιχρόνου και λέω εδώ είμαστε θα το πληρωθούμε καλά. Αμ δε, οι Ιταλοί είχαν άλλα κόλπα κατά νου.... η Σαμπντόρια έγινε Μπαρτσελόνα και μέσα σε ένα τέταρτο το 0-2 είχε γίνει 3-2. Απίθανα πράγματα και όσοι είδαν τα γκολ... βλέπουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Όταν είδα στο 49 το 1-2, εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και προς απόδειξη αυτού γράφω στο twitter ότι κάτι δεν μ' αρέσει. Με απλά λόγια μας στήσανε στον τοίχο.... όσοι είδαν το παιχνίδι κατάλαβαν τι εννοώ.

Σήμερα θα μάθουμε και τυπικά τις δύο πρώτες ομάδες που θα βρεθούν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Με τη Μπάγερν και την Ατλέτικο να είναι τα ακλόνητα φαβορί για την πρόκριση. Το στοίχημα όμως δεν είναι ΠΡΟ ΠΟ και εξηγούμαι. Η Ατλέτικο προφανέστατα ως σύνολο ομάδας είναι καλύτερη της Μίλαν και πόσο μάλλον όταν παίζει εντός έδρας και έχει και την εκτός έδρας νίκη μέσα στο Σαν Σίρο. Απ την άλλη, σε ότι κατάσταση και να είναι η Μίλαν δεν νοείται αυτό το 7,50 του διπλού που κυκλοφορεί. Θα μου πείτε οι φανέλες δεν παίζουν μπάλα αλλά μπορεί η Ατλέτικο να σηκώσει αυτό το 1,44 του άσσου απέναντι στη Μίλαν; Η Ατλέτικο που έκανε μία "κοιλιά" μέχρι και το ντέρμπι με τη Ρεαλ που ήταν εξαιρετική, στο παιχνίδι με τη Θέλτα το Σάββατο κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, οι απουσίες του Αρντά Τουράν και του Κόστα φάνηκαν αλλά ο Βίγια αρκούσε για να καθαρίσει μόνος του το παιχνίδι μέσα σε δύο λεπτά στο 62' και στο 64'. Το ευτυχές για το Σιμεόνε είναι ότι σήμερα δεν έχει απουσίες και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα με στόχο την πρόκριση στους 8. Η Ατλέτικο μέσα στο Βιθέντε Καλντερόν μετρά 15 νίκες σε 16 ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο Ζέεντορφ απ την άλλη διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι η Μίλαν δεν θα πάει για τουρισμό σήμερα στην Ισπανία. Αρκετοί στο στρατόπεδο της Μίλαν, πιστεύουν, όπως απορρέει απ τα ρεπορτάζ στην ανατροπή και σε μία μεγαλειώδη πρόκριση. Δικαίωμά τους να το πιστεύουν, το θέμα ότι ρεαλιστικά έτσι όπως παίζουν οι δύο ομάδες η Μίλαν για να καταφέρει κάτι καλό σήμερα στο Βιθέντε Καλντερόν πρέπει να υπερβεί τον ίδιο της τον εαυτό. Ο Ζέεντορφ δεν έχει σημαντικές απουσίες, εκτός είναι ο Μοντολίβο και ο Χόντα που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα στο Φρίουλι, οι ροσονέρι ηττήθηκαν με 1-0 και πλέον κινδυνεύουν να μείνουν εκτός ακόμα και απ το Γιουρόπα Λιγκ, πράγμα που σημαίνει μία μεγάλη οικονομική ζημιά. Κακά τα ψέματα πιο πολύ ενδιέφερε τη Μίλαν το αποψινό παιχνίδι παρά το παιχνίδι με την Ουντινέζε, που δεν έπαιζε και ο Μπαλοτέλι. Για να μπορέσει όμως η Μίλαν να πετύχει κάτι καλό σήμερα, πρέπει να κρατήσει το μηδέν πίσω. 

Στο δια ταύτα, ναι οκ η Ατλέτικο το φαβορί, ουδείς διαφωνεί αλλά αυτό το 7,50 της Μίλαν για μένα είναι πρόκληση και ας φάει πέντε σήμερα. Σε ότι κατάσταση και να έιναι η Μίλαν δε μπορείς να την κοντράρεις στο 1,44. Ως εκ τούτου, σε λογική fun bet, πάμε στο διπλό της Μιλαν, διπλό draw no bet, 5,00 δίνει, όπως θέλει κανείς. Όταν πας σε ένα τέτοιο σημείο ρίσκου, ο κίνδυνος να εκτεθείς είναι προφανής, αλλά άλλο στοίχημα και άλλο ΠΡΟ ΠΟ.