Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Έγραψα χτες ότι παίζω Μίλαν στο 7,50 και ας φάει πέντε, εν τέλει έφαγε τέσσερα. Σε μία λογική fun bet, μπορεί εύκολα ένα τέτοιο σημείο να σε εκθέσει. Η Μίλαν βρέθηκε από τα αποδυτήρια πίσω στο σκορ, ισοφάρισε με τον Κακά στο 28 και ενώ είχε μετά τον έλεγχο του παιχνιδιού στο 40, κόντρα στη ροή του αγώνα έγινε το 2-1 και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Το δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκα στη διαδικασία να το παρακολουθήσω μιας και δεν είχε πλέον νόημα. Ασχέτως του αν έφαγε 4 η Μίλαν, δεν μετανιώνω για το bet, το στοίχημα είναι απόδοση.

Όσον αφορά το άλλο παιχνίδι, η Άρσεναλ στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε στο γήπεδο και όταν στο δεύτερο ημίχρονο αποφάσισε να παίξει μπάλα, δυσκόλεψε για τα καλά τη Μπάγερν, με τον Μίλερ να χάνει και πέναλτι στην εκπνοή του αγώνα. Ανύπαρκτο το πέναλτι, καθαρή βουτιά ο Ρομπέν όπως και το επισήμανε ο Βενγκέρ στη συνέντευξη τύπου. Έτσι λοιπόν Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν πήραν τα δύο πρώτα εισιτήρια για τη φάση των 8.

Σήμερα έχουμε Παρί Λεβερκούζεν και Μπαρτσελόνα Μάντσεστερ Σίτι. Όσον αφορά το Παρί Λεβερκούζεν, το πληρωθήκαμε μια χαρά στο πρώτο παιχνίδι το διπλό. Η διαφορά ποιότητας είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, πολλά με λίγα θα είναι και αυτό το παιχνίδι. Αλλά να κάνουμε λόγο για άσσο του 1,30 δεν έχει νόημα. Λογικά θα έχουμε γκολ πάντως, αλλά πάλι το over 2,50 είναι χαμηλό, γύρω στο 1,55 κυκλοφορεί, 1,45 στον ΟΠΑΠ.

Και πάμε στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της βραδιάς αυτό στο Καμπ Νου της Μπαρτσελόνα με τη Σίτι. Η Μπαρτσελόνα μετά και το 0-2 του πρώτου παιχνιδιού είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση ωστόσο σήμερα θα ακολουθήσω ίδια λογική με αυτή χτες με τη Μίλαν. Η Μπαρτσελόνα είναι σε τραγική κατάσταση, κυριολεκτικά δε βλέπεται στα τελευταία παιχνίδια. Την είδα και με τη Βαγιαδολίδ και δε μπορούσε να κάνει φάση. Πραγματικά είναι να απορεί κανείς πως η Μπαρτσελόνα έχει περιέλθει σε αυτή την κατάσταση. Γενικότερα πάντως απ την αρχή της χρονιάς, η Μπαρτσελόνα δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Δε ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει, αν φταίει δηλαδή ο Μαρτίνο ή αν οφείλεται στο ότι ο Μέσι δείχνει επηρεασμένος απ τον τραυματισμό του. Φυσικά δεν παύει να είναι Μπαρτσελόνα και μπορεί το παιχνίδι να το καθαρίσει μόνος του ο Μέσι και όλα αυτά που λέμε τώρα να πάνε περίπατο. Αλλά με τα δεδομένα που έχουμε, η Μπαρτσελόνα δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Από την άλλη η Σίτι προέρχεται από τον αποκλεισμό σοκ στο κύπελλο απ τη Γουίγκαν, ομάδα Τσάμπιονσιπ, με 2-1 ενώ θυμίζω ότι και πέρσι η Σίτι είχε χάσει στον τελικό του κυπέλλου πάλι απ τη Γουίγκαν. Ο Πελεγκρίνι μάλλον πήρε κάπως αψήφιστα το θεσμό παρ ότι κατέβασε σχεδόν βασική ομάδα, έκανε κάποιες αλλαγές στα μετόπισθεν. Εδώ που τα λέμε η Σίτι έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί απ το κύπελλο. Σήμερα είναι με την πλάτη στον τοίχο, οι πιθανότητες πρόκρισης τείνουν να εκμηδενιστούν. Αλλά όπως και να το κάνουμε η Σίτι δεν είναι αμελητέα ποσότητα και μπορεί να ορθώσει ανάστημα μέσα στο Καμπ Νου όσο δύσκολο και αν φαίνεται αυτό. Διαθέτει παίχτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και με την άμυνα της Μπαρτσελόνα να κάνει νερά νομίζω ότι θα βρει δίχτυα. Ο Πελεγκρίνι να πούμε ότι θα είναι στην εξέδρα όντας τιμωρημένος λόγω των δηλώσεων που έκανε περί της διαιτησίας.

Στο δια ταύτα, πάμε 2 ημίχρονο Μάντσεστερ Σίτι (6,50-ΟΠΑΠ), 2 (draw no bet) τελικό Μαντσεστερ Σίτι γύρω στο 4,00 κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και Μάντσεστερ Σίτι Over 1.50 γκολ γύρω στο 3,00 κυκλοφορεί.