Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Ξεκινώντας από τη χθεσινή κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, νομίζω ότι αν εξαιρέσουμε το Παρί - Τσέλσι που είναι αμφίρροπο, κάτι που δείχνουν και οι πρώτες αποδόσεις των μπουκ, 1,83 αμφότερες για πρόκριση, στα υπόλοιπα ζευγάρια, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν νομίζω ότι θα βρεθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Για μένα την τετράδα θα κλείσει η Παρί και όχι η Τσέλσι.

Στα του κουπονιού τώρα, δύσκολο και αυτό το σάββατο, όπως αντίστοιχα και το προηγούμενο. Δύσκολα τα σταυρώματα στο Νησί. Ενώ και στα εκτός Αγγλίας πάλι δύσκολο το πρόγραμμα. Α, και μεσοβδόμαδα έχουμε κουπόνι μαμούθ, που θυμίζει σαβ/κο και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον. Ειδικά στην Ελλάδα, με το που ολοκληρωθούν τα παιχνίδια, κυριακή βράδυ θα αναρτήσω μία τριάδα για τη μεσοβδόμαδη εμβόλιμη αγωνιστική, λόγω τριγωνομετρίας, θα τα πούμε και αύριο αναλυτικά αν και σας προϊδέασα και χτες στο facebook.

164 2 1,60 (16:30)
Εδώ αν και έξω πέφτει έντονα το 1Χ και στην Ασία το line έχει κατέβει από το -1,25 στο -0,75 εν τούτοις δε βλέπω έκπληξη. Η Ντόρτμουντ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με τη Γκλάντμπαχ με 1-2 και πλέον η Σάλκε με τη Λεβερκούζεν είναι σε απόσταση βολής. Ενώ μεσοβδόμαδα ηττήθηκε πάλι εντός έδρας, πάλι με 1-2 από τη Ζένιτ αλλά ήταν μία ανώδυνη ήττα δεδομένου ότι η Ντόρτμουντ είχε κερδίσει με 4-2 στη Ρωσία. Στο πρωτάθλημα ωστόσο τα περιθώρια για νέα γκέλα στενεύουν για τους Βεστφαλούς. Το Αννόβερο από την άλλη, μετά από εφτά σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, κέρδισε 3-0 τη Χέρτα σε ένα παιχνίδι όπου είχε τρεις φάσεις και πέτυχε τρία γκολ. Έτσι βρέθηκε στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Επί των αγωνιστικών εκτός είναι ο πρώτος σκόρερ Ντιουφ (19/8) και ο βασικός μέσος Αντρέασεν (23/1). Σε αντίθεση με τη Ντόρτμουντ όπου επιστρέφουν τόσο ο Ρόις (21/8) όσο και ο Μιχταριάν (22/6) που έλειψαν στο παιχνίδι με τη Γκλάντμπαχ και μπορούν προφανέστατα να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας του Κλοπ. Το διπλό που όπως προείπα έχει ανοδικές τάσεις, φτάνει ακόμα και στο 1,70 κρίνεται επαρκές.

223 2 1,60 (17:00)
Τρία φαβορί διπλά υπάρχουν στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας. Νταντί, Φόλκερκ και της Χάμιλτον. Κρατώ το διπλό της τελευταίας και εξηγούμαι. Η Χάμιλτον βρίσκεται στο κυνήγι της πρωτοπόρου Νταντί, είναι μόλις ένα βαθμό πίσω της, από την πρώτη θέση δηλαδή που οδηγεί και απευθείας στη μεγάλη κατηγορία. Η Χάμιλτον είναι σε καλή κατάσταση, με 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια, διαθέτοντας και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Από την άλλη η Μόρτον βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, πρακτικά ψάχνει ένα μικρό θαύμα για να σωθεί ή μάλλον για να ακριβολογούμε ένα μικρό θαύμα για να πιάσει την Καούντεμπιθ που βρίσκεται στη ζώνη των πλέι άουτ. Αν παίξει λίγο σοβαρά η Χάμιλτον, λογικά δεν πρέπει να αντιμετωπίσει και πολλές δυσκολίες. Το διπλό του 1,60 στον ΟΠΑΠ είναι από τις μεγαλύτερες αποδόσεις που κυκλοφορούν στην αγορά. Σχεδόν σε όλες τις εταιρίες έχει πάρει την κατιούσα.

250 1 4,50 Χ 3,40  (19:30)
Μεσοβδόμαδα η Γιουνάιτεντ μας καλοπλήρωσε και πολύ μάλιστα μιας και όλες οι προτάσεις πέρασαν. Η Μάντσεστερ Γ. πήρε την πρόκριση, έστω και με δυσκολία, χάρη στην κλάση του μεγάλου Ράιαν Γκίγκς, που όπως έγραφα από την τετάρτη το πρωί, θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά αφενός λόγω της προσωπικότητάς του και της εμπειρίας του. Παράλληλα Φαν Πέρσι και Ρούνει έδωσαν αυτό το κάτι παραπάνω, οι μόνοι που αντιλαμβάνονταν σε ποια ομάδα παίζουν. Ειδικά ο Ρούνει τον έβλεπες παντού από την άμυνα μέχρι την επίθεση. Στο πρωτάθλημα η Γιουνάιτεντ κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης, κάτι που προσωπικά το θεωρώ πολύ πιθανό που άλλωστε το έχω επισημάνει πολλές φορές. Πόσο μάλλον αφού ο Φαν Πέρσι πλέον θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Έτσι λοιπόν η Μάντσεστερ πάει σε μία έδρα, μιας φορμαρισμένης Γουεστ Χαμ, στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού πλέον. Η Γουεστ Χαμ ναι μεν προέρχεται από δύο σερί ήττες, που διέκοψαν ένα σερί 4 συνεχόμενων νικών. Ο Big Sam θα "παίξει" ξύλο, θα το πάει στη δύναμη το παιχνίδι και δεν προμηνύεται η Γιουνάιτεντ να έχει εύκολο απόγευμα....

Kαλή τυχη