Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΟΥ CHL)

Ομολογώ ότι αδυνατώ να θυμηθώ άλλο παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ με τρία πέναλτι και τρεις κόκκινες σε μία ομάδα. Και μετά το τρίτο πέναλτι, λέω τώρα θα εμφανιστεί και ο Κουκουλάκης και θα δώσει ένα ακόμα. Από ένα σημείο και μετά καταντάει και λίγο γελοίο το όλο θέμα. Δυστυχώς βέβαια όταν γράφεις κάτι ενάντια στον Ολυμπιακό, θα βγουν από κάτω συγκεκριμένα άτομα και θα λένε τα δικά τους. Πάμε τώρα στα δικά μας, στα του στοιχήματος και ας πιάσουμε ένα προς ένα τα παιχνίδια να δούμε τι βγαίνει στην τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

120 ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΖΕΝΙΤ (21:45)
*7ος όμιλος
Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον, η Ζενιτ καίγεται για τη νίκη ώστε να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και την πρόκριση φυσικά στους 16 της διοργάνωσης, χωρίς να εξαρτάται απ το τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι. Η Ζενίτ είναι στη 2η θέση με 6 βαθμούς, ακολουθεί η Πόρτο με 5 που παίζει με την Ατλέτικο και τελευταία η Αούστρια με 2 βαθμούς. Η Ζένιτ προκρίνεται ακόμα και αν χάσει αρκεί η Πόρτο την ίδια ώρα να μην κερδίσει μέσα στη Μαδρίτη την Ατλέτικο. Σε ισοβαθμία Πόρτο και Ζενίτ, η Ζενίτ υπερτερεί της Πόρτο. Η Αούστρια απ την άλλη είναι παντελώς αδιάφορη, προέρχεται απ την ισοπαλία με 1-1 μέσα στην έδρα της Πόρτο έχοντας τον Λίντνερ σε εξαιρετική μέρα, να πιάνει τα άπιαστα και κάνει τη μεγάλη έκπληξη μέσα στην Πορτογαλία και μάλλον να αφήνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ την Πόρτο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ουδέτερο Ερνστ Χάπελ της Βιέννης όπως συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια τους Τσάμπιονς Λιγκ, η Ζενιτ κατεβαίνει με όλα της τα όπλα, Χουλκ, Αρσάβιν και Κερζάκοφ η τριάδα μπροστά, αν παίξει αγνοώντας το άλλο παιχνίδι, νομίζω ότι θα φύγει με το διπλό αλλά με το αν δεν παίζουμε στοίχημα, το αφήνω στην άκρη το παιχνίδι. Νο bet

121 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΟΡΤΟ (21:45)
*7ος όμιλος
Πάμε και στο άλλο παιχνίδι του 7ου ομίλου όπου η Ατλέτικο είναι σίγουρα πρώτη ενώ η Πόρτο θέλει νίκη και παράλληλα μη νίκη της Ζενίτ έτσι ώστε να περάσει στην επόμενη φάση. Εδώ που τα λέμε δε μπορεί η Πόρτο και να ελπίζει σε πρόκριση όταν την προηγούμενη αγωνιστική φέρνει εντός έδρας 1-1 με την Αούστρια, με τον κίπερ της Αούστρια να κάνει το παιχνίδι της ζωής του. Νο bet.

122 ΜΑΡΣΕΙΓ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (21:45)
*6ος όμιλος
Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η Μαρσέιγ είναι τελευταία με 0 βαθμούς ενώ η Ντόρτμουντ έχει 9 βαθμούς όσους και η Νάπολι και με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση στην φάση των 16. Οι Μασσαλοί μετά τις ήττες στο πρωτάθλημα, ο Ελί Μποπ αποτελεί παρελθόν απ τον πάγκο της ομάδας, με τον τεχνικό διευθυντή Ζοσέ Ανιγκό να τον αντικαθιστά, προσωρινά. Η Μαρσέιγ είναι η μοναδική ομάδα φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ με 0 βαθμούς. Όσο και να μην υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο, η Μαρσέιγ θα παίξει για ένα θετικό αποτέλεσμα για να ξεκολλήσει απ το μηδέν. Απ την άλλη η Ντόρτμουντ των πολλών τραυματισμών, ηττήθηκε στο ντέρμπι απ τη Λεβερκούζεν με 1-0 αλλά σήμερα με νίκη κρατά την τύχη της στα χέρια της, παίρνει το εισιτήριο για τη φάση των 16. Ο Κλοπ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες, Μπέντερ, Χιουμελς, Σμέλτσερ, Γκουντογάν ενώ ο Φρίντριχ δεν έχει δηλωθεί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Έτσι δίπλα στο Σωκρατή Παπασταθόπουλο δεν αποκλείεται να δούμε τον 19χρονο Γκίντερ. Η Ντόρτμουντ όμως μπροστά διαθέτει τεράστια με Ομπαμπεγιάνκ, Ρόις, Μιχταριάν και Λεβαντόφσκι και ως εκ τούτου με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα πάρει τη νίκη πρόκριση. Βέβαια να σημειώσουμε ότι η Ντόρτμουντ για να περάσει θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με τη Νάπολι. Αν δηλαδή την ίδια ώρα η Νάπολι είναι Χ, η Ντόρτμουντ περνάει και με Χ αλλά δε βλέπω το λόγο να παίξει με τη φωτιά. Διπλό.

125 ΝΑΠΟΛΙ ΑΡΣΕΝΑΛ (21:45)
*6ος όμιλος
H Άρσεναλ είναι στην πρώτη θέση με 12 βαθμούς και σήμερα θα παίξει για τρία αποτελέσματα για να πάρει την πρόκριση. Νάπολι και Ντόρτμουντ έχουν από 9. Αν υποθέσουμε ότι η Ντόρτμουντ κερδίζει την αδιάφορη Μαρσέιγ πάει στους 12, στην ισοβαθμία είναι πάνω απ την Άρσεναλ. Για να αποκλειστεί η Άρσεναλ πρέπει αφενός να κερδίσει η Ντόρτμουντ και αφετέρου η ίδια να χάσει απόψε 3-0 απ τη Νάπολι. Στην κατάσταση που είναι η Άρσεναλ δε μπορώ να σκεφτώ πως δε θα βρει δίχτυα μέσα στην έδρα της Νάπολι. Μία Νάπολι που το σάββατο δέχθηκε τρία γκολ απ την Ουντινέζε. Η οποία Ουντινέζε έπαιζε χωρίς Μοριέλ και Ντι Νατάλε. Η Άρσεναλ είναι σε τρομερή κατάσταση, με εξαιρετικές εμφανίσεις απ την αρχή της σεζόν και φέτος όλα δείχνουν ότι είναι η χρονιά της, αν και κάπου θα κάνει μία κοιλιά. Ο Βενγκέρ θα κατεβάσει βασικούς ασχέτως του ότι έπεται το ντέρμπι με την Σίτι. Η Νάπολι όπως προανέφερα θέλει καλύτερο αποτέλεσμα απ τη Ντόρτμουντ για να πάρει την πρόκριση αφενός ή αλλιώς νίκη με διαφορά τριών τερμάτων επί της Άρσεναλ. 50.000 χιλιάδες κόσμο θα έχουν στο πλευρό τους οι Παρτενοπέι αλλά χωρίς Χάμσικ, Μέστο και Ζουνίγκα και η βραδιά αναμένεται να ναι μεγάλη. Η Άρσεναλ σε αποδόσεις αουτσάιντερ μου κάνει στο Χ2.

123 ΜΙΛΑΝ ΑΓΙΑΞ (21:45)
*8ος όμιλος
Θεωρώντας ως δεδομένη τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Σέλτικ. Η δεύτερη θέση θα κριθεί στο αποψινό παιχνίδι στο Μιλάνο. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από μεγάλες νίκες την προηγούμενη αγωνιστική. Η Μίλαν νίκησε μέσα στη Σκωτία τη Σέλτικ με 0-3 και παίζει για δύο αποτελέσματα όντας στους 8 βαθμούς. Ο Αίαντας πανηγύρισε μία μεγαλειώδη νίκη επί της Μπαρτσελόνα και πλέον σήμερα θα τα παίξει όλα για όλα στο Μιλάνο όπου θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί όντας στους 7 βαθμούς. Ο Άγιαξ θεωρώ ότι θα θελήσει να το πάει σε χαμηλό τέμπο το παιχνίδι, να κρατήσει το μηδέν πίσω στην άμυνα και όσο περνά η ώρα θα αρχίσει να ανοίγεται για να τα παίξει όλα γι όλα. Θεωρώ ότι η Μίλαν θα πάρει την πρόκριση αλλά ο άσσος στο 1,60 δεν έχει καμία απολύτως αξία, άλλωστε η Μίλαν περνά και με Χ. Επαναλαμβάνω όμως ότι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο η Μίλαν θα πάρει την πρόκριση.

124 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΕΛΤΙΚ (21:45)
*8ος όμιλος
Ο άσσος στο 1,10. Εντάξει τι άλλο να πούμε; Η Μπαρτσελόνα με νίκη εξασφαλίζει την πρώτη θέση, η Σέλτικ είναι αδιάφορη στην τελευταία θέση. Πάμε με τα πολλά γκολ. Over 2.5

126 ΣΑΛΚΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (21:45)
*5ος όμιλος
Παίρνοντας ως δεδομένη τη νίκη της Τσέλσι επί της Στεάουα, η δεύτερη θέση θα κριθεί ανάμεσα στη Σάλκε και τη Βασιλεία. Στη βαθμολογία τώρα, η Τσέλσι είναι πρώτη με 9 βαθμούς +3 πάει στους 12 και καθαρίζει την πρωτιά. Ακολουθεί η Βασιλεία με 8 και Τρίτη η Σάλκε με 7 και τελευταία η Στεάουα με 3. Και το αποψινό παιχνίδι στο Γκελζεγκίρχεν είναι ο θάνατός σου η ζωή μου. Η Σάλκε δεν είναι σε καλή κατάσταση, μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, ακολούθησε η ήττα απ τη Γκλάντμπαχ με 2-1 το Σάββατο ενώ την πρπηγούμενη αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε στο 0-0 με τη Στεάουα και σε συνδυασμό με τη νίκη της Βασιλεία επι της Τσέλσι πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να παίξει για τη νίκη. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό, ο Κέλερ είναι με το ένα πόδι εκτός Σάλκε ενώ ήδη κυκλοφορούν τα ονόματα για να τον αντικαταστήσουν κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής. Όπως και να έχει το αποψινό παιχνίδι θα κρίνει πολλά. Η Βασιλεία απ την άλλη είχε το εξής παράδοξο, πήρε τα παιχνίδια με την Τσέλσι και δεν μπόρεσε να κερδίσει τη Στεάουα!! Η ομάδα του Γιακίν είναι μέσα σε όλους της τους στόχους. Η Βασιλεία εκτός έδρας είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα και θεωρώ ότι οι αποδόσεις την αδικούν σήμερα. Πάμε στην έκπληξη στο Χ2.

127 ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΕΑΟΥΑ (21:45)
*5ος όμιλος
Η Τσέλσι με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση και την πρώτη θέση, η Στεάουα είναι τελευταία και αδιάφορη, ο άσσος φυσιολογικά στο 1,20. Επιλογή στο ασιατικό -1,5 για τους Λονδρέζους σε απόδοση γύρω στο 1,60, για όσους παίζουν φυσικά εκτός ΟΠΑΠ.

Καλή τύχη.