Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ - Ο ΚΟΜΙΣΤΗΣ ΠΑΤΑ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Ο κομιστής ξεπερνά κάθε όριο αισχρότητας με το σημερινό πρωτοσέλιδο της φυλλάδας του, αποδεικνύοντας  για ακόμη μία φορά ότι δεν έχει ούτε όσιο ούτε ιερό, για να πουλήσει μερικά φύλλα δε διστάζει πατήσει επι πτωμάτων κυριολεκτικά. 

Αποτελεί το βόθρο της δημοσιογραφίας, το να βγαίνεις με πρωτοσέλιδο για να προκαλέσεις και να πουλήσεις κάποια φύλλα παραπάνω, με έναν άνθρωπο που ξεψυχά στην αγκαλιά της κοπέλας του, αποτελεί τη χειρότερη εκμετάλλευση της ανθρώπινης ψυχής.

Τι περιμένει άραγε η δικαιοσύνη και δεν επεμβαίνει;; Μήπως κυβερνά η παρέα του κομιστή και ο κομιστής έχει μία ιδιαίτερη ασυλία απ τη δικαιοσύνη, όπως έγινε με την υπόθεση των εκατομμυρίων ευρώ που είχε πιαστεί ο κομιστής;

Για τη Χρυσή Αυγή το πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος είναι τιμητικό, μην έχετε οφθαλμαπάτες αυτοί οι δολοφόνοι είναι ήρωες για τη Χρυσή Αυγή και για το παρακράτος της δεξιάς, καλό είναι να μην ξεχνάμε την ιστορία και τι έγινε με τη δολοφονία του Νίκο Τεμπονέρα στην Πάτρα απ τον Καλαμπόκα και το παρακράτος της Δεξιάς. 

Είχα πολλές αμφιβολίες για το αν πράττω σωστά που αναδημοσιεύω το εν λόγω πρωτοσέλιδο, το οποίο ανέβασα και χτες στο facebook, κι όπως εξήγησα και χτες, το κάνω ακριβώς για να καταδείξω όλα τα παραπάνω. Εναπόκειται στους αναγνώστες να δώσουν τη δική τους απάντηση στον κομιστή...