Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Μετά το διπλό της Σουόνσι που πιάσαμε μέσα στο Μεστάγια την Πέμπτη, χτες πληρωθήκαμε και το διπλό της Σαουθάμπτον μέσα στην έδρα της Λίβερπουλ σε απόδοση 6,50, ή στο draw no bet στο 4,50, το οποίο σας είχα προϊδεάσει απ την Παρασκευή στο facebook και το παιχνίδι πήγε ακριβώς όπως το περίμενα και το ανέλυσα χτες στις εκτιμήσεις. Δε σας κρύβω ότι είναι απ τα σημεία που τα χαίρεσαι. Κατά τα άλλα πέρασε και το διπλό της Έβερτον (2,20) αλλά χάσαμε τον άσσο της Νιουκάστλ (1,70) η οποία προηγήθηκε δύο φορές και εν τέλει έχασε 3-2. Κάτι που δεν περίμενα, ειδικά απ τη στιγμή που η Χαλ είχε πρόβλημα στο γκολ. Τέλος πάντων, αυτά με το χθεσινό μας απολογισμό και πάμε στα σημερινά,

256 goal/goal 1,50 (18:00)
Η Θέλτα προέρχεται από τέσσερα σερί παιχνίδια με γκολ/γκολ και δείτε σκορ, 2-2 στην πρεμιέρα με την Εσπανιόλ, 2-1 με την Μπέτις, 1-1 με τη Γρανάδα και ήττα 3-2 απ τη Μπιλμπάο. Απ την άλλη και η Βιγιαρεάλ αρέσκεται στο να δέχεται και να βάζει γκολ, την είδα και στο 2-2 με τη Ρεαλ την προηγούμενη αγωνιστική όπου ήταν πάρα πολύ καλή. Έχει τρία γκολ/γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές. όπως βλέπεται το αμφίσκορο είναι η προφανής επιλογή. Βέβαια, ελπίζω να μην την πατήσουμε όπως χτες στο live με την Πεσκάρα η οποία στις 4 πρώτες αγωνιστικές είχε πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ και χτες θέλαμε ένα για να πληρωθούμε και έμεινε στο 0-1. 

311 1 1,67 (22:00)
Τελικός του Eurobasket 2013 στη Σλοβενία με τη Γαλλία και τη Λιθουανία να μάχονται για το χρυσό μετάλλιο. Η Γαλλία σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, κατάφερε να αποκλείσει την Ισπανία. Στο α ημίχρονο δεν υπήρχε η Γαλλία και η Ισπανία έκανε περίπατο (34-20), δείχνοντας ότι θα φτάσει περπατώντας στον τελικό. Κι όμως η Γαλλία αφυπνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, μεταμορφώθηκε πλήρως έχοντας έναν εκπληκτικό Πάρκερ να οδηγεί το παιχνίδι στην παράταση και εν τέλει να παίρνει μία μεγαλειώδη πρόκριση κόντρα στο φαβορί. Απ την άλλη η Λιθουανία είχε πιο εύκολο έργο κόντρα στην Κροατία, απ την αρχή είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, με την Κροατία να μένει κοντά στο σκορ μέχρι τις αρχές του γ δεκαλέπτου αλλά μετά η διαφορά ξέφυγε και η Λιθουανία πήρε άνετα την πρόκριση. Θεωρώντας ότι η Γαλλία μετά τη νίκη επί της Ισπανίας θα θελήσει ολοκληρώσει το θρίαμβο και να πάρει επιτέλους το πρώτο της χρυσό μετάλλιο, θα πάω με τη νίκη των Γάλλων. 1,70 έξω, 1,67 η απλή νίκη στον ΟΠΑΠ. Δεν μπλέκω με το χάντικαπ, θεωρώ ότι το παιχνίδι ενδεχομένως να κριθεί και στον πόντο.

Για εκτός ΟΠΑΠ:

(16:00)
Κρατάμε τον άσσο της Λέτσε με την Καταντζάρο στη Γ ‘ Ιταλίας που νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνει την πρώτη της νίκη, μετά από τρεις σερί ήττες, στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Η Λέτσε θεωρείται απ τα φαβορί για την άνοδο. Στην κορυφή της επίθεσης δεσπόζει ο Φαμπρίτσιο Μίκολι , που πέτυχε και το γκολ της τιμής κόντρα στη Μπενεβέντο. Ο άσσος στο 1,70.

(19:00)
Επίσης το διπλό της Χαφναφιόρντουρ με τη Φραμ στην Ισλανδία, που είναι η προτελευταία αγωνιστική και οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι ενώ η Χαφνα θέλει να κλειδώσει τη δεύτερη θέση. Παράλληλα έχει και εξαιρετική παράδοση κόντρα στη Φραμ που δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Το διπλό στο 1,60.

Καλή τύχη.