Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Πρεμιέρα και για την Ιταλία σήμερα και πλέον το πάζλ του κουπονιού ολοκληρώθηκε. Και έτσι μπορούμε να πούμε την κλασική ατάκα, από Αύγουστο Χειμώνα… Φυσικά σε λίγο θα ανέβει και το αφιέρωμα για την Α Ιταλίας, το οποίο δουλεύαμε αρκετό καιρό με το φίλο μου τον Ιταλό, τον οποίο ευχαριστώ και δημόσια για την πολύτιμη βοήθεια του και τις πληροφορίες που μου έδωσε.

Μάλιστα μου έδωσε και τις προτάσεις του για τα αυριανά παιχνίδια και έτσι μετά από ακριβώς 1,5 χρόνο θα ανανεωθεί η στήλη του στο Betsecret. Οι παλαιότεροι αναγνώστες θα τον θυμάστε, τα γραπτά μένουν, ότι είχε ένα εκπληκτικό ποσοστό επιτυχίας αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνει με τη δουλειά να μας στέλνει τις προτάσεις του γι αυτό και δεν έχει ξανά ανανεωθεί η στήλη του. Πάντως επειδή και την επόμενη βδομάδα θα ναι σε διακοπές εδώ στην Ελλάδα πριν αναχωρήσει για την Ιταλία, θα τον έχουμε μαζί μας και για τη δεύτερη αγωνιστική.

Πάμε στα σημερινά όπου έχω καταλήξει σε τέσσερα σημεία με καλές αποδόσεις και το ανάλογο ρίσκο φυσικά. Γνώμη μου είναι να μπουν σε ένα συστηματάκι

154 draw no bet 2.00 (ΕΚΤΟΣ ΟΠΑΠ) (16:30)
Τη γνώμη μου για τη Βόλφσμπουργκ την έχω εκφράσει ήδη απ το αφιέρωμα της Bundesliga, πέρσι παρ ότι είχε ένα εκπληκτικό ρόστερ εν τούτοις κινδύνεψε μέχρι και με υποβιβασμό. Φέτος όμως για μένα είναι η χρονιά της, θα χτυπήσει 5αδα. Στο ήδη πολύ καλό ρόστερ η προσθήκη του Λουις Γκουστάβο στα χαφ την ανεβάζει επίπεδο, φάνηκε και στο παιχνίδι με τη Σάλκε. Η Βόλφσμπουργκ ναι μεν ξεκίνησε με ήττα απ το Αννόβερο εν τούτοις δεν ήταν κακή, έμεινε και με 9 παίχτες ήταν περίεργο παιχνίδι. Στο παιχνίδι όμως της δεύτερης αγωνιστικής ήταν χάρμα οφθαλμών με τη Σάλκε όπου τη διέλυσε με 4-0. Σήμερα παίζει εκτός με τη Μάιντζ, η οποία έχει κάνει το δύο στα δύο, με Στουτγάρδη και Φράιμπουργκ, με καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με τη Φραίμπουργκ απ όσο είδα τουλάχιστον. Ωστόσο, είναι αποδυναμωμένη φέτος με την αποχώρηση του Σζαλάι και του Ιβανσιτς. Δύο σημαντικές απώλειες που θα φανούν στο πέρας της χρονιάς. Οι μπουκ το έχουν διαβάσει σωστά το παιχνίδι και έχουν κόψει το καρπούζι στη μέση. 2,62 ο άσσος, 2,60 το διπλό. Επειδή παραδοσιακά, η Βόλφσμπουργκ παρουσιάζει μία δυσκολία στα εκτός έδρας παιχνίδια, προτιμώ το διπλό draw no bet για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ, που είναι δυαράκι και αν έρθει ισοπαλία θα πάρουμε τα λεφτά μας πίσω.

195 2 2,05 (17:00)
Η Φλίτγουντ με τον πάμπλουτο πρόεδρο που και φέτος έριξε πολύ χρήμα στις μεταγραφές και είναι απ τα φαβορί για την άνοδο, διαθέτοντας ένα εξαιρετικό ρόστερ. Μετά τις δύο νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές ακολούθησε η εντός έδρας ήττα με τη Μπέρτον όπου βρέθηκε να χάνει με 0-3, για να μειώσει στο τελικό 2-3. Απ την άλλη η Χάρτπουλ προσπαθεί ακόμα να βρει τα πατήματά της στη Λιγκ 2 μετά τον υποβιβασμό της, ακόμα γκολ δεν έχει βάλει και δεν παίζει και καλά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει κακή ομάδα. Έχει κρατήσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ που είχε στη Λιγκ 1. Θα πάρω όμως το ρίσκο και θα πάω στο διπλό του 2,30, το 2,05 του ΟΠΑΠ είναι στα όρια του αδιάφορου. Παιχνίδι του 0-1, 1-2 το πολύ.

238 1 3,60 Χ 3,35 (19:30)
Η Άστον Βίλα αναμφίβολα έχει κλέψει τις εντυπώσεις σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Πήρε μεγάλο διπλό στην πρεμιέρα μέσα στο Emirates, παίζοντας πάρα πολύ καλά με την Άρσεναλ και στα καπάκια μεσοβδόμαδα, έπαιξε επίσης εξαιρετικά για να χάσει δύσκολα με 2-1 απ την Τσέλσι. Σημειώνουμε ότι δεν της δόθηκε και καθαρό πέναλτι. στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Μπεντέκε και ο Αγκομπλανχόρ είναι σε τρομερή κατάσταση, με το καλημέρα της σεζόν και σήμερα κόντρα στη Λίβερπουλ θεωρώ ότι κάπου οι αποδόσεις την αδικούν σε αυτά τα τεσσάρια πλέον του άσσου, που πέφτει μάλιστα η απόδοση. Η Λίβερπουλ απ την άλλη ήταν καλή στην πρεμιέρα με τη Στόουκ, 1-0 χάρη σε γκολ του Στάριτζ. Μάλιστα ο Μινολέ έπιασε και πέναλτι στο 88 και έτσι η Λίβερπουλ μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Κοιτάξτε για να σας είμαι ειλικρινής, αυτή τη Λίβερπουλ δεν την έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Ναι συμφωνώ βαριά φανέλα αλλά δεν έχει βάθος στον πάγκο, το κενό του Σουάρες θα φανεί. Όπως και να το κάνουμε ο Στάριτζ δεν είναι Σουάρες. Ως εκ τούτου και με βάση τα όσα έχουμε ήδη δει απ τις δύο ομάδες η κόντρα της Λίβερπουλ είναι απολύτως λογική. 

263 2 1,95 (19:30)
Ο Παναθηναϊκός την πρώτη αγωνιστική και με τη δύναμη της Λεωφόρου, κατάφερε να πάρει εύκολα τη νίκη με τον Παναιτωλικό, σε ένα παιχνίδι που του πήγαν όλα δεξιά. Ναι μεν δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά είδαμε μία ομάδα που είχε ένα πλάνο στον αγωνιστικό χώρο και τέλος πάντων δεν είχε σχέση με το περσινό χάλι. Επίσης υπήρχε μία καλή αμυντική λειτουργία με Σίλντεφελντ και Κουτρουμπή με τον Κροάτη να είναι κανονικά στην αποστολή για το αποψινό παιχνίδι. Επιστρέφει βέβαια ο Ζέκα, που θα δώσει και μία ώθηση παραπάνω στο κέντρο. Απ την άλλη παρακολούθησα το ΟΦΗ Πανιώνιος, όπου έκαψε πολλά δελτία αυτό το 0-0, με τον Πανιώνιο να αμύνεται στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνίδι και κάθε άλλο παρά ενθουσίασε με το παιχνίδι του. Θεωρώ ότι το διπλό στο 2,20 που κυκλοφορεί, έχει αξία, έστω και δύσκολα η ομάδα του Αναστασίου μπορεί να κάνει το δύο στα δύο.

Καλή τύχη.