Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Μετά από ένα μήνα διακοπής από σήμερα είμαστε και πάλι μαζί. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες ρεβάνς για τον β' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ όπου έχω κρατήσει μία δυάδα με τα διπλά των Μπάτε και Νέφτσι.

100 2 1,70
Α αγώνας: Μπατε Μπόρισοφ Σαχτιορ Καραγκ. 0-1
Η Μπάτε έπεσε στη μπανανόφλουδα στο πρώτο παιχνίδι κι έγινε η μεγάλη έκπληξη και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο στην αποψινή ρεβάνς στο Καζακστάν. Η Μπάτε ήταν καλύτερη στο πρώτο παιχνίδι, είχε την κατοχή, είχε και κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά η Σαχτιορ έκανε το 0-1 στο 48 και μετά κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα. Η Μπάτε που είναι η απόλυτη κυρίαρχος στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας τα τελευταία χρόνια, έχει την εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει σαφέστατα καλύτερη ομάδα από την ομάδα του Καζακστάν, που δεν είναι τίποτα το σπουδαίο. Είναι απ τα hot σημεία της ημέρας, θα πάρει πολύ χαρτί αλλά αν η Μπάτε δεν κερδίσει εμείς θα χάσουμε ένα δελτίο και εκείνη την πρόκριση στον επόμενο γύρο που σημαίνει και κάτι εκατομμύρια ευρώ χαμένα.

108 2 1,80
Α αγώνας: Νεφτσι Σκερντεμπέου 0-0
Η Νέφτσι κόλλησε στο 0-0 στο Αζερμπαιτζάν με την αλβανική Σκερντεμπέου και πλέον καλείτε εκτός έδρας να πάρει την πρόκριση. Οι Αλβανοί, όπως διαβάζουμε και στο σχετικό report του αγώνα και στο site της Uefa, έπαιξαν φουλ άμυνα, έβαλαν και το πούλμαν της ομάδας μπροστά στην εστία τους και εν τέλει τα κατάφεραν. Η Νεφτσι απ την άλλη, ήταν καλή, πίεζε συνέχεια, έχει ένα θέμα βέβαια στην τελική προσπάθεια, πιθανόν να απορέει και απ την απώλεια του πρώτου της σκόρερ του οποίου η απουσία δεν έχει καλυφθει. Είναι μία ομάδα όπου το χρήμα ρέει άφθονο, λόγω φυσικού αερίου, μετά την περσινή συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League, έχει ως στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όσο κι αν είναι δύσκολο αυτό. Η Σκερντεμπέου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, λογικά δε μπορεί να παίξει πάλι φουλ άμυνα, δεν έχει νόημα. Όχι ότι βέβαια περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι, κάθε άλλο. Η Νεφτσι περνάει ακόμα και με ισοπαλία αν αυτή έχει γκολ, δηλαδή 1-1, 2-2 κτλ. Παρά ταύτα θα πάω με το διπλό που κυκλοφορεί γύρω στο 1,91.

Καλή τύχη.